-
....
wow..podivejte se na jednu jeji fotku
http://2.bp.blogspot.com/_IP SOmRdlS0Q/SjKNmafkTNI/AAAAAAAABJE/d gGHeKy-CH8/s400/kristen+stewart+mul let+new+hair+cut.jpg
hruza...toh le snad ani neni ona...no co..stejne je super..a kouri stejne jako ja..jeste lepsi..ikdyz se to k mimu veku vubec nehodi..ale co *5* *5* *5* -
mtv movie awards
mtv movie awards muzete sledovat v nedeli 13.cervna v 13:00 na MTV cz
tesim se:) -bude i preklad -
-
Re: mtv movie awards
Jááá cu MTV *9* -
-
Re: Re: mtv movie awards
jestli nekdo ma moznost natacet to na televizi tak to pak dejte prosim na youtube,bylo by to pro jiný fajn jak třeba pro tebe:)
-
-
-
asasa
kristen to tak moc sluší na těch pár nových fotkách *4* Kde ste je sehnali? -
-
Re: asasa
to jsou uplne nejnovejsi shooty s ni myslim z caspoisu Elle
-
-
11.místo
měli byste se naučite číst;)
víte proč je Kristen jen na 11.místě?proto:
Nejnavštěvovan ější osobnosti (vyjadřuje návštěvnost dané osobnosti za 60 dní)
no jo a kdyz se u ni ted vlastne nic ak nedeje,proc se koukat,to samý u Roba
a naštěstí nedělaj ptákoviny takze taky nejsou nejak navstevovany tadadá *3* -
Welcoe to the Rileys
Ahoj lidi, nevíte někdo jak je to teda s tím filmem "Welcome to the Rileys"? Hrozně jsem se na něj těšila. Měl se natáčet minulej rok, 2009. Tak já nevim, točit už to snad nemůžou... nebo jo? *7* Nevíte o tom něco? Předem dík =) -
-
Re: Welcoe to the Rileys
no vyslo to uz a to na festivalu sundance ktery se uskutecnil nekdy v lednu tohoto roku
jestli se objevi v cesku na DVD to nevim ale snad ano:) -
-
Re: Re: Welcoe to the Rileys
Tak děkuju... No, tak snad se to sem dostane, moc bych to chtěla vidět. Ale dost pochybuju :(... -
-
Re: Re: Re: Welcoe to the Rileys
jo,to jsem stejneho nazoru,ale uvidime, doufat muzeme:)
-
-
-
-
fotky..
psali jste tady,že by možná pomohlo přidat ty nový fotky..tak jsem jich pár našla..Snad to alespoň trochu pomůže,protože aby byla Kristen i za Hanychovou..to je fakt moc.. *8* *8* *8* *8* -
...11*
To je snad zlý sen...Kristen na jedenáctým a předběhla ji ta pipina Hanychová !! *16* doufám, že neurážím lidi co maj Hanychovou rádi,ale..tyhle dvě to je ..to se nedá srovnávat a další taková hvězda je třeba Justin Bieber!...ale vsadím se, že brzy z toho vrcholu spadne a má po ptákách ! *13* -
-
Re: ...11*
jojo:D
-
-
new
hele a co kdybychom pridavali new fotky protoze ty se pak objevi na hlavni strance a tim padem se na ni koukne vice lidi *3* -
-
Re: new
jo ,o tomm jsme se taky bavili,klidne to udelej,budem jen radi:)
-
-
fdnmjdf
Do pr*ele Kristen tu už není na žebříčku :((( -
why
Já Kristen zbožňuju a vždycky budu. Chodim sem každý den a neuvěřitelně mě štve, když vidim, jak po tom žebříčku neustále klesá a klesá.