Přejít na výpis diskuzí

Jackie Chan

OSOBNOST 31.12.2006 
224 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jazzub

jazzub

Jackie Chan je fakt skvelej herec ale Laurie Holden taky neni spatna herecka tak se pridejte a podte ji taky fandit ma jenom 2fandy
  • jackie

jeho filmy nemaj chybu! .-)
  • něco co se nesplní

já bych si taky strašně přála se s nim aspoň vidět,ale má to dva háčky 1.je někde na druhym konci světa a za 2.ani neumim dobře anglicky,takže mám smůlu
  • Můj sen

Můj životní sen je potkat se s J.Chanem naživo nebo si s ním zahrát ve filmu.Je to nejlepší herec.A doufám ,že Zakazáné království bude brzo v našich kinech *1* *1* *1* *1* *1* NEJLEPŠÍ
    • to bych taky chtěl ale chci zjistit jaká stránka je jackiem chanem abych mi mohl poslat podpis? *4* *4* *4*
    • Re: Můj sen

Nbo aspoň v nasich PCckach *4*
  • CD

Editoval jsem diskografii a přidal názvy jeho devíti alb teď se čeká na schválení. Bohužel u dvou neznám rok vydání.
    • jery

Re: CD

Dik moc *3*
  • Hello mr.Jackie You are way beyond compare people.happy birthday and ver y much health.I will send a letter for You wait for it.I have one question are You drawing? Will You visit Czech Republic? I am from it and i live in children home.That is very dad I know but when i watching your film or see You I am happy You are the best I love You.goog bye.
  • Anna.N
    Všechno nejlepší
  • Si užasni karaterista. Všerky filmi sa mi pačili. A naj viac sa mi pacil film kde bol ten čiernoch zabudla som ako sa ten film vola. A pačilo sa mi aj karate kid.
  • Happy Birthday

Dnes má Jackie Chan narozeniny.Je mu 55 let.Mám rád akční film jako je Křižovatka smrti.Vše nejlepší,Jackie!
  • nicky0012

...<3...

Ahooojky tak abych pravdu řekla já vietnamce bo čínany (to je skoro tto stejný)k smrti nesnáším ale jackie je vyjímkou prtž on je vážně božskej prostě jak hraje viděla sem snám spoustu filmíku a u každách jsem se chlámala jak divá a když hraje s owenem wilsonem(mají spolu docela dost filmíku)tak to je prostě nejlepší dvojka na světe!! *15* *1* *14* *14* snima je upa velká prdel mám jackího a owínka mooooooooooc ráda!!
    • 4ndilek

Re: ...<3...

mají spolu spoustu filmů??? promiň, ale 2 mi nepřijde jako spousta... to už má jackie víc filmů s Juenem Biaem a Sammen Hungem (asi tak 10 smích) a nebo s Danielem Wu... z američanů pak před Owenem vede Chris Tucker, protože Křižovatky smrti jsou přecijen 3.....

S Owenem Wilsonem hrál pouze v Tenkrát na východě a v Rytířích ze Šanghaje, což je pokračování navazující na Tenkrát na východě *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit