-
alexandr a hefaistion
Musim rici, ze na me ten film udelal velky dojem. je vazne skoda, ze byl podroben takove cenzure, treba se da sehnat nesestrihana verze. je pravda, ze vztah hefaistiona a alexandra ve filmu nedostal takovy prostor, ktery by odpovidal jeho vyznamu v alexove zivote.konecne uz musime prijmout citovou orientaci mladeho alexandra na muze bez predsudku jako vec zcela normalni, protoze zcela normalni je. film na me udelal dojem, asi si ho znovu pujcim...tristan :o) -
Requiem for a dream
tak tenhle film odehrát se mi teda vážně povedlo...he to fakt nejnejnej film co sme viděla a všem ho jenom doporučuju...teda kromě těch co maj rádi něco jako happy endy..nejenom že je to super film ale má i skvělý obsazení herců kteří to zahráli vážně výborně... -
filmík
27.2 dávají Alexandr Velikého v 21:20 -
-
Re: filmík
A ten semi den davaj na nova cinema Americke psycho v 22:20 -
-
Re: Re: filmík
jj na Americké psycho se už těším,ještě jsem ho totiž neviděla a Alexander Veliký je super film.První který jsem z Jaredem viděla.A pamatuji se,že se mi tam vůůůbec nelíbil.Ale to už je dávno a názory se mění *3* -
-
Re: Re: Re: filmík
Až na to, že je tam na chlapečky :D:D je jinak krasny :D
-
-
-
-
odehrát se mu...* *1*
-
Requiem for a Dream
jojo, souhlasim,skvělej film a ještě skvělejší Jared, chudák musel do tý role dost zhubnout.... *3* celkově je ten film povedenej:ostatní herci,kamera,střih a fantastická hudba -
Ale jo!!!
Poprvé jsem ho videla jako Hefaistiona v Alexandrovi.Driv jsem ho vidala na obrazcich v casakach a rikala si nic moc...Ale musim uznat, ze jako Hefaistion byl fakt hezkej.Konec koncu mu neodolal ani sam Alexandr Veliky!!!Jeste jsem s nim videla Requiem za sen.Jen skoda, ze tak on i jeho pratele skonci... *4**9**4* *3* -
:)
ahojky :) chysta se tu nekdo na koncert?... -
-
Re: :)
Ja se chystam nemuzu uverit ze se koncert uz blizi -
-
Re: Re: :)
jéé...ja porad premyslim jestli mam jet nebo ne... *7* problem je ze nemam s kym jet...:(
-
-
-
30STM
http://www.30secondstomars.cz/ moje stránka o 30 pač je to ta nejúžasnější skupina na světě!! *3* -
Jared je fakt k sežrání.Škoda,že skoro v každým filmu umře,ale asi ho to baví.V Alexandrovi byl opravdu kouzelnej,ale jako Jordan Catalano v My so called life byl prostě mňam!!!
-
co by?
Taky jsem si ho začala všímat až potom, co jsem viděla Alexandra.I v tý roli teplouše byl neodolatelnej.Musím vidět i další jeho filmy!!A to rychle.Zbláznila jsem se taky do jeho kapely - 30 Seconds to Mars. *14* Jestli máte radi originální rock, tak zrčitě poslechněte!
Ps.: A jeho malá popularita mu dodává na kouzlu!