Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenullka

Kristen Stewart

Krsiten patří mezí mé oblíbení herečky. Je velice sympaticka,pěkná talentovaná,... Ale hlavně se mi velice líbila ve filmu The Runaways *4* všem doporučuji mrknout na něho *4*
    • your-darling

Re: Kristen Stewart

Souhlasím úplně se vším co si napsala. *3* ...The Runaways je moc dobrý film stejně jako výkon všech hereček a hlavně naší Krist...Teď jsem dokoukala The Yellow Handkerchief a tam taky hrála celkem dobře... *4* *4* *4* ...taky moc krásný film... *14*
  • narzis

BD

jo a slysela jsem ze druhej dil bude az v roce 2012?!je to pravda?pac jinak se zblaznim kdyz prvni cast ma byt nekdy na zacatku roku 2011 nebo jak?
    • Re: BD

slyšela jsi dobře. přesně 16.11.2012 *9*
      • your-darling

Re: Re: BD

oni ten datum stejně podle mě zase změní.oddalují to pořád..jeto čím dál tím horší...a už mě to štve..takhle dlouho nevydržim čekat... *16*
        • narzis

Re: Re: Re: BD

hah tak to se jim ale vubec nepovedlo,chcou prodat co nejvic toho jeste ted do ty doby nez bude BD protot
          ze to cekani pred treba new moon a eclipse byl mensi a nemohli toho moc prodat,vzdyt to vubec nevymysleli,vzdyt kdyz vysel eclipse nebyl new moon ani na DVD jeste beeeh....
  • your-darling

...

lidi,kde jste..chodím sem už pomalu týden a nikde nikdo... ??? *4*
    • narzis

Re: ...

no ja bych to taky chtela vedet,ale co uz...nemam paru co treba ted kristen dela,ma taky prazdniny jako my nebo neco nataci?:P
      • your-darling

Re: Re: ...

a víš že taky nevim...třeba si taky hodila dovču...nebo jestli už se herci připravují na to podzimní natáčení BD..nwm... *4*
        • narzis

Re: Re: Re: ...

haha tak jsem to nejak zjistila,nataci ted film "on the road" takze nemuze prijit na TCA2010 coz je trochu skoda,nevax),tesim se ale na film x)
  • meggie36

new?

hoj je tu neco novyho?? dlouho sem tu nebyla?? krkome toho že kristen je *lesba* *1* vaazne vtipneee *1*
    • your-darling

Re: new?

asi nic moc...teda jestli si slyšela,že se rozešla s Robem - zase - ale to neberu jako 100% zprávu,protože oni chvíli byli spolu a pak zase ne atd..nechci šířit nepravdiví informace... *4*
      • narzis

Re: Re: new?

oni nekdy rekli ze jsou spolu?:D
        • your-darling

Re: Re: Re: new?

já vlastně ani nevím...to říkali bulváry,ale já si myslim,že jestli spolu nebyli nějak dlouho,tak alespon nějaká menší aférka tam byla... *7*
          • narzis

Re: Re: Re: Re: new?

jojo to souhlasim:):I
  • stefanie555

keci

tákže lidi.ti co říkají že je kristen lezba jsou opravdu k popukání.Ona má velice dobré vztahy se svýma kamarádkama.A hold si dávají pusy.No a?!Já mám kámoška a ta si taky furt dává pusy s jednou svojí kámoškou.Sice je mi z toho na blití, ale to že je to moje nejoblíbenější hvězda nic nezmění.Ani její zvyky nebo orientace. *1*
  • bergii

Kirsten

Další důležitá poznámka a myslím, že pro mnohé dobrá zpráva stejně jako pro mně:))
    Kirsten je lesba!!wohoou aplaus *14* takže dámy..fantazii se meze nekladou *14*
    • narzis

Re: Kirsten

:D:D:D
    • Re: Kirsten

Bože, tyhle příspěvky mě fakt dojímají. Někdo si vymyslí nějakou kravinu, další blbec tomu uvěří, prodá to bulváru a už ta duchaplná informace letí po světě *9*
      • your-darling

Re: Re: Kirsten

to je přesný a dost výstižný...taky tohle nepochopim..jako by to mělo ovlivnit to jak hrajou,nebo je to někam posunout...
        je to fakt trapný... *9*
    • your-darling

Re: Kirsten

a to ses jako dozvěděla kde??
      Zrovna sem psala jinde,jak mě tyhle keci se**u a teď tohle...mmm...pěkný... *16*
  • autogram

Prosím vás, není tady někdo, kdo si Kristen psal o autogram a komu ho poslala??Jestli ano, na jakou jste prosím psali adresu??
  • Kristen v TV

Nazdárek lidi.
    Mam dojem,že zítra se bude vysílat Kristenin film Panic room =) *3*
    • qlarqua

Re: Kristen v TV

jsem se na něj koukala a byl fgt pěknej. hlavně kristen to hráa mooc dobře. *14*
    • your-darling

Re: Kristen v TV

vážně na čem??chtěla sem to vidět a nešlo to stáhnout... *9*
      • Re: Re: Kristen v TV

No myslim, že dneska na nově =)
        • your-darling

Re: Re: Re: Kristen v TV

jo,včera sem na to koukala...ona byla tak malinká...i v tom filmu Chyťte tu holku,ale tady fakt moc...musela sem se smál,ale vypadala tam občas trochu jako kluk... *4* *4* ale jinak dost drsnej film...
          Prý měla napřed Sarah hrát Hayden Panettiere...kristen byla lepčí... *1* *1*
          • narzis

Re: Re: Re: Re: Kristen v TV

jojo nekdy jako kluk:D

fakt? kristen to sedi tam lip ,mas pravdu;)
      • narzis

Re: Re: Kristen v TV

doporucuju,drsnej film....
        to jsem kristen jeste neznala akorat tu jodie foster,ta tam hrala super a ta mala holka jsem rikala mala holka(proste jako nejaka postava ve filmu....)
        no a kdyz se na to kouknu ted ,kdy vim kdoje ta mala holka,tak moc dobré,fakt ze jo!!!!:)
  • narzis

the runaways

hej dneska jsem si stahla ten film a koukla se na nej a je fakt drsnej
    moc pekne to udelali aby to zmackli do dou hodin az bylo skoda ze to tak skoncilo
    moc se mi to libio
    a kristen,mno blby ze jsem vedela kdo to je pac to bylo nechutny :Dale snazila jsem se na ni divat jako na postavu,joan jett je borka
    • your-darling

Re: the runaways

jo přesně...film je moc hezkej,ale představit si Kristen v roli Joan...to chtělo hodně si zvyknout... *4*
      • narzis

Re: Re: the runaways

ale co už,kristen je dobrá herečka:))
        • your-darling

Re: Re: Re: the runaways

na 100% *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: the runaways

Já myslím že kristen takovíhla role jako Joan sednou,tan film sem si uplně zamilovala protože jak Dakota tak i Kristen ty role ztvárnili upně bestově a nwm nwm jak by ten film vypadal kdyby tam nehráli tyhle dně,ve stmívání hraje takovou křehulu,podle mě jí tyhle role prostě padnou víc,ale je o jen můj názor.....
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: the runaways

v The runaways hrála skvěle...Já jsem spíš romantickej typ a fanynka twilight,takže mi jako Bella přišla lepší,ale každopádně je to moc dobrá herečka a ukázala hodně lidem,že je schopná zahrát cokoli... *4* *4* *4* *3*
  • your-darling

...

Hej,dneska bylo v televizi Chyťte tu holku...a Kristen tam byla hrozně taková mladá...fakt nezvyk..koukala sem na to jak na nevim co,ale fakt hustý.. *4*
    • narzis

Re: ...

to je adamem brodym?
      • narzis

Re: Re: ...

ajo ,uz vim
        jo tam vypada jeste hodne mlada x))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit