Přejít na výpis diskuzí

Johnny Cash

OSOBNOST 31.12.2006 
126 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • souhlas

já souhlasím s tím co tu bylo řečeno Johnnym je to prostě legenda a ty jeho písničky... ne jako ten dnešní hip hop a podobný sr**ky a taky myslím, že nás čeká smutná budoucnost, jestli to takhle půjde dál *9*

R.I.P. Johnny...
  • Johnny forever

Naprosto souhlasím s tím, žeje hrozné, že tak málo lidí z naší generace - je mi 19 - vůbec netuší, kdo Johnny Cash nebo jeho žena June vlastně je. Jejich hudba je úžasná, je to prostě o něčem. Miluju tyto dva lidi a moc mě potěšilo, že má na toto podobný názor 16 letý člověk, tedy má generace. Takže všem příznivcům: Cashovi forefver!!!! *14*
  • Jen 9 FANOUŠKŮ?

To je pořád samé disco atp. - umělá hudba,Cashovi stačila kytara a jeho hlas.Tohle je opravdová poctivá hudba!Je škoda,že už to nikdy nebude jako dřív,tahle "moje generace" (je mi 16) o tohle už nemá zájem....Rest in Peace Johnny! *5*
  • J.C.

Do včerejška mi J.Cash nic moc neříkal, ani to není můj vkus, ale viděla jsem životopis.film Walk in the line Láska spaluje a můžu říct, že moc hezky udělaný, výborné výkony J.Phoenix a R.Witherspoon, jen doporučuji. *15*
    • Re: J.C.

Film je celkem slušný, ale z poloviny vylhaný. Produkoval ho syn Carterové, který v něm udělal téměř světici ze své matky, vychytralé obchodnice, jíž nikdo v okolí zpěváka neměl rád.
      • Re: Re: J.C.

Nic proti, každý máme nějaký názor, ale bylo by možná fajn, zjistit si o tom víc informací. Produkoval to sice John Carter Cash - syn Cashových, ne pouze Syn June Carter - ale dalším producentem byl manžel Jane Seymour James Keach, který vlastnil práva na tento film, protože byl Johnnyho kamarád. Ještě jedna věc: June byla to nejlepší, co Johnnyho mohlo v životě potkat. Přečti si víc a neopakuj nenávistná slova Cashovy první ženy z knihy I walked the line. Tu knihu mám, takže vím, odkud ta snůška nesmyslů pochází. Jen štěstí, že nejsem Koniáš, jinak bych ji dávno spálila. *16*
        • Re: Re: Re: J.C.

výborně řečeno evo *3*
  • Otázka

Mohl být Johny Cash někdy v České Kamenici? *9*
    • Re: Otázka

ne
  • diskografie

Pokud se nazýváte "fanoušky", tak by jste měli o svém idolu také něco vědět... Informace, jež máte na svých stránkách jsou velmi velmi skromné. Já se fanouškem nenazývám, ale mám více CD, než Vy zde popisujete. Pokuste se doplnit aspoň diskogrefii - to je začátek. Podívejte se třeba na stránky frankieho, jak má diskografie vypadat!
    http://www.zateckecountry .cz/mp3/diskografie/prehled.htm

A abych jen nekritizoval přidávám neupravenou diskografii (CD jsem stahoval v noci z 15.11. na 16.11.)
    1959 - Hymns By Johnny Cash
    1959 Greatest
    1965 - Orange Blossom Special
    1966 Happiness Is You
    1967 Greatest Hits, Vol. 1
    1968 Old Golden Throat
    American I-Recordings
    At Folsom Prison
    At Madison Square Garden
    Cash Sings Cash
    Cash Sings Hank Williams
    Everybody Loves A Nut
    Gone Girl
    johnny cash and june carter_duets (2006)
    Koncert v Praze - Live 1978
    Louisiana Hayride
    Ride This Train
    Silver
    sings the ballads of the true west
    The Essential Johnny Cash 1955-1983 CD1
    The Essential Johnny Cash 1955-1983 CD2
    The Essential Johnny Cash 1955-1983 CD3
    The Johnny Cash Children's Album
    The Last Gunfighter Ballad
    The Sun Years

Hodně úspěchů ve Vaší(nedocěněné a neoceněné) práci!
    Pepina
  • videoklip s Kidem Rockem

Nevíte někdo, jak se jmenuje písnička, v jejímž klipu se objeví mimo jiné i Kid Rock? Dík.
    • Re: videoklip s Kidem Rockem

Jmenuje se Hurt *3*
      • Re: Re: videoklip s Kidem Rockem

Nene,promin..Ta písnička se jmenuje Gods Gonna Cut You Down.
  • Nevíte,prosím někdo jak byl Johnny Cash vysoký.Děkuji.
    • Re:

188 cm
  • to mate tedy odbyty, zato nase praseci politiky tam mate vylepseny.
  • Johney Cash

Nevím co je to za informace???? Johney Cash je v první řadě zpěvák!!! Tak proč je tu nějaká filmografie (ještě k tomu ve francouštině!!!!) Kde je jeho diskografie? Když už informace odněkud kopírujete, kontrolujte to po sobě!!!!
    • Re: Johney Cash

jakto sakra píšeš jméno Johnny Cash? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit