-
¨wendy
jsi moc moc hezky vyte jak v petru panovy tak od tý doby se na něj koukám každý den mám tě moc moc ráda pa *14* *14* A CINK JE TAKY HEZKÁ *4* -
Nádhernej
Je tak kráááááásný!Hezčí než Zac Efron!!Ale mě se líbí jenom ve filmu Petr Pan jinak se mi nezdá že je nějak moc hezkej!!!!Chtěla bych být ta Wendy!!Protože mu musela dát pusu!!!!Škoda!!Ale ta Wendy není hezká!!! *14* *14* *14* *14* *14* *16* -
-
Re: Nádhernej
c efron? no fuuuj, to je snad jasny ze je jery hezci!!!
-
-
I love you
Já Tě miluju...naprosto...Petr Pan alias Jeremy Sumpter je naprosoto bombastickej....já ho miluju...když sem se dívala na ten jeho filmíček tak achjo... -
Miluju Tě...
Miluju Tě Jeremy....!!!Moc! Máš moc hezký ůsměv...miluju Tě...a nepřestanu... *14* *14* -
Jeremy
Je fakt klásnej.Včera jsem se koukala na Petra Pana *14* .A ten kdo o něm říká že je hnusnej tak sám je hnusnej!!Škoda že bydlí tak daleko *9* .A když se v tom filmu usmál,tak sem se málem roztavila.Má fakt hezkej úsměv *14* *14* *14* .I love Jeremy Sumpter -
-
Re: Jeremy
tak to máš pravdu
-
-
jujii
śe vsemi tady souhlasim. vcera sem videla peter pan a tam byl jeremy fakt roztomily...vzdycky kdyz se tak sladce zaculil tak sem se z toho byla uplne v nebi...ja myslela ze tam ma 11 nebo 12 a to me fakt prekvapilo kdyz sem zistila ze ma 14. MNAM *14* *14* hned bych ho znasilnila *14* *1* -
:)Petr pan
Je to hezká pohádka. No Jeremy je taky peknej no....má fakt hustej úsměv -
LOvely
On je takk klasnej..ja nemam slov...Lovuju ho!!! *14* *14* *14* *14* O my got...It a beautifle... -
Achoooj
Jeremy je vážně mocinky moc užasnej a krásnej ale nikdy ho nepoznám osobně *9* ....kdo by se mnou chtěl o Jeremym pokecat...tak at se prosím ozve a máte nějakej jeo plakát nebo články o něm???ICQ:385-881-270 *3* -
ach jo........
Jeremy je úžasnej......nechápu holky,kterejm by se nelíbil...ale je škoda,že je mu 18...myslela jsem si,že by mu mohlo být tak 15......chtěla bych ho někdy doopravdy vidět,nebo s ním mluvit,ale to se asi nestane *9* já ho prostě tbožňuju...... *14* *14* *14* *14* *14* *14*