Přejít na výpis diskuzí

Falco

OSOBNOST 31.12.2006 
84 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Falco

Dobry den ten kdo videl Falca ziveho je stejny jako ten kdo tvrdy ze videl Elvise jeho pamatce cest a myslim ze dokazal v hudbe mnoho dobreho a plno novych stylu od kterych se ucilo hodne jinych ikdyz to byl arogatni chlap narozdil od nas v hudbe jeden z nejlepsich
  • Falco není mrtev

Měl jsem štěstí vidět Falca je Živ a zdráv na jednom ostrově,ale nemohu říct kde chce mít klid od lidí.
    • Samozřejmě,že není mrtev.Ziv a zdráv sedí zrovna vedle mne a hlasitě nadává na počasí.Povídal,že se vrátí znovu na scénu.Kdy to bude,zda-li letos,či napřesrok neupřesnil.Je stále ještě v šoku ze smrti zpěvačky Amy Vínovýdům,kterou platonicky miloval a obdivoval.Všechny Vás pozdravuje a těší se na bombastický comeback.
    • tak to vubec
    • Bylo by fajn, kdyby byl na živu, mám ráda jeho písničky i ten arogatní výraz, ale nevěřím tomu. V r. 2008, byl v Rakousku koncert k výročí jeho smrti, tam byl taky viděn, dokonce jsem vyděla i fotku. Podoba neskutečná, opravdu to byl Falco ale o 10 let starší. Ale že by si přišel na koncert. A všimnul si ho jeden člověk????? Slyšela jsem že žije v Karibiku.
    • Re: Falco není mrtev

radči nekecej........
    • Re: Falco není mrtev

Ty sis šňupl víc koksu během příspěvku víc,jak Falco za celej život:-)).Možná,že to byl Yetti,ale ty sis ho s ním spletl.
  • rajce1957

Dávejte pozor :)

Ahojte všichni,hledám lidé,kteří byli na filmu o Falcovi v kině,nebo kteří by byli schopni o tomto filmu udělat se mnou rozhovor. Předem děkuji
    • Film o Falcovi? Jeden velký omyl!!! A jestli se film někomu líbil, tak pro neznalost jeho skutečného života a osobnosti Johanna Hölzela. V Rakousku byl film označen blízkými přáteli Hanse za absolutní propadák.
    • Re: Dávejte pozor :)

Film byl parádní, moc mě zaujal a úplně mě pohltil do děje.
  • katerine

Falco

Pro mě je naprosto úžasný a originální.Nejenom že měl nádherný hlas a nádherně zpíval ale on byl také velmi charizmatický a fešácký.Je to typ prostě úžasného chlapa ( a nejlepší byla ta jiskra v oku ). *14* *14* *14* *14* *3*
    • To je možné, ale platí: "Světská sláva, polní tráva".... Hledejme to, co mol neničí a rez nežere, shromažďujme si poklady ne na zemi, ale v nebi, u Otce nebeského...
    • Re: Falco

je tak exy a super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lucycz

Falco in the R'n'R Hall of Fame

Falco Fani!!
    Chtěli by jste mít Falca v R'n'R Síni Slávy? Není nic lehčího než mu dát hlas na této stránce: http://www.futurerocklegends.com/artist.php?artist_id=Falco
    Připojte se i Vy k mezinárodnímu hlasování a dostaňme Falca do nominace.
    Zde máte promo videa, které můžete uvést na svých stránkách. http://www.youtube.com/watch?v=2my1stJfqXo Každý hlas se počítá, děkujeme. *3*
    • Re: Falco in the R'n'R Hall of Fame

http://www.futurerocklegends.com/ar tist.php?artist_id=Falco

klídek , to se sem jen pokouším přidat odkaz tak, aby fungoval na kliknutí, nevím, jestli to jde *3*
  • chickuita

Borec =P

Mám Falca strašně ráda i když už nežije. Podle mně byl naprosto skvělý a jeho písničky jsou dokonalé!!! *14* *14* *14*
    • Re: Borec =P

teď vyšlo DVD s jeho klipy za 60 kč *3*
      • Re: Re: Borec =P

pls napis kde se da koupit
  • falco

no jo byl to dobry spevak ktery mel nadeji spival moc hezky a na takove zpevaky se nezapomina chci aby se vratil *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • tanusha84

Soundtrack

Mam takisto aj soundtrack z toho filmu, niektore pesnicky sa mi vobec nepacia. Napr. taka Out of the dark sa mi v prevedeni M.Rubeyho vobec nepaci, ale Der Kommissar je uzasna.
  • safulik2

Krasne pisne

Byla jsem na tom filmu a byl opravdu skveli. Kdyz jsem slysela jeho piisnicky tak jsem se do nich zamilovala a od ted uz je posloucham .. *14* *14* Je proste skveli
    • Re: Krasne pisne

kdy se promita v cr????
  • falco showman

Mě se na něm vždycky líbilo takový noblesní hochštaplerství,asi to ani nemusel moc hrát, a jak si občas během písničky ulízl vlasy dozadu.Borec!!!
    A skvěle frázoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit