-
Sakra no co, že byl gay....teda ve filmu...jinak je krááááááááááásnej
-
DŮLEŽITÝ!!!
Ahojda lidi...hele mám pro vás důležitou správu.Kdo by chtěl plagát 30STM je právě v prodeji v Bravu!Tak honem, honem, dokud se dá ještě koupit. *14* *3* -
Herecké výkony obou herců (Colin i Jared) byly úchvatné. Přesto jejich vztahu mohli dát větší prostor. A navíc mě neskonale štve, že vystříhly jejich polibek. Ve scéně kdy si Alexander vzal Róxanu a Héfaistión mu přinese prsten dají si pusu, když se pořádně zaměříte je to tam vidět. Ale jenom kvůli americkým puritánům vše vystříhly.
-
Host
LIdi milí, nevíte kdo bude na jejich koncertě host? A taky kolik lístků je ještě k mání? Já bych tam taky chtěla jít ... *14* *14* *14* -
-
Re: Host
ahoj, kdo bude hostem ti buhužel říct nemohu, protože se to pečlivě tají a na otázku kolik lístků je ještě k mání ti také nemohu odpovědět, protože se to neustále mění a vše záleží na pořadateli. jediné co ti v této chvíli můžu říct, ale zato se 100% jistotou je, že Jared se na tebe velmi těší, už jsem s ním o tobě mluvila, vzkazuje, že tak kolem páté hodiny ranní na tebe počká ve foyer hotelu Insomnia. bude mít přibližně 1 hodinu 24 minut a 30 sekund než odletí zpátky na Mars, o čemž ví, že není příliš mnoho, ale doufá, že vám to bude stačit... s přáním pěkného dne RNDr. Q. L. Jaro, osobní asistent pro ČR a Madagaskar -
-
Re: Re: Host
*14* *14* *14* O můj bože!!! Už teď se začnu chystat!!
-
-
-
koncert
Ahoj scháníme někoho z okolí České Lípy kdo pojede na koncert18.3. chybí nám jeden do auta na cestu zpět info:icq356249272 :-D -
PRAVDA O JAREDOVI
FILM ALEXANDR BYL DOBRÝ AŽ NA MENŠÍ VADU NA KRÁSE V PODOBĚ JAREDA HEFAISTION SE CHUDÁK OBRACÍ V HROBĚ -
Alexandr
Jako Hefaistión byl úžasný!Strašně mu to slušelo!Je to strašně hezký herec!Škoda,že v Alexandrovi tak blbě skončil!Mohli mu dát ve filmu víc herecké příležitosti!Má krásné a hluboké oči,které vás snadno uhranou a snadno propadnete jejich kouzlu!Škoda,že Alexandra nehrál Jared místo Colina!Colin se mi moc nelíbil!Ten film nestál za nic a dalo se na něj koukat jen díky Jaredovi!Předvedl úžasný herecký výkon!Oplakala jsem to jak dopadl Hefaistión!Když jsem se podívala do jeho očí,úplně mě uhranuly!A jared je tak hezky opálený!A i když hrál gaye,tak byl prostě boží!Škoda,že některé scény mezi Alexabdrem a Hefaistiónem vystřihly!Já jsem dřív neměla o Jaredovi ani ponětí,ale od té doby co jsem viděla Alexandra jsem do něj úplně zažraná!Škoda,že nemá svoje oficiální stránky!Není o něm moc informací!Měli by ho dávat víc do časopisů a do televize!Já Jareda miluju!Je prostě boží!On je táááááááááák krááááááááááááááásný! -
No myslim si že Jared je užasný najma v Alexandrovi, ale keby namiesto Colina hral Alexandra Jared ako hovoris, tak ten film by potom velmi zle dopadol.Nema taku tvar na ulohu velkeho muža.Colin bol v tejte ulohe proste nenahraditelný
-
Klub rváčů
12.2. ve 22:40 dávají na primě Klub rváčů *4* -
Vše nejlepší... nechce se mi ani věřit, že je ti už 41. Vypadáš pořád stejně jako před dvaceti lety. Šílené.
*4* Přeju mnoho úspěchů do budoucna jak v herecké, tak pěvecké kariéře. A taky přeju, abys zůstal pořád stejně krásný!
*3*