-
13.díl Tajemství Anasaziů
Při tomto díle jsem byla bohužel tak trochu "v bezvědomí", byla jsem strašně unavená a ospalá, takže jsem ho sledovala na půl oka, přitom Joshovi to zrovna neskutečně slušelo, vypadal v lepší náladě, byl evidentně víc odpočatý a zase se mu vrátil jeho pověstný smysl pro humor.:-D Pokud si vzpomínám na nějaké ty momenty co by stály za zmínku, Josh pátral v Coloradu po tom, kam zmizela kultura Anasaziů, zda byli skutečně kanibaly a proč se odstěhovali nahoru do vysokých skal, do tak strašné výšky, když přitom to měli poměrně daleko a k nejbližšímu pramenu vody, také bádal nad záhadou, proš stavěly strážné věže a proš v jejich obydlích ve skalách měli "kukátka", aby mohli sledovat údolí. Josh se nejdříve do těch skal nechal zavést jakousi průvodkyní kmene Hopi, pak teprve podnikl akčnější cestu hlouběji do údolí s jakýmsi starým ošuntělým chlapíkem s dlouhými vlasy, který vypadal jak hippík.:-D Cesta byla dlouhá a náročná a na jejím konci museli museli slaňovat všichni včetně Joshe ze skal dolů ze zrázu, aby se dostali k obydlím Anasaziů vysoko ve skalách. Josh měl asi strach, i když se z legrace loučil se svou matkou a říkal do kamery, jestli jí už někdy řekl, že jí má rád. Byl to nebezpečný sestup, kdyby se Josh převrátil hlavou dolů, byl s ním ámen, od toho chlapíka dostal tak trochu vynadáno, že mu Josh zatajil, že ještě nikdy vlastně pořádně neslaňoval.. Josh tam stál jak školáček u tabule..:-/ Taky si zkoušel před sestupem, zda strom, kam uvázali lana, to vůbec vydrží, poněvadž to nebylo ještě ozkoušené. Než Josh začal slaňovat dolů ze skály, otočil se na kameru a říkal štábu něco ve smyslu "těm je to jedno, když spadnu, aspoň budou mít natočený zajímavý materiál do televize".:-D Naštěstí to všichni přežili ve zdraví, tam Josh šel s tím zanedbaným chlapíkem po úzké cestičce v té vysoké výšce ve skalách směrem k obydlím, kde našli asi 600 let staré klasy kukuřic, které tam zanechali Anasaziové! Na konci cesty konečně vstoupili do obydlí a Josh při jeho vstupu vtipně poznamenal "Miláčku už jsem doma!".:-D -
-
Re: 13.díl Tajemství Anasaziů
Pak Josh letěl také podomácku sestaveným malým letadýlkem s bývalým pilotem z druhé světové války, letadlo bylo otevřené, div z něj nevypadl, říkal, že vypadá celkem na rozsypání a že nemají ani padáky, což je velice "pozitivní" slyšet před vzletem nad coloradským údolím, i to přežil, naštěstí, ale nevypadal, že by si ten let chtěl ještě opakovat.:-D Také Josh vzlétnul s jakýmsi rogalem na benzín, které vážilo 36 kg, s tím Josh létal poměrně nízko nad zemí, aby si z výšky prohlédnul jedno zaniklé indiánské město s puebly, byla legrace, když Josh "startoval", chudák, nemohl se skoro ani zvednout s tou tíhou na zádech a když běžel, tak vypadal, že se poláme jako ten mraveneček, měl poněkud vratký "běh", říkal, že nemohl z toho popadnout dech, ale let nad městem a údolím stál za to. Jinak navštívil opět nějaká puebla, indiánská obydlí, kde pracoval po dlouhá léta jakýsi archeolog, Josh prolézal malými a úzkými "místnostmi" těch obydlí a říkal, že s jeho 183 cm a 82 kg je to docela fuška, neb indiáni měřili cca 165 cm a indiánky cca 152 cm a byli oproti němu hubenější. takže to byl slušný sportovní výkon.:-D Také vrtal do trámů, odebíral vzorek, aby zjistil, jak moc stará ta obydlí jsou dle letokruhů, legrace byla, že když tomu archeologovi chtěl ten vzorek dřeva z trámu podat, tak mu vypadl na zem a Josh měl nahnáno, zda bude ještě použitelný.:-D Ale naštěstí se nic tak tragického nestalo a dalo se to zjistit. No a co by ještě tak stálo za zmínku to bylo to, jak se Josh sešel s dvěma stařešiny myslím z kmene Hopi /to jsou vlastně potomci Anasaziů/, byl to otec se synem, oba mlčenlivý jako praví indiáni což Joshe trochu konsternovalo, nicméně z úcty k nim raději mlčel nebo se ptal velmi málo a opatrně, aby je třeba neurazil /což sám poznamenal/. Josh jel s nimi na motorovém člunu po řece v údolí, kde sídlili Anasazivé ke skalám, kde byli jakési prastaré obrazce, které ale s určitostí nemohli vyluštit ani ti dva stařešinové, resp. jejich pravý význam, nicméně popírali, že by Anasaziové byli kanibaly. Takže to je vše k poslednímu dílu z 1.série. Já doufám, že druhou a třetí také někdy bude ČT premiérově dávat a to brzy. ;-) :-)) -
-
Re: Re: 13.díl Tajemství Anasaziů
jj, tak to je slohovka ty vado dobře popsaný a klobouk dolů před tvejma řekněme recenzema každýho dílu s joshíkem!;-):-)):-) taky doufám že čétédvojka uvede i ty dvě zbejvající série s joshíkem 8-) -
-
Re: Re: Re: 13.díl Tajemství Anasaziů
Já také, je to kvalitní pořad.:-)) -
-
Re: Re: Re: Re: 13.díl Tajemství Anasaziů
však!;-)ale řekněmě si ipřímně že kdyby tam nebyl ten náš kluk joshík tak se dívat za každou cenu nebudem..:-D
-
-
-
-
-
photos
dík joshíkovu twitteru jsem našla jeho nový fotečky + s jeho "kráskou".. *1* *3* *5* jsou z března z explorersclub annual dinner 2011 *3* joshík je si jen na 6 fotkách z celkových 542! *10* *1* nu projeďte si ty fotky raději sami ale já ho našla jen na fotkách č. 116, 168, 200, 525, 526 /tam je sólo bez jeho krasotinky/ a na fotce č.542. *5* jsem se málem po****a smíchy na jedný tý fotce totiž s stojí joshík s tou jeho a ještě tam s nima pozujou jeho bejvalá ex /taky strašně ošklivá/ asi s jejím novým chalaniskem.. *3* *3* *1* jak je ten svět malej *4* jinak k tomu psal joshík na twitteru že celej ten nóbl večer nevnímal jen tu svou její nejlepší vlasy a drahé šaty..
*14*
fotky jsou tady
ECAD 2011 Actions
http://ecad2011.shutterfly.com/22 -
-
Re: photos
Fotek je opravdu požehnaně. Jsem teď strašně unavená, ale také jsem v podstatě nenašla jiné fotky s Joshem, než které si mi sem napsala. Možná jsme nějaké přehlédly, ale to se dá časem překontrolovat. *3* Byla to opravdu taková hodně intelektuálská nóbl akce, kde se všichni "přátelí" s každým, samá faleš a snobství. *9* *9* Joshovi to slušelo, i když mi přišel mírně znaven. *9* K jeho "krasotině" se raději moc vyjadřovat nebudu, jen můžu říct, že hezké vlasy nemá, měla je neupravené, neumyté a irituje mě naprosto jak jí z pod zbytků peroxidu "prosakuje" viditelně její pravá barva vlasů barvy hovna. *9* Šaty nosí snad na všechny akce stejné, ty její oblíbené černé babské s nemožnými doplňky a šperky. Na nohách měla snad chůdy a ne lodičky, dle toho, jak skoro o hlavu převyšovala chudáka Joshe. *9* Opravdu nevkusné. Nehledě na to, že to děvče má příšernou figuru, tlustá, rozteklá, bezpasá a hrbatá navrch, těma šatama jen upozorňuje na svoje nedostatky. *9* *9* Josh vypadal naštěstí k světu, tak to celé zachraňoval. *14* *3* *4* Hmm a ta jeho ex, máš pravdu, vypadá také hrozně, to je ta z explorers clubu, jak jsme jí už probírali kdysi dávno. *3* Zajímavá fotka, docela by mě zajímalo, jak se všichni zúčastnění cítili. *4* *3* -
-
Re: Re: photos
tak rychlá odpověď to jsem ani nečekala! *3* *4* huh tak souhlas máš recht!!! *3* mě se zasejc líbilo jak si to o té jeho "krasavici" tak napsala i když si se nechtěla moc vyjadřovat *1* *3* *5* *4* její vlasy barvy hovna je výstižnej popis jejích pravých vlasů teď má na hlavě spíš takovou pochcanou /či spíše posranou/ slámu *1* *3* chtělo by to kadeřníka asi jsem holčinu přecenila s tím že o sebe denodenně po práci pečuje.. *9* *1* mě se z tej jejich akce /tedy z fotek/ líběj jen ty indiánkové *3* krásný kostýmy a tak *4* šaty už se opravud opakovaly a nejsou nic moc... k její po americku oplácaný postavě bych si představovala nějaký víc rozevlátý aby se ty její špíčky skryly hlavně jinou barvu šatů bych volila oblíká se fakt jak důchodkyně.. *9* *1* všimla sis jaký má v těch přiléhavejch šatech břicho? není ona v jináči *8* *7* tipovala bych jí tak na 4 měsíc.. *5* nebo to přehnala u večeře s květákem vejci nebo luštěninama ve velkým množství jinak si to její obr břicho nedovedu vysvětlit.. *9* -
-
Re: Re: Re: photos
možná má v břiše malýho "vetřelce" a to je právě ten pravý důvod svatby.. *3* *1* *5* vedle joshe působí jak matka nemůžu si pomoct.. vůbe cjim to spolu neslušelo.. *13* kazila mu jeho dobrou image... *5* z tej společnej fotky těch čtyř či pěti bo kolik jich tam je se těžko pozná jka se cítili ale mám takový pocit že dámy se mezi sebou nuceně společensky tolerovali a udržovali si odstup.. *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: photos
Indiánská kultura je moc nádherná! *4* *3* Nebudu už nadále kritozovat její hrozné vlasy, ale alespoň si je mohla před návštěvou takové společenské události pořádně umýt a upravit, měla úplné rousny.. *9* Fascinovalo mě, jak na akci přišla v lacině vyhlížejících černých punčochách (k černým šatům ještě k tomu, opravdu má děvče vkus), které tam snad už žádná jiná žena neměla a honem rychle si je na WC asi sundala, protože na ostatních fotkách je už nemá. *1* Střihově jak píšeš jí ty šaty absolutně neslušely, je v nich strašně tlustá. Břicha jsem si též všimla, jen dej Bůh - pakliže je Tvá dedukce správná, že se jí narodí syn, který bude celý po Joshovi. *3* *4* Jinak to bude tedy lidově řečeno nářez. *9* K večeři nejspíš měla biftek jako Josh, ale třeba ne, kdo ví.. *1* *1* *3* Třeba i po bifteku se dá "nafouknout". *5* No, na té fotce měli takové formální křečovité postoje, že. *3* Tak se tam asi spolu moc necítili. *1* Všimla sis jejích rukou? Měla načerveno nalakované nehty jako nějaká laciná žena z vykřičeného domu, i když vím, že v Americe jsou červené nehty téměř božstvem.. *9* *9* Má hrozný vkus. Pochvalu jí musím dát naopak za to, že je vzorná to snoubenka pana Joshe Bernsteina. Na pravé ruce na prsteníku jsem zahlédla nejspíš zásnubní zlatý prsten, velmi masivní. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: photos
no to víš paměť na to mám páč nosím v hlavě jenom samý blbosti jako karel may.. *3* *1* to je zas z jinýho filmečku.. *1* *5* ten prsten se mi prostě nelíbí a hotovo ani na tu dálku pfuj fujky fujky fujky... *13* *8* *9* nezajímavá usedlá to je a lepší to zkrátka už nebude když si vemeš že je teď v květu mládí.. *1* *3* *1* -
Hláška z filmu mě hodně hodně pobavila, kam na to chodíš, hlavně Tě obdivuji že máš na to paměť. *1* *4* *3* Prsten bych musela vidět zblízka, ale zdálky to není žádný zázrak. Na její ruku kupovat romanticky vyhlížející prsten je dost těžké. Josh měl těžký úkol. *5* Vzhledem k jejímu věku bych jí koupila spíš bílé zlato, když to bylo jen kvůli zásnubám, tzv. normální zlato je spíš pro starší ženy. Ale ona je na druhou stranu dost usedlá, nezajímavý typ ženy, takže u ní se to vytratí. *5* -
tady má někdo voči týýýjo! *4* *3* prsten jsem si prohlédla myslím že máš recht ale vůbec se mi nelíbí je takový moc masivní dá se říct až pánský no nevim.. *13* *8* *9* *9* neuchvátil mě.. myslila jsem si že má teda joshík lepší vkus.. *9* ale byl to asi záměr páč lily má ruku jak chlap dost velký lopaty a tlustý prstíky takže nějakej jemnější prsten by na její pacce zanikl.. a to si joshík ani ona určo nepřáli.. *14* no tak těch punčoch jsem si taky všimla až po tvým infu teda ty máš postřeh klobouk dolů! *3* *4* asi chtěla vypadat jako černá vdova nebo držela smutek.. *1* černá sice znamená eleganci ale co je moc to je moc.. nějak bylo moc černo tak to raděj stáhla a nacpala do svý toaletky.. *1* jejda a červený nehty to je fakt hnus.. *9* si mě navedla teď na jednu hlášku z filmu .. chlapeček se dvoří stejně staré holčičce v knihovně ... máš hezký šaty.. jako tapetu.. hmm a máš rudý nehty... jako krev.. *1* *1* *3*
-
-
-
-
-
-
článek 28.4. 2011
je to ale úplně indentickej přepis toho úplně prvního článku co jsem ho sem mrskla
http://www.mfa.gov.il/MFA /IsraelExperience/Israel_Museum_dir ector_Synder_April_2011.htm
s rozdílem že dole pod člákem nám mluví ve 4 a půl minutovým videjku budoucí "taťka" našeho milýho joshíka *3* je to takovej malej kuliferda s krahujčíma rysama a s gestama a výrazama v ksichtíku samce krocana, kterýmu oškubali omylem všechno peří.. *1* *3* *5* mluví strašně pomalu rozvážně těžko hledá slova *9* -
-
Re: článek 28.4. 2011
Joshovo budoucího pana tchána jsem si pustila. Článek jsem nečetla, vzhledem k tomu když píšeš, že je identický s tím z dřívějška. *5* Ten pan Snyder je narozdíl od své dcery jako nic. Což je překvapivé, asi se dceruška pomamila a bude z ní stejná stěhovací skříň. *1* Vypadá hrozně starý, ale překvapila mě jeho barva hlasu, ubližovala bych mu kdybych ho zkritizovala i za to jak mluví, hlas má příjemný a naopak zní mladě, vůbec bych jeho hlas k němu nepřisoudila, zní velmi mladě. *5* Výslovnost má ale dobrou, jinak jak píšeš, hledá dlouho slova, možná takový intektuál s vysokým IQ nebude. *13* *1* -
-
Re: Re: článek 28.4. 2011
asi mu mozkovna už moc nefachčí.. *3* to víš je to už bělovlasej dědouch.. *1* *5* no a že lily bude jednou zralá na vysokozdvižnej jeřáb to je na ní vidět už teď a to je hodně mladá přitom.. *9* *9* *1* *3* *5* -
-
Re: Re: Re: článek 28.4. 2011
Chudák Josh, ještě aby si kvůli ní pořídil nákladní vůz nebo aspoň kolečko. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: článek 28.4. 2011
*1* *3* vždyť říkal že vlastní auto pro 10 osob to je jako minibus /ten mu stačí/! *3* *1* byl to dobrej kauf asi tušil že ho upotřebí *1* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: článek 28.4. 2011
Řídil se jakožto zrozenec ve znamení Ryb intuicí a vnitřním hlasem. *3* A udělal správně. *1* *3* *4*
-
-
-
-
-
-
Délka není na škodu. *14* Aspoň mám Joshe déle na očích. *3* *14* *1* Pravda je, že bombastické "okulárky" Joshe dost hyzdily.. *7* *6* Už jsem se skoro lekla, že jsou ty brýle jeho, že má dioptrické, dost se mi ulevilo, když je odložil a už nenasadil. *4* *5* On opravdu není typ do brýlí, ne do brýlí tohoto typu... *11* *3*
-
-
Vidíš to, tak jsem zapomněla na Tebe reagovat, to patří k tomu dílu o Atlantidě, jak si sem dávala odkaz a svůj názor.. *7* *1* *3*
-
-
no tak souhlas bomba okuláry NE!!! *1* *1* *1*
-
-
-
joshíkovo nej fotka jeho a lily!
http://ecad2011.shutterfly.com/453
s tímto se svěřil na svým twitteru před pár hodinama a připsal k tomu ok to je osobní věc.. *5* -
-
Re: joshíkovo nej fotka jeho a lily!
Josh tam vypadá skvěle, moc mu to tam sluší. Ale co se týče jí...? *7* *13* *9* *9* Bohužel u každého chlapa platí a Josh není žádnou výjimkou, že když mají mozek tzv. v kalhotách tak nejsou schopni realisticky vnímat. *9* *13* -
-
Re: Re: joshíkovo nej fotka jeho a lily!
*1* *3* to je fakt *5* mozek o patro níž udělá svý.. *4* no je to "jenom" chlap... trubec.. *3*
-
-
-
Dirt on an Archaeology Gala
z 28.4.2011
http://online.wsj.com/ar ticle/SB100014240527487041876045762 89372374487528.html
na jedný z fotek je joshík s tou svou "krasavicí".. je ještě ošklivější než z té akce předtím... úbor opět jako stará důchodkyně /ten černej mantl si asi půjčila od dědy../.. a "chůdy" tentokrát nepoužila.. *1* opět je dost neupravená.. splyhlý vlas, na ňom peroxidu zbytky.. neupravený huňatý obočí... nos jak krahujec... a světe div se uši má odstávající jak plachty..! *1* tě pic.. *9* *9* měla by si je něchat přišít... *5* -
-
Re: Dirt on an Archaeology Gala
Ráno jsem byla na jeho Twitteru také, takže jsem si to prohlídla. *3* Neboj, Josh je jistě štědrý a na plastiku jí časem přispěje, co se týká těch jejích odstávajících "slechů". *3* *1* *5* Možná i ten nosánek si nechá časem upravit a pak dojde i na další části těla. Její stručný popis je bohužel pro Joshe *9* nadmíru výstižný. Docela by mě zajímalo, kde to děvče kupuje tak hrozné šaty.. *7* *9* Ale vypadá to jako Made in China nebo ze Second Handu.. *9* Tak akce to mohla být zajímavá, gaelština nebo-li keltština je pro mě téměř magický jazyk a keltská kultura mě všeobecně zajímá, i ta vikingská. *3* *14* Jen to menu byla opravdová tragédie. Ryby mě osobně nechutnají, po česneku je mi špatně, po pampeliškách bych asi na místě zemřela neb jsem alergik a co se týče fenyklu, měla jsem ho naposledy v kojeneckém věku a v tekutém stavu - formou čaje. *3* *1* *4* Po takovém menu se jim opravdu mohlo jen o svěžím dechu zdát. *3* Fenykl n tělesné plyny zabírá, máš pravdu, třeba na Lily její oblečení tentokráte doslova nepraskalo. *3* *1* -
-
Re: Re: Dirt on an Archaeology Gala
obávám se holko moje zlatá že jejímu obličeji nepomůže ani 100 plastických operací a jejímu tělu ani 50... *13* snad jí ten nahoře dopřál na něčem jiným když ne na fyzické kráse.. *5* hadry vypadaj jak ze sekáče.. nebo z nějakýho lacinýho katalogu nepříliš dobrý kvality.. *9* *3* no nevím mám pocit že praskalo asi věděla dopředu jaký "chutný jídlo je čeká tak si raděj vzala na sebe ten černej hábit aby ten břich schovala.. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Dirt on an Archaeology Gala
Asi máš pravdu, třeba se inspirovala co se týče jejího zvláštního vkusu na módu hereckými kostýmy z filmů o Harrym Potterovi. *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Dirt on an Archaeology Gala
*1* vypadá to tak! *1* *3* *1* *3*
-
-
-
-
Re: Dirt on an Archaeology Gala
ta akce je z úterka píšou /takže 26.4.11/... byla to akce nejstarší arvcheologické organizace letos měli téma irsko.. večerní konferenciér byl irský herec gabriel byrne .. mimochodem tam píšou že se živil zprvu taky jako archeolog.. ha tak to je pro mě novinka *4* v úterý byli hosté pozváni, aby prozkoumali "mnoho zázraků Irska přes starověké i moderní hudby a tance, poezii, kuchyni a koktejl atd.."...... slavnostní jídlo, které zahrnovalo uzenou makrelu, salát s divokým česnekem, nazelenalou pampeliškou a nakládaným fenyklem, byl připraven s autentických složek s pomocí irského kuchaře cathala armstronga.... to znamenalo, žádné brambory... v irsku za dob keltů se používala kořenová zelenina, med a maso.. byla to prý taková více než tichá aukce.. herec gabriel byrne jim pak i četl nejprve v gaelštině a pak v angličtině poezii.. *1* a pak jim tam prej ukazovali ještě nějaký archeologický předměty z irska... ende.. *5*
no tak z toho rádoby chutnýho jídelníčku se mi nějak udělalo blivno.. teda fuj jíst pampelišky .. to si je asi spletly s králíkama.. *9* *9* nehledě na to že po tej makrele a česneku museli mít "svěží" dech.. to asi moc divokou noc joshík s lily neměli.. *1* *1* ale za fenykl chválím aspoň neměla zase lily břicho jak kdyby byla těhotná.. *1* *1* *5*
-
-
Josh dnes v TV!
Josh byl dnes odpoledne na ČT2, v díle o egyptských pyramidách v pořadu DFT. *14* *14* *4* Neměla jsem v úmyslu se dívat, ale moje mamina mě zavolala, že je prý v televizi ten hezký archeolog! A to jsem už slyšela z obýváku z televize, jak se Josh představuje, tak jsem rychle zahodila prachovku a běžela k televizi. *4* *3* Neměla jsem potuchy, že bude Josh v televizi, ještě že moje mamka je blázen do Egypta a dívala se, jinak by mi dnes unikl.. *4* *14* -
-
Re: Josh dnes v TV!
ten díl jsem našla a jsem fakt pěkná trubka.. *9* už jsem ho viděla.. *5* *1* *3* joshík byl poněkud upocený a znavený to je fakt! *1* ale bylo mi ho líto moc se snažil tomu dědoušovi stačit *3* *4* *14* -
-
Re: Re: Josh dnes v TV!
Hlavní je, že mu stačil, i když z něj lil pot. *3* *5* *14*
-
-
jo a jinak joshík hlásil na twitteru návrat z týdenní expedice po belize.. *3* *3* *5* -
-
Já vím, má tam i o tom mini-článek, tedy na své ofic. stránce. *3* *4*
-
-
*9* no tak to mi uniklo.. *9* *9* ale ono je to zasejc nahraný na yt akorát že ve španělštině.. *5* jinak joshík není archeolog to pouč maminku *1* *3* *5* *4* a jak se ti to líbilo? *14* a ono čétédvojka dává dft s joshíkem? *7* *14* *3* -
-
Dodatek:
Ten pořad na ČT2 s Joshem se jmenuje MÝTY A FAKTA HISTORIE. Dívala jsem se do televizního programu a vypadá to, že ČT2 konečně uvede kompletní 1.sérii Digging for the Truth alias v překladu Hledání pravdy (r. 2005) s naším Joshem v hlavní roli! Tato série má celkem 14 dílů, takže se máme na co těšit. Dívala jsem se i na Imdb a shoduje se to s ČT2!!!
Z televizního programu:
Úvodní 1.díl - Mýty a fakta historie: Kdo postavil egyptské pyramidy?
ČT2, 13.10 hod., 8.5. 2011 - neděle
USA, 50 minut, dokumentární cyklus.
2.díl - Mýty a fakta historie: Nefertiti
ČT2, 14.00 hod., 15.5.2011 - neděle
3.díl - Mýty a fakta historie: Pompeje
ČT2, 14.hod, 22.5.2011 - neděle
*14* *14* *14* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Josh dnes v TV!
dííky za info ty můj anděli!!! *4* *3* *14* *3* *4* máš recht sem se dívala na imdb a ty english názvy souhlasí s těma českejma... *3* tak to teď budu víc jak 3 měsíce každou neděli přibitá k bedně.. *1* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Josh dnes v TV!
Já též. *3*
-
-
-
Pokud je to na YT ve španělštině, tak se podívej alespoň tam. *3* Ale dneska si mohla mít jedinečný zážitek vidět to v českém jazyce. *4* *3* Líbilo se mi to moc, Josh šplhal po pyramidách, venku a vevnitř v komorách, bylo to dost fyz. náročné, Josh byl zplavený jak kůň a říkal, že se tam špatně dýchá, prostory byly dost malé a úzké, takže se vůbec nedivím, slézal i do hloubek po žebříku do podzemí, to bylo někde u Sfingy po takovém vratkém dlouhatánském žebříku, Josh u toho sice vtipkoval, ale viděla jsem na něm, že se cítí nejistý a má trochu strach. Ale dobře to dopadlo. *5*
Nevím, zda dávají celou sérii, toto byl díl myslím z první z roku 2004 / 2005.. *7* *3* Myslím, že ano. *5* Ale raději si to hlídej. *3* -
-
Re: Re: Re: Josh dnes v TV!
*9* to mě teda dost mrzí že splavenýho joshe jak tažnýho koně moje očka neviděli.. *10* *9* já si to najdu na yt šak jsem jak sherlock holmes! *1* *1* *3* *5*
-
-
-
-
Výborná astrostránka
http://www.astrologyland.com/oracles/FriendsLovers.aspx -
-
Další výborná astrostránka
http://www.dimension1111.com/astrology-calculators.html -
-
Výborná výkladová stránka
http://pocamag.cz/geomantie_krok1.php
-
-
-
El misterio de los gigantes de la isla de Pascua
http://www.youtube.com/watch?v=_au21lmkP2E
sochy na veliknočním ostrově to známe že *1* *3* *14* -
-
Ano, znám. *3* *14* *4*
-
-
Profily na LinkedIn
Našla jsem na LinkedIn profily jak Joshe, tak jeho bratra Andyho, mám pocit, že je tam snad zaregistrovaná celá jejich rodina i s Joshovým budoucím příbuzenstvem.
*1* *4*
Profil Andyho:
http://www.linkedin.com/profile/view?id=59296292&pid=23754011&authType=name&authToken=q4Vo&goback=.fps_Josh+bernstein_*1_*1_*1_*1_*1_*1_*51_*1_Y_*1_*1_*1_false_1_R_true_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2&trk=pbmap
Andrew Bernstein
Prezident v ActivInsight Inc.
Větší New York městská část
Obor
Odborné vzdělávání a koučování
(má u toho i fotku, Josh je hezčí)
*5* -
-
Re: Profily na LinkedIn
Shrnutí Andyho Bernsteina:
Zakladatel a generální ředitel společnosti ActivInsight, proces, který pomáhá lídrům být stále odolnější, pokorný a zabývající. Autor knihy Mýtus stresu (Free Press: 2010).
Speciality
Individuáln -
-
Re: Re: Profily na LinkedIn
1989 - 1993
Činnosti a společnosti: Phi Beta Kappa
Horace Mann
Další informace kolem Andyho Bernsteina:
Webové stránky:
* Webové stránky společnosti
Zájmy:
organizační rozvoj, vedení, služby, změna
Skupiny a sdružení:
#
ActivInsight
# HR & Talent Management Executive (25,000+ členové) logo
HR & Talent Management Executive (25,000+ členové)
# Management Book Readers logo
Management Book Readers
# The CLO & Talent Management Forum logo
The CLO & Talent Management Forum -
-
Re: Re: Re: Profily na LinkedIn
Andrew Bernstein zainteresovaný v zájmech:
* nabídka poradenství
* Odborné požadavky
* Zpětný kontakt
------------------------------------------
Andy je zjevně velmi pilný muž, jeho profil mi dal tedy dost zabrat. *1* *1* *3* Ale přijde mi, že Josh je pilnější a hyperaktivnější než Andy, Andy je to klidnější dvojče. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Profily na LinkedIn
*4* fííííha!!!! *3* teda čumíím na dráááát *8* no tak pochvala za překlad! *3* *4* chalán je asi puntičkář *1* jináč mě jeho soba moc nezajímá páč si myslím že není ani tak chytrej ani tak vtipnej ani tak akční a ani tak krásnej jako josh.. *5* zajímalo by mě co dělal celej život krom studia a asi slabých 10 let kdy pracoval... *7* moc odmakáno do důchodu teda nemá.. *1* já bych spíš brala profily joshíka *3* *8* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Profily na LinkedIn
dííky že sis s tím dala práci *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Profily na LinkedIn
Souhlasím, možná časem. *3* *14*
-
-
-
-
Re: Re: Profily na LinkedIn
Speciality
Individuální a organizační změny, výkoné koučování, pokorné vedení, odolnost školení
Andrew Bernstein jeho zkušenost:
Prezident
ActivInsigh t
Vzdělávání Management průmyslu
Srpen 2004 - současnost (6 let 10 měsíců)
Kreativní ředitel
Byron Katie International
Vzdělávací instituce, zdraví, wellness a fitness průmysl
Březen 2001 - duben 2004 (3 roky, 2 měsíce)
Andrew Bernstein: školy -
Rutgers, státní univerzita New Jersey-New Brunswick
Ph.D., anglická literatura
1993 - 1994
Opustil program v prvním roce vzdělávání a sledoval jiné zájmy.
Johns Hopkins University
B.A., angličtina
-
-
Re: Profily na LinkedIn
Ta společnost ActivInsight Inc. se zaměřuje na lidi s psychologickými problémy, učí je tam , jak zvládat problémy doma, v práci, v mezilidských vztazích atd.. Jak zvládat stres atd..
V minulosti prý dělal Andy u společnosti Byron Katie International, kreativního ředitele. To je institut pro absolventy, nebo jedinou společností pro licence vlaků nebo co, překlad dělám z překladače.
*9* *9*
Vzdělání:
* Rutgers, The State University of New Jersey-New Brunswick
* The Johns Hopkins University
* Horace Mann
Andyho adresa na jeho Twitter
http://twitter.com/#!/activinsight
(má tam oproti jeho bratrovi ale dost mrtvo...)
*9*
-