Přejít na výpis diskuzí

Jared Leto

OSOBNOST 31.12.2006 
387 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ty dilino..

To Katka - no ty si taky strašně chytrá, spíš bych řekla že ten novej člen se tam dostal tak, že se s Jaredem vyspal, protože jak určitě víš, tak s Cameron Diaz zasnoubený nebyl, stejn jako nechodil ani s jednou holek dokonce ani s "Olsonkou" (správně Olsenkou) ani s "Ashle" (správně Ashlee), protože ja gay a popřel jakékoli chození či milostné styky s tebou jmenovanými. Víš, čti si třeba nějaké informace o něm v angličtině, zlatíčko. Jinak já mam Jareda ráda i přes jeho orientaci. Pa, ZLATO *9*
  • Prosííííím!

Ahojky lidi... Moc, moc, moc vás prosim, zašlete mi na e-mail jakýkoliv fotky, jakýkoliv kvality z koncertu v Praze v Incheba aréně... Lidi já vám řeknu, to bylo fááááákt BEST!!! Jenom kdybych měla lepší foťák a silnější baterky...(elis.nupova@gmail.com) *1* *14*
    • lidus5

Re: Prosííííím!

No to mi povídej! *14* *14* Byl úžasnej, skvělej a dokonalej *15* Nejlepší koncert v mým životě *4* V pondělí ti nějaké pošlu... Sice to není nej kvalita, ale i tak .
      • x.elis.x

Re: Re: Prosííííím!

Móóóócinky ti děkuju... Ten koncetrt byl fakt nejlepší!!! *14*
        • x.elis.x

Re: Re: Re: Prosííííím!

Ještě mám jeden dotaz: Jak se jmenovala ta první hostující kapela?? *4*
          • l.enik

Re: Re: Re: Re: Prosííííím!

Street Drum Corps *3*
  • terousek96
    všechno nejlepší jarede *3* HAPPY BIRTHDAY!!!
  • terousek996
    happy birthday Jared!! *3* *4*
  • m!šulka.....

hm.je fakt kunďák.......aspoň plomě.........fakt supel chlap.....takového bych chtěla......... *14* *5*
    • Re: m!šulka.....

jj jaa taky!! *14* *14*
  • lidus5

Dočkala jsem se ! :D

Asi tak před třema rokama jsem objevila fil Hihgway!! Ale nikde jsem ho nemohla sehnat... *9* Ale v sobotu jsem ho konečně viděla!!!! *14* *14* Jared je skvělej! Kdyby něco je na ulozto.cz a titulky na titulky.com *3*
    • capricorn6277

Re: Dočkala jsem se ! :D

Ten film jsem viděla cca. před půl rokem.. A je dokonalý! *1*
    • Re: Dočkala jsem se ! :D

jej nemohla by jsi mi ten film prosím poslat na mail? ;)
      kdyžtak teda LucyGC@seznam.cz
      mooooooooc děkuji
      pa
      • Re: Re: Dočkala jsem se ! :D

Film přes mejl nejde poslat ... Nebo možná nějak jo, ale mě to nejde. Ale na ulozto.cz to jde lehce jen napíšeš film, opíšeš kód a tak za 45 min. to máš stáhlý... Taky tam jsou Zabijáci osamělých srdcí... Jared forever *14* *1*
  • Happy birthday :-) jemu prostě nemůže být 40, dyť vypadá max. na 30, jestli vůbec :-)
  • Jared Leto

Jared Leto je ten nejúžasnější kluk na celém světě!Je prostě úžasnej! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mr.Leto

Jared Leto. Říkám si, že je to zajímavý týpek. Vypadal k sežrání v Obchodníkovi se smrtí, v Alexandru velikém taky vypadal fakt supe, ale co jsem viděla zabijáci osamělých srdcí *9* Ale jinak je opravdu super, krásnej a co ještě dodat-božííííííí *14* . jo a fajně se mi kreslí-to je jen takový malý detail *4* . Myslím si, že je to takový anděl *4* co se skrývá pod maskou sexy přitažlivého ďábla *5* .
  • Jaredek

lidičky,myslím že všichni souhlasíme s tím,že je asi ten nejlepší...on je vážně jak andílek s dáblem v těle *14* a to je na něm to kouzelný,když se člověk zadívá do tech jeho krásných velkých očí,ucítí jako kdyby ho Jared viděl taky a byl tam s ním a chránil ho...kéž by to tak bylo *14* jak já závidím všem těm lidem kteří ho viděli a mohli s ním mluvit.podle mě je Jaredek dokonalej:nvm jak vy.musí s ním být hrozná legrace,už když se díváte na nějaké video s ním,a když vidíte ho celýho-schválně se podívejte a zamyslete se nad tím.není nádhernej?*14* koukněte na to tělo,na ty jeho nádherný vlasy,pohled,pusinku*14* ...prostě není mu co vytknout.ted sním budu mít konečně film temná legenda,tak u toho asi umřu *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit