-
na tak to mně podrž!!
hej..no tak to mně podrž...jeden kámoš upo vypadá jak Jeremy(jenže s kratšíma vlasama..)sem jeremiho viděla na jednom plagátu a sem si pomalu mylsela že je to ten můj kámoš *1* *1* *1* -
-
Re: na tak to mně podrž!!
hele v mim okresu je takovejch kluku ze by se s toho jeden posral.PS je jich vazne dost.cau. *5*
-
-
Miláček!!!
Je nejlepší,nejkrásnější a všecko nej na světěěěě!!!!!!!!!!!!!!Miluju ho.Jeremy 4eva!!!!! *14* *14* -
Miláček!!!
Jeremyho upe miluju a už hezky dlouho mám po pokoji vylepené jeho plakátky.A neustále koukám na jeho super filmíky.Znám každé jeho slovo.A chci ho!!!Je to můj miláček a nikomu he NIKDY nenám!!!!Už jsem si s ním i psala.....a bylo to úžasné!!!!!Takže ruce pryč!Je to můůůj Míláček!!!!! *14* *14* -
-
Re: Miláček!!!
určitě ti psalo několik holek, no i jí ti píši Jeremy je prostě okouzlující a je úžasné jak dokáže pobláznit tolik holek na světě dala bych téměř cokoliv zato kdybych mu směla napsat jen hloupej řádek a tak tě prosííím strašně moc dej mi prosím na něj nějaký kontakt budu ti vděčná moc a moc moje ICQ je 352 908 732 - prosím ozvise mi jo *9* *7* -
Re: Miláček!!!
ahooj prosímtě ty máš icq na jeremyho? esi jo dala bys mi ho prosim ??
-
-
Jeremy:-*
Jeremy Sumpter je upe nejklááásnější na světě!! -
_tELeZka_mUcK_
strašně se mi líbí!!!já ho úplně zbožňuju!!!už znám jeho filmy naspaměť!!pořád se na ně musím koukat♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
krasavec
jako nwm proc mu nadavate!!on vam taky nenadava...udelal vam neco??tak toho prosim vas nechte! *16* -
Jerry
Milujem ta strasne moooc si uzasnyyy laaasko nezabudnem *14* *14* *14* aj ked sme sa stretli jeden krat stale zostanem v mojom srdci -
-
Re: Jerry
ty jsi ho videla?
-
-
!!!
A heleme se kdo nám tu vyrost petr pan *15*
Hej lidi nic proti ale myslím že se opičí s focení po tím ubožákovi zacovi efronovi *9* -
-
Re: !!!
nechapu proc mu tak hnusne nadavate byl to prece jenom film jake by to bylo asi vam kdybyste byli na jeho miste vzdit je to jenom dite jmenem jeremi Stumprter. -
-
Re: Re: !!!
no skoro dite
-
-
-
Andynka
ahojík chtěla bych se zeptat ještě dátě mi někdo prosím stránku kde bych skoukla petra pana??? -
-
Re: Andynka
Ahojky, Petera Pana můžeš v pohodě shlédnout na WWW.FILMAX.CZ v kategorii myslím FANTASY. *4* -
-
Re: Re: Andynka
Je děkuji
-
-
-
Andynka
ahojík myslíte kdo myslítě že je lepší herec hugh laurie čili dr house nebo jeremy sumpter???? odpovězte děkuji:) -
-
Re: Andynka
hmmmm Jeremy,je krásnej *14*
-