Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenkaschs
    jen tak projíždím z nudy facebookem a koukám její mamča je na fb *8*
    no inu proč ne cool
    • krisstew
      Mojí rodiče taky mají FB a MySpace. :-D Co je na tom tak zvláštního?
      • your-darling
        je to zvláštní jak pro koho... já sem ráda, že moje mamka umí otevřít mail... kdybych si měla představit, že bude mi FB tak nevím... :D
  • your-darling
    ted sem dokoukala Welcome to the Rileys i s titulkama, tak tomu konečně rozumim... *2* *2* ... je to dost hustej příběh a smutný na tom je, že to s Alisson se děje i jinejm holkám... je to děs... *13* *13*
  • lenkaschs
    ahoj přidala jsem dvě nová videa každým dnem by se tu měli objevit.
    Doufám že se vám budou líbit. *3*
    • lenkaschs
      videa už jsou jedno je: Interviewer signs to Kristen Stewart a druhé
      : W magazine interview (screen tests)
  • your-darling
    wow... na těch novejch fotkách má Kristen fakt suprový vlasy.. nepoznala bych jí... :D
    a k tý diskusi tady.. :) myslím, e kdyby se nechala oholit, tak by byla blbá... vím, že je to kvůli roli, ale stejně.. *13*
    • krisstew
      Nebyla by blbá, dostala by více peněz a myslím, že by si jí lidé více vážili. Doufám že to už uživatelka pochopila a že tu už nebude psát hlouposti. ;-)
      • your-darling
        dobře tak ne přímo tak doslova.. to sem napsala špatně, ale myslela sem to jinak...
        nevím jak to vysvětlit... kdybych si já osobně měla vybrat tak bych do toho nešla... ať si říká kdo chce co chce.. ona je dobrá herečka a nepotřebuje takový změny, aby měla víc peněz.
        třeba Natalii Portman to asi zvedlo sledovanost, ale stejně... myslím že pro Kristeninu popularitu to není třeba... :)
        ale je to jen názor... nejsem ten, kdo tomu rozumí... *15* *15*
        • krisstew
          Bohužel tomu rozumím a mýlíš se. Nechápu jak všichni můžete brát Kristen za takovou skvělé herečku, je dobrá, ale není až tak slavná, aby si zahrála právě vedle Natalii, nebo Nicole Kidman, Ewan McGregor, Jack Nicholson, Meryl Streep, atd.... . Tohle jsou herci, kteří by pro roli v letech Kristen udělali cokoliv. Teprve až teď si mohou vybírat a nemusí pro ní nic udělat. Ale Kris ještě na takové úrovni není, takže potřebuje popularitu. A lidí kterým je 15, 16, ti ji nijak nevynesou do oblak. To mohou teprve lidi, kterým je 30, 40, protože ti o tom něco vědí a nebudou se koukat na neschopnou herečku, která si role neváží.
          • your-darling
            to je taky fakt... já jí mám ráda a říkám, že je to dobrá herečka, ale neříkám že nejlepší...
            tam patří ty, které si vyjmenovala... :) ale každý musí někde začít a ona začala podle mě docela dobře... *4*
            • your-darling
              Bartošová je blbá, to sem nepatří... *1* já doufám, že není tak hloupá, aby do něčeho spadla... :)
            • krisstew
              Začala už v 10, takže teď už zbývá jen doufat, že do ničeho nespadne. ;) Drogy, atd... . Stále to je celebrita a u nich není nic jasné, příklad Bartošová. ;)
  • krisstew
    Z toho, že Kris měla být oholená sešlo v blízké době. A s tím Into the Wild, pokud to zná tvoje rodina, tak to není co druhý Američan, podle různých filmových průzkumů si to moc dobře nevede. Kniha úspěch měla a pokud by ve filmu měl být někdo oceněn, tak to jedině hlavní hrdina, protože Kris, ta si tam toho moc nezahrála, takže na nějaké ocenění může zapomenout. Já jsem v Americe byla několikrát, takže něco o tom vím. A studuje obor, který se zabývá touhle tou věcí, jako jsou filmy a jejich popularita. Kamarádka s Kris jsem. Pokud bereš kamaráctví povídání a pařby, tak ano, to jsme. Ono mě spíše překvapuje, jak ses dokázala tak rychle rozzlobit, kvůli tomu, že jenom vyslovi z určité části pravdu. No a tom fanatikovi, podle toho co jsi napsala ve svém předchozím příspěvku, by i řekla, že jsi tak trochu. Joa za vtip beru všechny tvoje příspěvky. Je sice pěkné, že hájíš celebritu, ale tohle bylo přehnané, to by řekl každý.
  • kristenjaymesstewart
    Nejsem fanatik, a Kris kvůli své roli měla být oholená, můžeš se kouknout, jako Birdy Butterfly opravdu měla jít do hola. A Into the wild zná každý druhý Američan, věř nebo nevěř, párkrát jsem tu zemi navštívila a mám tam nemálo příbuzných. :) A ty jsi její kamarádka, že jí tak dobře znáš? Nechci se hádat, a přiznávám, že jsem na Rosie byla přehnaně nepříjemná, a každý má svůj názor. A mimochodem, můj komentář můžeš brát jako vtip, ber si ho jako cokoliv, mně to bude stejně jedno... *3* *3*
  • krisstew
    Já tedy soudit mohu, viděla jsem všechny filmy i všechny videa a zas tak talentovaná není. Promiň, ale kvůli K-11 by se neoholila a ani nikdy nebyla oholená. Pokud jsi fanatik, což tak vypadá, měla by ses nad sebou zamyslet ty. Rosie totiž napsala, že to je její názor, takže psát takové věci jako ty, jsou zbytečné. Kris znám i osobně, mám svou fotku s ní v profilovce. *3* Tože je talentovaná, to je spor, který zatím ani ty a a ni Rosie nevyhráváte. *4* A to s tím Into the Wild, to každý druhý Američan nezná, promiň. Tvůj příspěvek, beru jako vtip. *7*
  • no newim

podle mě to strašně tuctová herečka a není na ní nic vyjímečného a že by uměla hrát to se teda taky říct nedá ...možná se to s věkem změní ale několik herců a hereček v jejím věku a i dřív ,měli daleko víc talentu a tak než ona
    • kristenjaymesstewart
      Milá Rosie, asi o Kristen nic nevíš. Protože kdyby jsi ano, tak víš, že už jí několik významných osobností označilo za velice talentovanou mladou herečku. A navíc, to, že si hned nevybrala role slaďoučkých malých holčiček, co hrají roztomilé, milé holky, nebo hrdinku, která zachránila svět, ale, že si naopak vybrala role typu Joan Jett, kde hraje holku, co je neustále zdrogovaná. Nebo v Speak, kde hraje holku, co ji znásilnili. A nebo Welcome to the Rileys, kde hraje striptérku, co k ní život nebyl milý. A mohla bych jmenovat dál, navíc hrála ve hodně významném filmu Into the wild, což možná tady v ČR není tak známý. Ale zná to každý druhý Američan.
      Všecny tyhle role svědčí jen o tom, že je chytrá a kvalitní herečka, která by pro roli udělala hodně. Vždyť, kdyby nebyla změna a a v K11 nehrál místo Kris její starší bratr, tak by šla kvůli té roli do hola. A to už se myslím v jednom jejím filmu taky stalo. Dle mého názoru je Kris chytrá, talentovaná, skromná herečka, která ještě hodně významných hercům a herečkám nakope ass. A vzkaz pro tebe- když o někom nevíš dost, tak ho nesuď! No, řekni mi, viděla jsi každý film ve kterém Kristen hrála? Četla, nebo poslouchala jsi každý její rozhovor? Zamysli se, kámo... *3*
    • krisstew

Re: no newim

Tak, asi máš v něčem pravdu, ale zase zas tak bez talentu není.
      Neměla ještě příležitost ten talent ukázat.
      Nehrála psychicky nabouraného člověk, takže zatím jsi talent neviděl. Jiní herci měli asi v tom věku štěstí, ale Jack Nicholson se projevil až ve filmu Přelet nad kukačím hnízdě a to mu bylo něco kolem třiceti.
      na Kristen teprve čeká to pravé, zatím si jenom získává fanoušky, kteří ji pak neopustí. Můj názor! :-)
  • lenkaschs

K-11 obsazení

Role Birdy Butterfly kterou měla hrát Kristen w mámině debutu bude hrát:
    Portia Doubleday
    • your-darling
      tak to bude změna... vždyť si nejsou asi trošku podobný... to udělali změnu jako krá*a... :D
  • lenkaschs

K-11

Kristen w mámině filmu nakonec hrát nebude w K-11 si místo ní s Nikki Reed zahraje hlawní roli její bratr Cameron je to potwrzený. Na swůj facebook jsem dala jejich prohlášení stačí když zadáte moje celé jméno nebo se podíwáte tam na fan page Kristen Stewart.
    • krisstew

Re: K-11

A víš proč?
      • lenkaschs

Re: Re: K-11

má to být malý nezáwislý film a pro takowé filmy je prý Kristen už moc slawná.
        twrdí její manažerský tým
        • krisstew

Re: Re: Re: K-11

Blbci... .
        • krisstew

Re: Re: Re: K-11

Parta tupounů... .
          Ta královna má taky něco za sebou a myslím, že holkám se líbí jako slušňačka.... .
          Mě osobně sice né, ale je to menšina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit