-
Panenko Maria ! Takova rozkosna olcicka na minsterstvu obrany ? A co kdyz bude valka ? Tak utece do Australie ? No te pic !
V republice nejsou zady charismaticky a kvalifikovany lidi ? -
Tato kačena má málo,musí hrabat a hrabat,ale charakter žádný,kde jsi ho Káčo zapomněla?,ale neboj na každou s....,se dole vaří voda,na někoho rychleji na někoho pomaleji,ale budeš tam i ty.Co dobrého děláš pro obyčejné lidi?no přeci h....,a to si sežer sama,máš ho stejně hnědý jako my všichni ostatní.Táhněte všichni do pekla *16* *16* *16*
-
-
Karolína je bezmozek a turistická prostitutka.Však se jí to jednou vše vrátí.Boží mlýny melou pomalu,ale jistě.Jsi prokleta celým národem,ty hnido všivácká.
-
-
nechápu co dělá ve vládě,protože nikdo z nás nevolil tuto stranu,závěr je takový nezastávat žádnou ministerskou funkci nejlépe ihned odvolat s postu na kterém je.
-
Před rokem 1989 jsem nenáviděl Biľaka, za jeho zvací dopis pro vstup
spojeneckých armád, nyní suveréně vede Peak. Je to hnus a ona to musí vědět a cítit jak jí národ nenávidí. Je mi dnes líto že jsem za minulého režimu trpěl, protože jsem čekal, že musí jednou nastat změna
abychom jednou mohli jít k svobodným volbám, nemít vládu jedné strany, začít volně podnikat, cestovat, přátlit se s lidmi i ze západu. Zakládal jsem stávkové výbory, OF. V prvních dnech jsem se strachoval o svou rodinu, demokracii. Bylo na vážkách jestli nás nerozmetou milice, armáda, policie. Když bylo po všem, tak jsem si řikal - a stálo to za to! Dnes vidím že to byl obrovský podraz. Uvolnili jsme cestu ještě horším, podrazákům, zlodějům, kteří se neští ničeho. -
-
Mas pravdu co se dnes děje to nemá obdoby.Taky něco pamatuji ale ta verbeš co je ted ve vládě to jsem nikdy nečekal.Kradou a lžou a nic se stím nedělá doufám že volby dopadnou jinak.říkají že jsou pro lidi ale spíš si myslím tak pro sebe.No nic nebudeme si kazit vánoce .Čau všem dobrým lidem
-
-
Krvajzna zůstane krávou a Peake Píčou
-
souhlas
-
Nebudu hodnotit Vás ani Vaši práci. Byla jste zvolena za VV. Nyní nemáte více ve vládě co dělat,nikým nejste zvolaná na tuto činnost. Držíte se koryta apod. Věřím, že "boží mlýny" budou mlýn i ve Vašem případě. Ale zkuste se alespoň jednou zachovat ne jako špína, ale jako čestná špína. Když jste jednou řekla, že končíte ohledně Vašeho odvolání, tak to dodržte a přestaňte zase někomu někam lést a alespoň dodržte to, co patří ke slušným lidem. Pouze dodržet slovo.Jsou svátky, ale nemohu Vám přát nic dobrého a hezkého.
-
tato paní je vzor jak jse nevzdát dobrého místečka za jakoukoliv cenu asi nemá vůbec páteř
-
jdi za štěstím,ale někam jinam,tady pro tebe není místo.Už aby jste šli všichni do pr...,ty i tvůj pucflek Nečas a nezapomeň si přibalit debila Kalouska - je,je to je krásná trojka,táhněte a už se nezastavujte,je to jako v pohádce,sebereme vidle,klacky a vše co bude po ruce a vy potáhnete *16* *16* *12* *12* *16* *12* *16* *12*
-
Hlavně, že nám všichni po revoluci slibovali vládu odborníků. *16*