Přejít na výpis diskuzí

Katherine Moennig

OSOBNOST 31.12.2006 
106 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • niki3

...

Ahoj, všichni! Jsem ráda, že tenhle super seriál má fanoušky i u nás...Teď jsem začala koukat na třetí řadu a mám pocit, že se stávám závislá...Shane a Carmen jsou prostě nejlepší...A co se týče mé sexuální orientace, tak lesbička nejsem...možná jen trochu bi...ale nevím to jistě...ještě jsem to prostě nezjistila, ale lesbička určitě nejsem...No, tak se lidi mějte a zapojujte se do diskuse... *4*
    • Re: ...

Ahoj Niki... no to nevadí že nejsi lesbička... tento seriál je prostě jedinečný v tom že pohltí i hetero lidi a díky tomuto seriálu i zapřísáhlí heteráči dokáží změnit názor na svět menšiny - mám s tím zkušenosti ze svého okolí. A navíc tento seriál dokázal povzbudit lidi, kteří se za svou orientaci styděli. Dodal jim sílu, se ukázat v pravém světle aniž by se za to museli stydět a bát se názoru druhých. Viz. jedno video, kde byla Jennifer Beals (Bette) v nějaké TV show a vyprávěla tam, že jedna dívka jí poslala dopis, ve kterém ji velice děkovala, že jí ten seriál zachránil život, protože se za svou orientaci velice styděla a myslímže chtěla i spáchat sebevraždu, ale nakonec se s tím smířila a ukázala se světu a teď že je velice šťastná. je to prostě sqělý seriál a bylo by super, kdyby ho někdy vysílali i u nás v ČR, protože obyvatelstvo v naší republice by to určitě potřebovalo. (rozšířit obzory) *4* *4*
      • Re: Re: ...

Ahoj,a kde davaj the L Word?na jakym kanale?ja jsem zkoukla par dilu,ale na youtubku a bohuzel jen anglicky,kamoska by mi to mohla stahnout na CD,ale bydli daleko...
        • rain

Re: Re: Re: ...

nevim na jakym kanále ho davají ale ke stáhnutí je na uloz.to a torrent thepiratebay.org na ulozto tam najdeš i titulky popřípadě na titulky.com protože se mi stalo že titulky na to uplně nesedí.
  • :(

No tak poslední dvě řady jsem zkoukla hodně rychle *4* Ale jako ten konec, to bych někoho zliskala, si mám jako domyslet jak to bylo s tou Jenny nebo to byla Bette. No prostě.. Ale závěrečné titulky byly parádně udělaný:) A celkově to stálo za to. Ale Shane a Jenny, to bylo to vtipný *1* Mrzí mě ta Tasha, jsem jí tak fandila, úžasně se smála a nakonec! Víc mě tam toho mrzí teď přemýšlím, třeba Helena a Dylan, Jodi, Molly, no prostě *9* Ale jinak jsem spokojená a nadšená *14* *3*
    • Re: :(

No jo myslím, že to naštvalo spoustu diváků ten konec neuzavřený... opravdu nikdo nemůže tušit kdo to udělal myslím, že to ani sama režisérka neví.. :D ale opravdu by mohl být film... doufejme že to opravdu vyjde.. :)
  • :)

Už jsem skončila 4. řadu! Ještě dvě a bude konec, co pak budeme dělat?:( Jsem tím seriálem už úplně pohlcena a nejde to zastavit:D Asi se pak budu muset dívat odznova! Nechcou natočit další? *14*
    • Re: :) myška

no bohužel už žádné další řady nebudou je jich pouze 6. a šestou to vše končí takže asi jedině jak říkáš začít koukat odznova.. :D sice byly jisté spekulace že by se mohl natočit i celovečerní film ale to je zatím docela dosti nereálné ale bylo by to fakt super kdyby byl k tomu i filmek. :)
  • oprava

a ještě bych chtěla opravit T3R3ZK4 že herečka co hraje Alice se jmenuje Leisha Hailey ne Ashley.. :) ok? kdyby náhodou někdo ji chtěl hledat.. :) *3* *3*
  • gjg

no ano to myslímže nasralo všechny že ty dvě nezůstaly spolu.. ale co teprve poslední šestá řada vy zasvěcení co jste ji už viděli tak určitě víte co je na tom to nejhorší a taky k nasrání.. ale nechci vám, co ste to ještě neviděli a nikde nepřečetli, nic prozrazovat at se máte na co těšit :)

jo jinak s tím jestli se na to dívají jen lesbičky tak to zasej tak nesouhlasím. ptž u nás ve třídě sem s tím nakazila pár lidí a holky teda vůbec nejsou lesbičky a jedna je dokonce taková že by nikdy nemohla nic mít s holkou ale přitom je tím seriálem uplně fascinovaná.. a aspon jí pomohl ten seriál změnit pohled na tyto lidi což je taky dobré.. a Určitě se tento seriál nikdy nebude vysílat u nás na českých kanálech. velice o tom pochybuju

a poslední věc: kdyby teda někdo ještě chtěl ty dvdčka a nechtělo se mu to stahovat tak at se mi ozve na mýho meila a tam se můžeme domluvit. mám všech 6 serií :) a můj meil je verena2000@seznam.cz
  • %

v tomle serialu me fakt nejvic nasralo jak se rozesla shane s carmen *9*
  • Jsem asi pozadu:D

Dívám se teprve na druhou řadu, ale jsem naprosto uchvácena a okouzlena Katherine. Je uplně, naprosto úžasná. Pořád na ni myslím a chci s ňou spát:D Ještě mě tak napadlo, kdo všechno, co přispěli do diskuze jsou lesbičky? Myslíte, že se na te seríál dívaji převážně lesbičky? Zatím;) *1*
    • No nevím, ale já jakožto hetero chlap ten seriál taky žeru. Jsou tam pěkné herecké výkony. A děsně mě štve, že téměř každý díl zkončí nějakým dějovým zvratem. Musím se pak koukat dál a dál a dál *1* A po pravdě, jak to tu bylo řečeno, mi učarovala postava Shane. V celém seriálu měla stabilní a sympatický vývoj postavy. *4*
    • Nejsi-...=D

No já si myslím,že například heterosexuálové by se na to nevydrželi koukat...já jsem tééž lesbička... *1* A teda koukla sem se na její profil,když má narozky, ale já si nemůžu pomoct , ale mě se mocmoc líbí Ashley Hailey(Alice) *14* Tak zatíím *1*
      • :)

Díky za odpověď ale taky si myslim, že to sledují převážně lesbičky, ti ostatní by to asi nevydýchali:D Alice je taková strašně roztomilá *14*
        • Re: :)

No ja sa nepovazujem za lesbicku a pozeram sa na to uplne v pohode :)dokonca ten serial uplne zeriem :)
          • Re: Re: :)

Ahoj, sama za sebe si myslím, že téměř všichni, kteří tenhle seriál sledují (opakuji téměř) inklinují k L nebo BI. Mě osobně to, že jsem v tomhle seriálu viděla, že s tím člověk může vyjít na veřejnost, nestydět se za sebe, opravdu hodně pomohlo.
  • Díly...

Holky jestli máte zájem ještě o díly,tak já osobně je stahuju přes torrenty.Tak kdyby jste chtěly napište a já vám hodím odkazy všech sérií+program na to,bo rovnou vám můžu poslat DVDčka;) tak kdyžtak pišta na VendaCiki@seznam.cz
    • Re: Díly...

Čusky, platí ještě stále pořád ty DVDčka? Neumím tak dobře anglicky a sama si to určitě nestáhnu. Jsem ráda že pošlu mail. Nevim ani kolik má jedna série dílu a nic. Chtěla bych to moc vidět, zatím to nevypadá, že by to u nás dávali.. Kdyžtak napiš jestli bys něco mohla poslat. Předem děkuju papa Lucka
  • ach to stahování

mno děvčata stačí aji když si normálně v nějakém programu pokud máte na stahování filmů zadáte The L Word a pak sérii nebo přímo díl.. jako např. The L Word 1x1 nebo 1x2 jako první řada a první díl nebo druhý.. možná vám to půjde těžce ptž někeré díly jsou už staré tak to chce mít jen trpělivost a zkoušet to pořád dokola.. a titulky české od prvních řad až po tu poslední najdete na oficiálních stránkách L Wordu a to www.tlw-cz.info *3*
  • serial

zkus např. tlw-info.cz.jsou tam linky přímo na stažení nebo odkazy na dalsi zdroje *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit