-
úžasnej chlap
Je to super herec.Miluji jeho filmi a jeho samozřejmě taky. -
jackie
Bože víte o něm vůbec něco? -
-
Re: jackie
No to by si sa cudoval co ja všetko viem o Jackiem *4* -
-
Re: Re: jackie
nápodobně *1* *1* *1*
-
-
-
Jackie Forewerr
Ja nenormálne zboznujem Jackieho to sa neda ani powedat jak ho zboznujem *14* *14* *14* vsak pre JACKIEHO som sa prihlasila na Kung-fu a musim vám powedat ze to bola najlepsia wec v zivote co som urobila wete Kung-fu je moj zivot *14* *14* ...kludne mi piste urcite kazdemu odpisem na 10000% JACKIE-FOREWER *14* *14* ..ešte taka drobnost Jackie Chan je vynikajuci SPEVAK keby st echceli vám poslem jeho songy no proste ja zijem na Jackiem a na kung-fu a vždy snivam že raz natočim film s Jackiem jájáj tak to by bol celozivotny sen *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Jackie Forewerr
jo, taky mám plno songů ;) a filmů a fotek a vůbec :DDDDDD -
-
Re: Re: Jackie Forewerr
ahoj,taky mam moc ráda filmy s Jackiem. Opravdu moc hezky zpívá,ráda bych sehnala nějake jeho písničky. Ty píšeš že jich pár máš,nebyl by problem o ně poprosit tebe? Díky Lenka.
-
-
Ahoj, jestli jsi na příjmu, ozvi se. Psala jsem ti ,mám zájem o hudbu J. Chana. Těším se na zprávu a krásný Nový rok přeje belisauria@seznam.cz -
-
jackie chan
je to ten nejlepší herec jakýho jsem kdy viděla. MILUJU ho a víte co se mi na něm nejvíce líbí? jestli ste viděli film cesta kolem světa za 80 dní tak když tam s nějakým padouchem bojuje tak on k tomu boji přidá i srandu hrozně ho zbožňuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4*
-
-
Ahoj, zdravím a prosím oposlání nějaké Jackieho hudby. Máš pravdu, je prostě jednička a dlouho nebude mít konkurenci je to ďálík a je škoda, že nemáme možnost ho poznat v realu. Zatím díky a doufám, že si napíšeme. Přeju Ti bezva Silvestra a suprový rok 2009
-
-
Stahnete si krizovatku smrti 3 ZADARMO!!!
Ahoj, tak jestli jste jeste nevideli krizovatku smrti 3 s Jackie Chanem, tak tady na tehle strance si ji muzete stahnout ZADARMO!!!
http://www.iskladka.cz/download.php?file=1214777411_krism3-hunts.avi
Staci to jen skopirovat a vlozit do adresy! Pote se objevi iskladka.cz, pod kterou bude napsano:stahovani bude zahajeno za 10sekund. Pockate a pote uz jen vyskoci okno a vy date ulozit. Neni na tom nic tezkeho:-) -
Je dobrej!!!
Tak tohle je fakt dobrej chlapík, má super role a dokáže je fakt suprově zahrát!!! Obdivuji ho... *4* -
The Forbidden Kingdom
Čaute, som tu nová a som rada, že sa možem k vam pridať. Jackie je fantastický a obidvujem ho už spústu rokov. Najnovší film s ním može byť super. Už sa neviem dočkať kedy ho uvidím The Forbidden Kingdom (Zakázané kráľovstvo)kde si zahral aj s Jet Leem. Videl ho už niekto? -
JACKIE CHAN
Jackie Chan sa mi strašne páči v komédií Tuxedo-Smoking kde si zahral aj po boku úžasnej Jennifer Love Hewitt je to super film. *4* -
Popisete???????
Cawko ondra ja by som chcelaaaaaaa a ti si sa vazn e s nim stretol????...to kde si bol za nim?????ja jackieho zboznujem na celom svete je to najlepši herec na celom svete ja ho milujemmmmmm a nepokecali by sme o jackiem ja som nova fanusicka fanclubu jackieho chana mozte mi pisat na e-mailovu adresuuuu bola by som velmi rada ja ho priam ŽERUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Film studio Gatteo
S JACKIE CHANEM jsem se osobne sesel!Je to mooooc fajn clovek,A mel jsem tu cest snim trenovat KUNG-FU.Jackie si na nic nehraje,kdyz mu neco nevijde je nastvany sam na sebe,a ne na lidi z film.stabu.Jackie je proste super kdyby nekdo chtel jeho podpis sezenu -
-
ja chci podpis prosííííííííííííííííííííím! moc prosím.
-
Re: Film studio Gatteo
chtel bych jeho podpis
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§ §
-
-
Krásné narozeniny
Dnes má Jackie narozeniny.Je mu už 47 let.Je to dobrý herec.Líbil se film Medailon.Chci mu k narozkám blahopřát. -
-
Re: Krásné narozeniny
Jackie dobre narozeniny -
Re: Krásné narozeniny
Jackie Chan se narodil 7.4.1954 tudis mu neni 47 nybrz 54 -
-
Re: Re: Krásné narozeniny
Díky za opravu.Spletl jsem se.To se občas stane.
-
-