-
! ! !
Tak tohle už je vrchol..vím,že se tady vede už dlouho diskuse o tom na kolikátém místě Kristen je a bylo to špatný...
Teď to dévatý??To je ještě horší... *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: ! ! !
ja uplne:huh?co se stalo?:D
ale holky !za chvilku uz bude zatmeni! a o prazdninach Kristen nataci novy film "on the road"-nepodarilo se mi to dat na novinky tak to prosim udelejte nekdo za me,dik;) -
-
Re: Re: ! ! !
snad to bude zase OK... *4*
-
-
-
8. místo
normálně....už mě no štve...kristan pořá klesá níž a níž...už je na 8.místě !!!! *9* *9* -
-
Re: 8. místo
je smutný,že ted není ani mezi deseti nejlepšíma..začímě to celkem dosti vytáčet... *16* *8* *8* *8* *8* -
uff...už je zase na sedmém místě..jak na dlouho nevim,ale je to fajn..mohla by se posunou ještě výš.To by bylo nejlepší... *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
jo..ted sem na to koukala..je to čím dál tím horší...Kristen 8.
Robert 4. a Taylor je až 32..myslím..
A to nemluvím o tom,že Stmívání a Nový měsíc překonalo i H2O:stačí přidat vodu.
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: 8. místo
jejda co se deje
ale decka za chvilku bude zatmeni!!!aaah! -
-
Re: Re: Re: 8. místo
juhůůů...kristen je už o místo víš !!!...jen tak dál lidi ! *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: 8. místo
*výš *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 8. místo
a jak se to stalo?:D
-
-
-
-
-
nooooo tyjo jako meli bysme s tim neco udelat !!!!! *16* *10* *3*
-
-
na něco sem přišla
hele možná když budeme u kristen stewart přidávat fotkám třeba wow desítku tak jí pošoupneme na lepší místo *4* *3* *14* *4* *3* -
-
Re: na něco sem přišla
tam jde podle mě ale jeno mo návštěvnost,ale můžeme to zkusit.. *4* -
-
Re: Re: na něco sem přišla
aha:D -
-
Re: Re: Re: na něco sem přišla
počkej,ale jako nemám ponětí,jestli je to jenom návštěvností..třeba je to všechno dohromady..fakt nwm... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: na něco sem přišla
hm,vsechno moznym:D
-
-
-
-
Re: na něco sem přišla
treba treba:D:D
-
-
jo kristen
kristen je o hodně lepší než nějaká flundra miley cyrus blbus.joooooooooo kristen je nejlepší *4* *4* -
videa
urcite sledujete nekdy videa na youtube co jiny -predevsim holky-delaj nekdy se to vyvede nekdy mi to prijde az moc provokativni na kristen ktera,nevim styl je jiny ;)
jestli byste nekdy nasli fakt neco peknyho,napiste,me totiz nebavi furt klikat k ni na videa pac nevim,ale osobnosti.cz se mi dost pomalu nacitaj kvuli tomu ze by se mel server uz rozsirit pamet,mno tak dejte vedet jestli jste me vubec pochopili ;D -
7. místo
no...tak kristan je teď už na 7. místě!!! *9* *9* *9* -
-
Re: 7. místo
no,ze se nestydíte!:D jako to i avril predbehne ji?O.O co se stalo?
mam mensi dojem ze bude mit cas ted na dalsi film pres prazdniny,nebo se bude pipravovat na rozbresk?to by me zajimalo jestli to nahodou nekdo nevi -
-
Re: Re: 7. místo
já si myslím že až bude °ZATMĚNÍ° v kinách tak se určitě vyšplhne na lepší místo *5*
-
-
-
Kristen
Kristen je fgt bestová!! Nikdo nad ní nejni!!! Nikdy se mi nezošklivý!!! *15* *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Kristen
joooo *14* -
Re: Kristen
Neznáme se??...xDDD -
-
Re: Re: Kristen
Taky si říkám... *4*
-
-
-
nic
je to špatný,Kristen je jen na šestém místě!
mno ,jaký film jste na posledy viděli kde hrála kristen?:) já jsem ji na posled viděla v new moon myslím nebo ještě jumper(doporucuju) hmmm:)) -
-
Re: nic
se prvně podivej kde je gaga!! co mam rikat ja!!..a jeji dalsi fanousci!!..=(( ale jinde ji pisou na nej mistech tak aspon ze jinde to maj spravne dany!!..jako na devatym na osobnostech??!! si ze me snad delaj prdel ne?!! a to jako avril,hillary atd sou vejs?!! no to neni mozny to je snad ZLEJ SEN!!! *13* *9* *10* *5* *16* *8* ..to maj tady pekne blbe serazeny!!..i ta kristen by mohla bejt vejs.. -
-
Re: Re: nic
no je mi to taky zahadou,ono to by me zajimalo jak to delaj,ja si mylim podle toho,kolik komentaru v diskuzi maji ,tim vys,ale nejsem si sama jista...:/
-
-
Re: nic
ja koukam na Mluv, viděla jsem Prokletí domu slunečnic a super fgt.. Doporučuju!!! *14* *1* *14* -
-
Re: Re: nic
jo to jsou GOOD filmy...a ještě "The cake easter" a "Na území žen..."
fakt OK.. *14* -
-
Re: Re: Re: nic
oh super *1*
-
-
-
-
novinka
huh?co to vidim v novinkach u kristen?s robem randí či co?to jsem ztratila celý dva měsíce? *9* -
-
Re: novinka
to je blbost *7* *1* -
-
Re: Re: novinka
ja si taky myslim ze je to blbost
tady v novinkach u kristen -
-
Re: Re: Re: novinka
Já četla v Amerických novinách že Rob řekl: Jsme tady spolu a myslel to jako že spolu přišli... A pak to někdo překroutil...xD -
-
Re: Re: Re: Re: novinka
aha tak to vše vysvětluje:))
-
-
-
-
Re: novinka
fakt??to je super...kde že si to četla?? *7* -
-
Re: Re: novinka
http://www.bravo.cz/twilight-saga/1 78-robert-pattinson-jsme-s-kristen- spolu -
-
Re: Re: Re: novinka
Akorát že jsem četla, že na ni Rob kašle a flirtuje ted s tou novou s kterou hral ve filmu Nezapomen na mě. prý má tendence se při každém natáčení zamilovat....chudák kristen *16* -
-
Re: Re: Re: Re: novinka
jo..taky sem to četla..štve mě že flirtuje s Emili,ale z druhý strany Kristen dělá hrozný scény..(alespoň podle toho článku)...
*7* *7* tak nwm...
-
-
-
-
-
...
mám takovej blbej dotaz..Jakou má Kristen barvu očí...? *7*
někde je má zelené a někde modré..tak fakt nwm... *4* -
-
Re: ...
zeleny x) -