-
Všechno nejlepší Jarede 42 narozeninám hodně zdraví štěstí a lásky
-
Všechno nejlepší Jarede 40 narozeninám hodně zdraví štěstí a lásky
-
*18*
Ten týpek je fakt úplně moc sldký.... *15* -
On je prostě dokonalej *14*
-
Podoba
Mi v těch krátkejch vlasech hrozně připomíná Zaca Efrona:D -
Jared na ČT1
Jupíííííí budou dávat Zázračného běžce neboli Prefontaine s Jaredem.Už se vážně děsně těším.3.10. 10:15 na ČT1. -
-
Re: Jared na ČT1
Zázračný běžec.... to bylo moc smutný! *9*
-
-
happy birthday jarede
-
-
yes
-
-
New CD?
Nevíte, jestli teď někdy 30stm vydají new CD? Někde jsem o tom slyšela, ale nemám moc času to zjišťovat *1* -
-
Re: New CD?
ja cetla ze ma nove cd vijit 19 rijna ted jsem cetla ze az 24.11 ale singl bude uz ted -
-
Re: Re: New CD?
fakt?a jakej singl?? *3* ...mno tak i tak by to melo byt urco tento rok,teda alespon doufam :)...se tak strasne tesim -
-
Re: Re: Re: New CD?
jmenuje se kings and gueens tu jedinou jsem stoho neveho album slysela je skvela a nejdes ten song na youtube videoklip jsem zatim nevydela snad bude brzy -
-
Re: Re: Re: Re: New CD?
do prdele *13* youtube mi zrovna nefunguje...to budu muset asi stahnou,ae pochybuju ze to najdu :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New CD?
pocky a kdo koho rozseka? -
tyjo sekereou?se nekam podivam :D ae to sem ete nevidela ten filmek :) -
najaky cas ten film rekvient za sen prodavaly v novinovych stancich za 99kc nebo i datartu na Pankraci i na Andelu v kerfuru jsem ten film vydela nebo skusit jeste objednat pres internet me chybi ten film Highway tam mu to taky moc slusi nekde jsem vydela ze se to da objednat tam jsou vsechny filmy ve kterych hral vydela si americky psycho to bylo drsny jak ho rosekal tou sekerou kouknu na ty obrazky -
tak ja myslim ze prezil,v te pasti,teda aspon doufam :D... rekviem?jak jako na vaclavaku?ja tam nebydlim,tak nwm co myslis...jj vim ze pribral kvuli te roli,tady sou nejaky fotky z nataceni new klipku,jen se musis zaregistrovat,mam to z jine diskuze,tak se kdyztak jukni kdybys mela zajem...http://jaredsource.net/gall ery/thumbnails.php?album=399 *1* -
ja ten film mam jeste na kazete tak jsem si to prehrala na dvd to prave nevim tom filmu past ho rizly do krku ale jestli to prezil to uz tam nebylo ten rekvient za sen meli dole na vaclavaku bontolandu tu mestkou legendu davaly na prime dost pozde to jsem si zrovna nahravala ale uprostret filmu mi vypli prout ja jsem vydela jenom ukazku to vtom zavrazdeny Jonna lenonna tam byl k nepoznani to kuli ty roli musel pribrat tricet kilo -
jj ten filmek Past šel teď nedávno,ja sem uplne bláznila,kdyz sem zjistila ze pude,mno tak sem si to nahrala,ale tam neumrel.Rekviem za snem sem jeste nevidela,ae bylo mi to doporuceno,jenze to nemam kde sehnat...Sem zvedava na ten novej film,škoda že bude tak tlusťoučkej *1* ...ale oblicej jde trochu poznat....on hral i v hororu,ze?Temná (městská)legenda 1...to sem ale videla jednou,nb dvakrat a ani jednou ne cely :(...ale ja si pockam az to budou davat v telce :) *1* -
tak to jsme dve aspon ho muzem vydat ve filmech treba ve filmu past tam mu to fakt slusi nebo rekvient za sen akorat me stve ze v kazdom filmu ho nechaj umrit taky se tesim na ten novy mr noobody ani nevim kdy to u nas bude -
jooo ja se taky tesim a taky doufam ze to bude co nejdriv,ptz cd jednou za 4 roky to je dost malo pro takovyho maniaka jako sem ja :D *1* ....no tos to zkusim stahnout jinde,uvidim co z toho vyleze *3* -
me to zni dobre ale taky se mi to stalo ze se mi pisnicka spatne stahla tak jsem to skusila stahnout jinde tam to slo lip taky se tesim na nove cd doufam ze bude co nejdriv -
jj dobry nasla sem ji na ulozto.cz je fakt pekna,strasne chytlava,jen by me zajimalo jestli ma byt normalne takova ticha a sumiva,nb sem ji jen stahla ve spatne kvalite...? ...mno chybelo mi tam nejaky to jaredovo zařváni,doufam ze se toho dockam v dalsich pisnickach :D -
skus to na www.google.com to muzes stahnout jako do mp3 tak jsem to stahla taky a jestli to youtube nefunguje tak na google se da stahnout rychlejsi
-
-
-
Re: Re: Re: New CD?
tak a toto je z Lide.cz :
Fórum o skupině 30 Seconds to Mars. Nový singl "Kings & Queens vychází začátkem října 2009, nová deska "This Is War" vyjde 8.12.2009. -
-
Re: Re: Re: Re: New CD?
to je taky horor ale trochu jsem to nepochopila ten film to bys musela vydet ten chlap co ho jako rosekal me prislo jako by si to vyfantaziroval jako ze byl masovy vrah ja to mam nahrany kdyz to davaly na markyze
-
-
-
-
Re: New CD?
na lidech na diskuzi lidi pisou,že ma vyjít new album 28.10.tohoto roku... jenze stejne neni jistý jestli to nebude nahodou se spozdením.. *3*
-
-
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli nevíte kde teďka momentálně Jared bydlí.Vím že se narodil v Louisianě v USA ale chtěla bych vědět kde bydlí teďka. Díky.
-
SCHÁÁNÍÍÍÍM
Ahoj fans...určitě víte, že 30stm míří 18.3 do Prahy :)) už mám lístek,ale potřebuju nějaký doprovod :D prostě nechcu jet sama..někdo z okolí Ostravy nejlépe..jelo by se vlakem.. Budu ráda za odpovědi,myslím, že nejsem sama,kdo nemá ským je..Pište pls na e-mail: TerezaDope@seznam.cz
Děkujuuu :-*