-
cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pri pohledu na nej se vzdycky udelam chtel bych mu mackat jeho smrduty pytel az by mu z neho vypadly obe kulky *5* *4* -
-
Re: cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trapáku uchyláckej..tobě musí bejt maximálně 12..primitví pako zalez do hnoje !!prase uchylný!!! *9* *16* -
Re: cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co ty jsi za úchyla,to by mě zajímalo *7* *5* -
-
Re: Re: cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nejsem uchyl cuchto nevomrdana *5* *4* -
-
Re: Re: Re: cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lecis si komplex mamrde nebo si fakt buzna a zamiloval ses?ani bych se nedivila,na takovyho typa jako je Jared Leto leti asi kazdej...ale prosim,nemusis schazovat nekoho koho ostatni obdivujou jen proto ze jsi nula...tak nezavid a di ser nimrat ve svym pohlavnim zivote... *8* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Máš recht ma milá, tak proč mu nadaváš? Mě samotnýmu při pohledu na jeho kaďák začne škubat v penisu *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ach jo, další buzna... *9*
-
-
-
jo táhni uchyláku,tady nikdo takový chudáčky jako seš ty nepotřebuje!!!! *16* -
to teda seš ty teplouši jeden zkurvenej.Takovej čůraček jako ty mě nerozhodí. *16* *5* zmrde zasranej.
-
-
-
-
Film
V jeho filmografii chybí film Pam Nikdo z roku 2009 právě jdu na něj koukat *14* -
30stm
hlasujte pro 30 seconds to mars na http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/ *1* *1* -
AWWW.
Láska Nejkrásnější ♥
S dokonalým hlasem <333 -
Chtěla bych ale...
Ahoj, moc ráda bych hlasovala na t-music chart pro 30 stm ale nwm jak. Prosím, nemohl by sem někdo napsat postup ??? Děkuji :-) -
-
Re: Chtěla bych ale...
Jednoduše http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/ na téhle stránce si najdeš 30STM (momentálně jsou na druhém místě)klikneš na ně a pod časem jsou 4 růžový rámečky, tak klikneš na ten první, který znamená hlasovat a objeví se ti rámeček, kde zase klikneš na hlasuj. Pokuď by to hlas nechtělo vzít, tak chvilku podrž myš...úplně jednoduché. Hlasovat můžeš každy den jen jednou... -
-
Re: Re: Chtěla bych ale...
Jj, děkuju moc
-
-
-
Všechno nejlepší Jarede 41 narozeninám hodně zdraví štěstí a lásky
-
t-music chart
jóó 30 second to mars jsou na 1 místě!!! *4* *14* *3* -
jared
HEj Jared je prostě nejlepší!!!!!! *14* MILUJU Ho je fakt upa užasnej *14* *14* *14* -
-
Re: jared
Naprosto souhlasím :-D
-