-
narozky
Taky přeju všechno nejlepší..ikdyž trochu opožděně:).-jen tak dál:) *3* -
bravo
Ahoj lidi tohle se netýká jenom kristen.Jednou byl v bravu rozhovor s Kristen a já tak jednou brouzdala po internetu a našla jsem tam nějakej podobnej rozhovor(v angličtině) a tak jsem otevřela bravo a byli tam stejný nebo podobný odpovědi,takže podle mě bravo ani jiný časáky nedělaj rozhovory s celebritama(ze zahraničí-Amerika)prostě to najdou někde na internetu a daj to do brava,a ta fotka jak byla na titulce,tak tu jsem našla tady ve fotkách,a ňák mi nejde do hlavi jak by se s ní setkali.to sami i Miley Taylor...ale je to můj názor,hrozně mi to vrtá hlavou a tak jsem to sem chtěla napsat,možná někdo odpovíte -
-
Re: bravo
hah vsak to tak funguje,si myslis ze CESKY bravo ma moznost pristupu k takovym hvezdam?
reporteri si musi platit za nejaky interview se svou hvezdou jakou chcou vis.naivita;)
-
-
Lepší než Emma Watson
Mohl by film The Yellow Handkerchief na ulozto.cz?
Jinak sem poprvé viděla Catch that kid- celkem dobrý no a ještě Cake Eaters- ten je díky díky ní taky velmi dobrý, máme tam stejné rysy... obě chceme lásku *4* -
-
Re: Lepší než Emma Watson
taky to shanim nevim vevim
jinak catch the kid je pekny film pro deti nahodou x)
a cake eaters jsem nevidela,musim dohonit,vlastne vsecko musim jeste dohonit mam mensi dojem
je dokonala kolik tech filmu uz natocila x)
mam ji moc rada *3*
-
-
přání
HODNĚ STĚSTÍ ,ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ A HODNĚ DOBRÝCH ROLÍ A DO BUDOUCNA I OSCARA TI PŘEJI. Ale hlavně hodně lásky s Robertem ať to trvá-navždy.Ty se k němu hodíš- víc něž ldokoliv jiný. On ví proč tě miluje( jsi přirozená, vtipná, chytrá a krásná) prostě holka jak má být. Holka do nepohody. Si pro mě inspirací *3* *4* -
Happy birthay
Vše nej Kristen...Si good herečka *3* -
vše nejlepší :-****
Vše nejlepší Kristen ♥ *14* *14* -
teda....
Teda, už ani není teenager, to mi vadí, už její dvacet, teda, chtěla bych, aby ty moje nejoblíbenější hvězdy furt tak nestárly, já jako vím, že dvacet není žádnej věk, ale i tak, až ji bude třicet, čtyřicet.... eeeeeeeeeeeeee xP X( -
párty
teda decka to bylo neco vcera!
vse nej Kristen!:) -
-
Re: párty
Co? Tak to vyklop, děcko x)) *3* -
-
Re: Re: párty
co jinyho Jake a Aro to tam poradne rozjley,dobra zabava a Ash je super *1* -
-
Re: Re: Re: párty
No jasný..nejlepší,že jo..
Jackob trsá fakt dobře.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: párty
hahá ja uz jsi ale moc toho nepamatuju,to mam asi zrovna okno co se tam delo:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: párty
tak to musel bejt asi vtipnej pohled.. *1* ...
jak to vypadalo?? -
omg fakt??? dej na youtube!!!! *1* -
Já to mám natočený... *1* *1* *1* Marcus balil Caiuse xD
-
-
-
Re: Re: Re: párty
*1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: párty