Přejít na výpis diskuzí

Jackie Chan

OSOBNOST 31.12.2006 
224 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mimozemstan

Jackie Chan

Je to výborný herec umí bojové umění dneska v televizi předvedl výborný výkon ve filmu Mstitel beze jměna s pozdravem Mimozemstan *4* *4* *4*
  • belisauria

přání

Všem členům klubu přeji do roku 2009 nejen zdraví, šťestí,ale i splnění i těch nejtajnějších přání. Žijte naplno a mějte se božsky!
  • BOREC

Je to fakt borec, kam se hrabe jet li (tudle sem s nim videl nakej ubohej film, dyt on nema ani paru o zadnym bojovim umeni!!!). Je to nejlepší herec. Este si musim sehnat nejakou jeho muziku, abych mohl taky rozhlašovat že je to i nejlepší zpěvák :D
    • Re: BOREC

taky jsem nevěděl,že i zpívá
      • mart01inka

Re: Re: BOREC

hm tak to sliším poprvé že zpívá *15*
        • Re: Re: Re: BOREC

a nádherně zpívá
      • Re: Re: BOREC

i když v těch filmech samozřejmě zpívá a herec je to taky můj nejoblíbenější
        • 4ndilek

Re: Re: Re: BOREC

na konci většiny jeho filmů zní hudba v pozadí, dkyž ukazjují nepovedené scény a zpívá to on...... většinou... nebo song z Mýtusu.... jackie vydal přes 30 CD ;)
  • CD

Editoval jsem diskografii a přidal názvy jeho devíti alb teď se čeká na schválení. Bohužel u dvou neznám rok vydání.
    • jery

Re: CD

Dik moc *3*
  • Můj sen

Můj životní sen je potkat se s J.Chanem naživo nebo si s ním zahrát ve filmu.Je to nejlepší herec.A doufám ,že Zakazáné království bude brzo v našich kinech *1* *1* *1* *1* *1* NEJLEPŠÍ
    • to bych taky chtěl ale chci zjistit jaká stránka je jackiem chanem abych mi mohl poslat podpis? *4* *4* *4*
    • Re: Můj sen

Nbo aspoň v nasich PCckach *4*
  • něco co se nesplní

já bych si taky strašně přála se s nim aspoň vidět,ale má to dva háčky 1.je někde na druhym konci světa a za 2.ani neumim dobře anglicky,takže mám smůlu
  • jery

DOTAZ

Chtěla jsem poprosit, jestli někdo nevíte o nějakým CD Jackieho Chana. Za info předem dik. *4*
  • jackie

jeho filmy nemaj chybu! .-)
  • jazzub

jazzub

Jackie Chan je fakt skvelej herec ale Laurie Holden taky neni spatna herecka tak se pridejte a podte ji taky fandit ma jenom 2fandy
  • jery

Jackieček

MILUJU HO K SEŽRÁNÍ. NEJ CHLAP POD SLUNCEM - TEDA AŽ PO MANŽELOVI! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší