Přejít na výpis diskuzí

Jackie Chan

OSOBNOST 31.12.2006 
225 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší herec na světe, kam se hrabe jet li!

Čaute. Je to ten nejlepší herec na světě. Nebere si dublera, vše dělá sám. Umí bojobé umění. dělá šálené akrobatické scény. Škoda že už mu je tolik let, doufám že natočí ještě spoustu filmů (-:
  • mimozemstan

Jackie Chan

Je to výborný herec umí bojové umění dneska v televizi předvedl výborný výkon ve filmu Mstitel beze jměna s pozdravem Mimozemstan *4* *4* *4*
  • belisauria

přání

Všem členům klubu přeji do roku 2009 nejen zdraví, šťestí,ale i splnění i těch nejtajnějších přání. Žijte naplno a mějte se božsky!
  • BOREC

Je to fakt borec, kam se hrabe jet li (tudle sem s nim videl nakej ubohej film, dyt on nema ani paru o zadnym bojovim umeni!!!). Je to nejlepší herec. Este si musim sehnat nejakou jeho muziku, abych mohl taky rozhlašovat že je to i nejlepší zpěvák :D
    • Re: BOREC

taky jsem nevěděl,že i zpívá
      • mart01inka

Re: Re: BOREC

hm tak to sliším poprvé že zpívá *15*
        • Re: Re: Re: BOREC

a nádherně zpívá
      • Re: Re: BOREC

i když v těch filmech samozřejmě zpívá a herec je to taky můj nejoblíbenější
        • 4ndilek

Re: Re: Re: BOREC

na konci většiny jeho filmů zní hudba v pozadí, dkyž ukazjují nepovedené scény a zpívá to on...... většinou... nebo song z Mýtusu.... jackie vydal přes 30 CD ;)
  • CD

Editoval jsem diskografii a přidal názvy jeho devíti alb teď se čeká na schválení. Bohužel u dvou neznám rok vydání.
    • jery

Re: CD

Dik moc *3*
  • Můj sen

Můj životní sen je potkat se s J.Chanem naživo nebo si s ním zahrát ve filmu.Je to nejlepší herec.A doufám ,že Zakazáné království bude brzo v našich kinech *1* *1* *1* *1* *1* NEJLEPŠÍ
    • to bych taky chtěl ale chci zjistit jaká stránka je jackiem chanem abych mi mohl poslat podpis? *4* *4* *4*
    • Re: Můj sen

Nbo aspoň v nasich PCckach *4*
  • něco co se nesplní

já bych si taky strašně přála se s nim aspoň vidět,ale má to dva háčky 1.je někde na druhym konci světa a za 2.ani neumim dobře anglicky,takže mám smůlu
  • jery

DOTAZ

Chtěla jsem poprosit, jestli někdo nevíte o nějakým CD Jackieho Chana. Za info předem dik. *4*
  • jackie

jeho filmy nemaj chybu! .-)
  • jazzub

jazzub

Jackie Chan je fakt skvelej herec ale Laurie Holden taky neni spatna herecka tak se pridejte a podte ji taky fandit ma jenom 2fandy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší