Přejít na výpis diskuzí

Falco

OSOBNOST 31.12.2006 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Videoklip

ahojky všem fandům Falca....chtěla bych aby moje dcera které se líbí Falcova píseň Jeany Part viděla i videoklip...na stránkách které navštěvuje a kde jsou k dispozici videoklipy není...můžete mi někdo poradit??
    Díky E. *4*
    • Re: Videoklip

na www.youtube.com je plno Falca a všeho...
  • pohreb

Mrknite štyri fotky z pohrebu:

http://www.funtalfoto.c om/gallery/thumbnails.php?album=sea rch&type=full&search=falco
  • Hodně info od fandy Falca jsem našel zde, tak prosím všechny si to povinně přečíst, protože tento článek je dost zavádějící a je vidět, že autor ví prd. *13* http://mujweb.cz/zabava/falco/history.htm
    • Re:

vole *9*
      • Re: Re:

Ten clanek je totalne mimo, takze ty jsi vul a ne FF. Mam od Falca vse a vim o nem rozhodne vic nez autor. Clanek je ostuda.
        • Re: Re: Re:

tak kdyz toho vis tolik, tak proc ten clanek neprepises???
  • Falco v USA uspěl, především díky Rock Me Amadeus. Žil po většinu času v Rakousku, poslední roky v Dominikánské republice. V USA nežil.
  • no von tam teda umřel,ale von asi byl jednou tam a pak zase tam
  • umrel v dominikanske republice dle vyse uvedeneho data jiz delsi dobu tam zil
  • Dotaz

Chtel bych se zeptat,meli jsme v praci rozepri.Kamarad tvrdil,ze Falco zil v USA a tam take pri automobilove nehode zahynul.mohl by mi nekdo rict,jestli je to pravda?Byl jsem presvedcen o tom,ze zil v Rakousku.Dik za odpoved *9*
    • Re: Dotaz

Falco se narodil ve Vídni, střídal pobyty v Rakousku, Americe, měl vilu v Dominikánské republice, kde také při autonehodě zemřel.
  • FMA

Zdravím příznivce Falca. Rád poslouchám jeho písně, byli jsme i ve Vídni na muzikálu FMA. Byla tam úžasná atmosféra a bylo to úžasné. Škoda, že už nemůže zpívat.
  • Kerej debil psal ten životopis?

Vždyť je to samej nesmysl! Každej fanoušek nad tím zapláče nebo se rovnou zebleje! Autorovi vřele doporučuji zjistit si pravdivá fakta. Ono opisovat z komerčního kompilátu, byť vyšel v knižní podobě jako encyklopedie, se nemusí vyplatit. *16*
  • Hans Hollzel je nejlepší zpěvák, co kdy žil!!!Bohužel v mym okolí ho moc lidí nezná, což je obrovská škoda, ale já ho budu propagovat, co to půjde *3*
    • Re:

Ano,Falco byl vážně skvělý,lepší než ti dnešní zpěváci a je škoda že umřel. Můj táta ho měl moc rád ale taky už umřel na nemocná játra ale vždy když slyším písničku Jeanny tak si na tátu i Falca vzpomenu,ale škoda že jsem Falca nestihla vidět naživo,umřel totiž když mi byly necelé tři roky...ach jo! *9*
    • kvakva

Re:

Také souhlasím, ten člověk měl charisma a písničky vymakaný
    • Re:

Úplne s Tebou súhlasím. =) Nevedela som že je tak vela ludí ktorí milujú Falca. Je to pravda, aj v mojom okolí ho pozná iba málo ludí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit