-
ahoj chci se zeptat jestli bys mi lépe neukázala tu fotku s kristen jak prý na ní jsi já tomu moc nevěřím třeba jestli bys mi jí neposlala na můj email eliksz@seznam.cz *4*
-
To Krisstew: Píšeš tu, že na tvé fotce jsi s ní vyfocená, ale ta blondýna vedle je Britany Coy a sice nevím jaké je národnosti, ale Češka to rozhodně nebude.Takže nevím, jestli tu máš někde jinde nějaké jiné fotky, ale na ní to nejsi ty.Pokud nejsi Britany Coy..
-
-
Ne, tady ta fotka, na ní nejsem já, ale pokud jsi viděla předešlou, tak na ní jsem byla. ;) A co se týká národnosti, matka je napůl Španělka a na půl Francouzka.
-
-
super posun ze sedmé na šesté místo *4* *4* *4* *14*
-
prosím vás nevíte někdo kde bych mohla stahnout teen choice awards 2011 ? Na ulož to to už není. předem díky za odpověď
-
ty nejnoější fotky jsou nádherný a ona je ted velice nádherná *14* Rob má ale kočku *15* Kris byla na nějaký přehlídce že jo ?
-
-
ty fotky jsou fakt nádherný... :D hezčí fotky od ní jsem snad ještě neviděla... :D *14* *14*
-
-
no právě ona na nich je tak nádherná a ke všemu její styl je super a ty vlasy *14* *14* *14*
-
-
-
Hele krisstew, omlouvám se ti, přiznávám, že jsem to trochu přehnala. Věřím ti, že jsi s ní kamarádka.
Což jsem teda veřila i před tím. Možná jsem trochu fanatik a měla jsem to uznat. Mám Kristen ráda, jako herečku. Líbí se mi prostě, že si vybírá takové bezvýznamné role, jak sama řekla. Mimo Twilight. A není to ta "Hollywoodská herečka". Vážně se ti omlouvám, poslední co bych chtěla, je hádat se tu s někým. Ale musím se zastat your-darling, protože Kristen sice ani v nejmenším není taková herecká osobnost jako třeba Jack Nicholson, Nicol Kidman, Morgan Freeman, ale, že poteřbuje popularitu? Mně se nezdá, že Kristen je ta herečka, co se snaží získat roli v nějakém budoucím trháku, aby zní pak byla legenda... A taky, nic proti tobě, ale nemusela bysi nás tu tak schazovat všechny, když tu celou diskuzi znovu čtu, je to jako "Hele kámo, co ty o tom víš? Já o tom vím nejvíc. Tak nekecej blbosti" a jak jsi sama řekla, když jsem já udělala chybu a vyvracela, to co řekla Rosie. Každý má svůj názor, nezáleží na tom, jestli se tobě zdá úplně špatný, hloupý, nesprávný a jestli takový i doopravdy je. Každý má nárok na to, myslet si něco. Tak snad to nebudeš brát jako další hádku. Protože já už se s tebou a ani s nikým jiným nechci hádat. A myslím to přátelsky. *3*
Mimochodem, omlouvám se, měla jsi pravdu, Kristen sice nešla do hola, ale kvůlu The Cake Eaters si nechala hodně a ošklivě ostříhat vlasy. Což je něco jiného, ale zároveˇpodobného. Tak já končím. Mějte se. *3* -
-
Ono, každý herec chce popularitu, možná že teď je spokojená, protože Twilight jí tu popularitu přinesl, ale pak už bude strádat a zase natočí trhák.
Jestli to vyznělo, tak špatně, s tím urážením, tak sorry, nemyslela jsem to tak. Chci jen říct, co opravdu je a je pro vaše dobro znát pravdu.
Čau :) -
-
no ono taky ty novináři jim dávaj zabrat pink na ně ukázala i fakáče aby nechali její dceru na pokoji a podívej jak všechno tajej a už jich maj pokrk dokonce někde napsali že je rober pattinson těhotnej jo poněvadž mu někdo upravil fotku ! *10*
-
-
-
ahojky,
lidi myslíte že tu adresu co tu u kris píšou je fakt její?.. nemáte nějaký zkušenosti?.. -
-
já jsem jí poslala dopis aby mi dala autogram a za dva týdny mi přišel zpátky a bez autogramu tak asi tam nedorazil
-
Ně, je to agentura, kde si můžeš napsat o podpis. ;)
-
-
aha díky :)
-
-
-
ahoj tak aby nebyly dohady jako tomu bylo u Eclipse ve Snow White nebude mít paruku - obarvila si vlasy na černo
www.hollywoodlife.com - real photo
Sluší ji každá barva - můj názor -
To Krisstew: Jak jsem to tu jen tak letem světem pročetla, tak jsem si přečetla, že se s Kristen znáš. Já ti teda spíše věřím, ale ze zvědavosti mě zajímá, jak jste se s Kristen poznaly..:-)
-
-
Náhodou, já jsem asi před 5 lety jela do Ameriky za strejdou k vůli jeho 40. Šla jsem do cukrárny pro dort a ona tam stála a říkala něco asi její matce. Měly jsme obě stejné triko a tak jsme se na sebe koukly, já jsem tehdy nevěděla kdo to je a neměla za sebou Twilight, takže jí neobklopovaly davy lidí. Asi o 2 dny později jsme šly do kina, na něco kresleného s mým bráchou, ona tam byla a protože nám někdo zasedl místa a já jsem neměla odvahu mluvit anglicky, brácha si sedl vedle Kris. Tentokrát jsme měly stejné boty a né triko. Po filmu jsme šli s bráchou ještě vedle do McDonaldu. Šla za námi a pak někam odbočila, o pár dní později, když internet byl plný ICQ jsem od ní dostala zprávu. Pak jsme se nějak seznámili. Nevím co se jí na mě líbilo. ;-) Takže, spíše náhoda, protože do cukrárny se mi nechtělo, měla tam jít mamka a do kina jsme neměli jít, měli jsme jít někam na procházku, ale brácha brečel. ;-) Třeba jí taky nějak potkáš. :-)
-
-
Ty jo, tak to je vážně štígro..:-) No,tak můžeme být minimálně aspon rády(rádi), že svět ji poznal a je zase o nějakou takovou herečku bohatší!:-)
-
-
-
Taky doufám. ;-)
-
-
v co doufáš?? *2* *2*
-
-
Sama nevím, někdy se mi napíšou příspěvky z FB. :D Takže, nevím. :D
-
-