Přejít na výpis diskuzí

Jared Leto

OSOBNOST 31.12.2006 
387 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • babik

=)

Tak co lidičky? Jak se vám Jared líbí s novým hárem? :D Jako "punker" ?
    • manuela2

Re: =)

je to dobry slusi mu to takovy podobny uces mel vtom filmu highway ale ne tak hodne vyholeni
      • babik

Re: Re: =)

Toš jasné :D Sice největší kunďák byl na podzim a v zimě s těma nagelovanýma, ale budiž no :D Změna je život :D A on ty svoje vlasové kreace mění dost často :D
        • Re: Re: Re: =)

no to je pravda at si na te hlave udela cokoliv tak mu to slusi neprekvapilo by me kdyby do Prahy prijel vyholenej do hola
          • ajulina

Re: Re: Re: Re: =)

vyholenej nee *1* to by mu asi vubec neslusilo *1*
            • babik

Re: Re: Re: Re: Re: =)

Ale nee, nahodou už dohola byl a docela dost mu to seklo :D Lepší jak ta patka co má tedka :D
  • hi

týýýjooo,škoda,že je Jaredovi 36 let.. *7* *9* *9* he,ae až na tenhle malej "mínus".. *3* jsou fakt masový kapelka...obzvlášť jejich song The Kill,to je fakt bomba... *14* Jo a v roli teplouše v Alexandrovi Velikym bol fakt Jared neodolatejnej *14* *14*
    • Re: hi

Ach jo, holky, vy co píšete ten výraz teplouš, vy jste ale inteligentky... je vidět, že vůbec nemáte ani potuchy o řecký kultuře... no, co bych taky mohla čekat od lidí, který dokážou napsat jen jak má úžasný oči a prdelku... zkuste si nejdřív přečíst pár publikací o tom, jak to v antický společnosti fungovalo, a pak možná pochopíte, že jste hrozně hloupý... negramotnost holt frčí v každý společnosti... Jinak já mám Jareda taky ráda, ale na trochu jiný úrovni... vy jste holt ještě puberťačky...
  • 30 STM

Já sem ani nevěděla že Jared zpívá v nějaký kapele, ale ted když jsem si poslechla jejich písničky jsou fakt skvělí! Všem doporučuju písničku Was it a dream. http://www.youtube.com/watch?v=w1eQ Viis-UY&mode=related&search= *14*
    • Re: 30 STM

ja vim je uzisnej *14* *3*
  • miláček

jared má ty nejkrásnější oči co jsem kdy viděla,taky má hezkej zadek *1* ,vlastně je celej kláááááááásnej *14* *14* *14* *14*
  • Jared, Happy Bday, I love you *14* Forever 30
  • Modrookej hezounek

Jared je fakt krásnej.Moc se mi líbí v klipu From yestrday.Tam je k zulíbání.
  • JAREEEEDIK

jaredik je naj sexi a najzlatsi na sveteeee.... lubime hoooo *14* cmukyyyy,cmuq,cmuq,cmuq *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jared is the best singer!

Jared je naprosto úchvatnej. Znám ho hlavně jako zpěváka 30 Seconds to Mars. tuhle skupinu miluju a jeho taky. V úterý jsem byla v Praze na koncertu Linkin Park, kde hráli jako předkapela, prostě úžasný. A taky mám Jaredův podpis *14* ... to byl zážitek...
    • Re: Jared is the best singer!

jo ja tam byla taky na koncerte a asi nejsi jedina kdo ma podpis...ae jako podruhy bych to toho nesla se nekam ztrapnit pro jeden cmaranec....fakt priserny ty lidi....byli jako zvirata....ae mam ho mno.... *1*
  • the.duck

...

Ahoj.
    Chtěla bych se zeptat,jest-li někdo ještě neprodává lístky na 30 seconds to mars:) dyžtak piště na můj e-mail(sfuchsova12@gmail.com) předem děkuji za odpověď!
    *3*
  • nevíte kdy plánují příští koncert v ČR? :)
    • Taky by mě zajímalo... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit