Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • makca.m

na tak to mně podrž!!

hej..no tak to mně podrž...jeden kámoš upo vypadá jak Jeremy(jenže s kratšíma vlasama..)sem jeremiho viděla na jednom plagátu a sem si pomalu mylsela že je to ten můj kámoš *1* *1* *1*
    • Re: na tak to mně podrž!!

hele v mim okresu je takovejch kluku ze by se s toho jeden posral.PS je jich vazne dost.cau. *5*
  • romy1

Miláček!!!

Je nejlepší,nejkrásnější a všecko nej na světěěěě!!!!!!!!!!!!!!Miluju ho.Jeremy 4eva!!!!! *14* *14*
  • romy1

Miláček!!!

Jeremyho upe miluju a už hezky dlouho mám po pokoji vylepené jeho plakátky.A neustále koukám na jeho super filmíky.Znám každé jeho slovo.A chci ho!!!Je to můj miláček a nikomu he NIKDY nenám!!!!Už jsem si s ním i psala.....a bylo to úžasné!!!!!Takže ruce pryč!Je to můůůj Míláček!!!!! *14* *14*
    • Re: Miláček!!!

určitě ti psalo několik holek, no i jí ti píši Jeremy je prostě okouzlující a je úžasné jak dokáže pobláznit tolik holek na světě dala bych téměř cokoliv zato kdybych mu směla napsat jen hloupej řádek a tak tě prosííím strašně moc dej mi prosím na něj nějaký kontakt budu ti vděčná moc a moc moje ICQ je 352 908 732 - prosím ozvise mi jo *9* *7*
    • Re: Miláček!!!

ahooj prosímtě ty máš icq na jeremyho? esi jo dala bys mi ho prosim ??
  • Jeremy:-*

Jeremy Sumpter je upe nejklááásnější na světě!!
  • _tELeZka_mUcK_

strašně se mi líbí!!!já ho úplně zbožňuju!!!už znám jeho filmy naspaměť!!pořád se na ně musím koukat♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • krasavec

jako nwm proc mu nadavate!!on vam taky nenadava...udelal vam neco??tak toho prosim vas nechte! *16*
  • Jerry

Milujem ta strasne moooc si uzasnyyy laaasko nezabudnem *14* *14* *14* aj ked sme sa stretli jeden krat stale zostanem v mojom srdci
    • Re: Jerry

ty jsi ho videla?
  • mija6994

!!!

A heleme se kdo nám tu vyrost petr pan *15*
    Hej lidi nic proti ale myslím že se opičí s focení po tím ubožákovi zacovi efronovi *9*
    • Re: !!!

nechapu proc mu tak hnusne nadavate byl to prece jenom film jake by to bylo asi vam kdybyste byli na jeho miste vzdit je to jenom dite jmenem jeremi Stumprter.
      • Re: Re: !!!

no skoro dite
  • aannddrreejjkka

Andynka

ahojík chtěla bych se zeptat ještě dátě mi někdo prosím stránku kde bych skoukla petra pana???
    • jac-verca

Re: Andynka

Ahojky, Petera Pana můžeš v pohodě shlédnout na WWW.FILMAX.CZ v kategorii myslím FANTASY. *4*
      • xxspartankaxx

Re: Re: Andynka

Je děkuji
  • aannddrreejjkka

Andynka

ahojík myslíte kdo myslítě že je lepší herec hugh laurie čili dr house nebo jeremy sumpter???? odpovězte děkuji:)
    • kristik

Re: Andynka

hmmmm Jeremy,je krásnej *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit