Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K zatmění a všemu kolem

Zatmění je uplně nejlepší ze všech zatím natočených dílů (jinak se mi nejvíce líbí 4 díl, Rozbřesk). V Eclipse je vtip, akce, Láska. Jinak nikd yjsme moc Jacoba nemusela, vždycky jsme o hodně upřednostňovala Edwarda, ale v Eclipse mě upln dostal! Byl tam boží. A to samý Edward. Tyhle 2 fakt uplně žerůů. Ale zdálo se mi, že Kristen celkem stloustla a byla opuchlá. V Novém měsíci jí to slušelo o hodně víc. Zato Rosali (Niki Reed) tam vypadala moc hezky, hodně jí to tam slušelo. O hodně více, než Kristen. Ale na Edwarda (Pattinson) a Jacoba (Lautner) nikdo nemá. Eclipse mě tak dostalo, že se na to chystám ještě jednou. Bomba, jinak bych to nepopsala, hodně doporučuju všem, kteří na tom ještě nebyli. A ty hlopé kritiky, které sem píšou lidé, kteří ani nečetli knihu a nepochopili do teďka o čem celá Twilight saga je, si své názory mohou strčit víte kam. Takže zatím pa.
    • narzis

Re: K zatmění a všemu kolem

me se v tomhle filmu libil predevsim Jasper....aaaaaah<3 moc penej tam byl,mozna vlasama,nevim cim to bylo a mas pravdu Kristen tam byla taková,mno divná,možná tou parukou....:/kdo ví....
      ale přišlo mi že se v tomhle díle nedělo jen o Kristen(v jinym slova smyslu) mno ale stejne uzasnej dil:)
    • Re: K zatmění a všemu kolem

jsem uplně stejného názoru :)
  • antidicaprio

jsem asi jedina komu se to nelíbí...

Musím říct že eclipse mě teda dosti sklamalo,pokud vím má twilight pouze 4 díly a jelikož je čtyřka jako jednička z pohledu edvarda ..torojka je tudíš poslední díl.Kdy bych měla posoudit všechny díly zvítězila by tvojka..nejemotivnější,nejzajím avější,..zkratka nejdokonalejšíí. na eclipse nebo taky zatmnění jsem se dost načekala a taky jsem od něj víc a to mnohem víc očekávala ...zatmění je nuda ..hromada akce ale chybí mu to užasne kouzlo minulích dílu.Na to že je to v poctatě zavěrečný díl se toho moc neudalo klidně by moh třeba jackob umřít nebo by se mohli bella s edvardem vzít,mohli mít dítě... ..Sklamalo měto,bylo nudne..co víc k temu říct. Snad jen že spisovatelka rozpoutala šílenctví ..jenže u 3 už asi nevěděla co psat a tak si to prostě vycucala z prstu.
    Trailer na film byl dokonalý ..člověk by pomalu čekal zázraky ,ale film....:-(docela mě to naštvalo.
    • qlarqua

Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

mas ve svym počítáním chybu. čtyřka je rozbřesk, pětka je půlnoční slunce(stmívání z pohledu edwarda). nwm, jk neznalci, ale já, jelikož fanda to mm v malíčku.. tk tímhle prosím nenalce twilight sagy aby si, než začnou psát něco, někde zkontrolovali, to, o čem chtěj psát. děkuju!
    • Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

Ahoj. Vážně nevím, kde jsi vzala takový kraviny....
      Všechny 4 díly jsou z pohledu Belly, jen jedna třetina Rozbřesku je z pohledu Jacoba a to v době, kdy je Bella těhotná, samozřejmě s Edwardem. Na začátku Rozbřesku si vezme Edwarda a na svatební cestě s ním otěhotní.
      Takže tě prosím, neodsuzuj film, když ani nevíš, o čem vlastně celá Twilight saga je..
      Jak tady už několik lidí podotklo, Půlnoční slunce: stmívání z pohledu Edwarda, není dokončeno, protože někdo zveřejnil nedopsanou knihu a Stephanie už ji nedopíše. Nedopsaná kniha je na internetu ke stáhnutí.
      V zatmění není zase tolik děje, to máš sice pravdu, ale jako film se podle mého názoru povedl nejlépe. Také mi příde, že si to Stephanie nechala vše do Rozbřesku, všechny nejlepší scény, aby to byl co nejlepší konec.
      Nevadí mi lidi, kteří odsuzujou film, prostě se jim nelíbí, ale když někdo odsuzuje celou Twilight sagu, knížky a k tomu všemu ještě uráží Stephanie, která mimo to napsala ještě Hostitele a Krátký druhý život Bree Tannerové, což jsou taky mimořádné knížky, když ani nečetl Twiligh sagu, tihle lidi mě vážně štvou.
      Takže si laskavě přečti knížky, pořádně si to v hlavě srovnej a až pak teprve někoho veřejně urážej.....
      *10*
      • qlarqua

Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

souhlasim s Annou!
    • meggie36

po pravde nejsi jedina kdo ma takovej nazor... me ta saga zaujala kvuli prvnimu dilu a apk prisla dvojka a zacalo se mi to jeste vic libit ale bohuzel me velmi zklamala 3 neviim neco tomu proste chybi nemuzu si pomoct.. to je srovnani filmu ale kdybych mela hodntit knihy nejvic se mi libil treti dil...proste kniha je 100x lepsi podle me *3* *9* (muj nazor)
      • meggie36

jej srry ze tu to je 2x *1*
    • meggie36

po pravde nejsi jedina kdo ma takovej nazor... me ta saga zaujala kvuli prvnimu dilu a apk prisla dvojka a zacalo se mi to jeste vic libit ale bohuzel me velmi zklamala 3 neviim neco tomu proste chybi nemuzu si pomoct.. to je srovnani filmu ale kdybych mela hodntit knihy nejvic se mi libil treti dil...proste kniha je 100x lepsi podle me *3* *9* (muj nazor)
    • mmee

ale rozbřesk teda 4 díl není stmívání z pohledu edwarda to má být pátý díl půlnoční slunce ale to stephenie meyer zatím odkládá, 4 díl podle mého názoru(přečetla jsem knížky)je 4 the best!! *4*

čtyřka není první díl z pohledu Edwarda. Poslední díl se jmenuje Rozbřesk. A díl který je psán z pohledu Edwarda je Půlnoční slunce a autorka ho ještě nedopsala. A 4. díl bude v kinech rozdělen na 2. Přečti si knížky jsou skvělé.
    • libikkk

Čtyřka není jednička z podledu Edwarda to měla být až 5. Čtvrtý díl je Bellino těhotenství.

Víš, přesně tohle jsem čekala. Fanoušci budou zklamaní ale lidé, co to dříve odsuzovali, tak mohou říct, že se třetí díl povedl nejvíc. Což je pravda z pohledu kvalit filmu se fakt vyvedl. A podle mého názoru se druhý díl povedl asi nejméně. ... Jinak jak vysvětlíš, že Eclipse má zatím nejlepší hodnocení a NM ze všech tří nejhorší hodnocení (hodnotí filmový profíci ne neznalci)
      • antidicaprio

pravda je že z grafiky..např:vlků nebo spracování toho boje je opravdu Eclipse favorit ale očekávala jsem že bude poslední díl zajímavější ...tenkarat sem myslela že jsou 4 a nn 5-v tom připadě měnim názor ... *1* *1*
        jinak je mi teda líto lidí co mi nadávaji za muj názor ..nwm nwm co je víc ubohý....na druhou stranu děkuju všem co se zdrželi urážek a normálně,slušně mi na muj příspěvek odpověděli .DĚKUJU *3* *4* *9*
        • Re: Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

no jenom abys věděla, nikdo tě tady neurážel, jen jsme tě kapičku opravili, jelikož se nedalo koukat na to, jak si ..... no nebudu tě urážet....

Sakra jsi blbá nebo co??Ti tady vysvětlují, že Eclipse NENÍ poslední díl a ty tady pořád meleš, že jsi od toho jakožto od posledního dílu čekala víc!!Poslední díl je Breaking dawn!!

Nemáš zač =) osobně nechápu proč tolik lidí osuzuje celou tw ságu. Mě osobně ty filmy připadají fajn a nesnášim, když na ně lidi hází hnůj jen proto, že je milují hodně lidí. Víš co myslim. Troufam si tvrdit, že existují daleko horší filmy (radši nebudu jmenovat), ale lidi to tak nekritizují, protože z toho nešílí tolik fandů. Prostě, každý fenomén má své fandy i odpůrce. Třeba Miley Cyrus - tolik lidí (většinou holky do 15 let) jí zbožňuje a já jí teda fakt nemusim, ale nebudu jí nadávat, protože mě se taky nelíbí když někdo zesměšňuje Michaela Jacksona (osobně nechápu, jak ho někdo může nesnášet) Stejně tak mam ráda i Kristen Stewart =)
        • your-darling

Re: Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

Nwm.Mně se Eclipse líbilo už jako knížka a ten film celkem taky,ale přesto mám taky pár negativních nízorů..Jako strašně uspěchanej děj,ale jinak jak si řekl(a)...Bojoví scény celkem dobrý...
  • :D

cete slyset dokonalej vtip??....
    ... Kristen Stwert je herecka!
    *1*
    • your-darling

Re: :D

fakt vtipný...vole,až dokážeš to co ona tak pindej...
  • huoh

Víc jí sluší hnědé vlasy, takové jaké má ve stmívání
  • narzis

..

tak co?uz jste nekdo videl zatmeni?ja na to jdu ve ctvrtek,nemuzu se dockat:))

jinak vsimli jste si jak ma kristen nove obarveny vlasy?:)
    docela ji to slusi:))
    • Re: ..

kristen mala blond vlasy este pred zaciatkom natacania twilight sagy...potom sa dala ostrihat a prefarbit si vlasy na cierne koly filmu-The Runaways kde hra Joan Jett a hra tťam aj dakota fanning......a v zatmeni us ma kristen parochnu *4* *8*

Vlasy nemá obarvené, ale má paruku, jelikož si je kvůli jinému filmu musela ostříhat.

jjjjjjj *1* ja uz videla *14* je to bombastickeeee

Ty vlasy ujdou, ale podle mě to měla lepší. A na Zatmění jdu dneska, za 3 hodinky a už můžu chcípnout, nemůžu se dočkat!! *14* *14*
      • Re: Re: ..

mě přijde,že barva vlasů je hezká,ale sluší jí tmavý obočí,ne zrzavý :( :)) ;)
  • 22kristyl

=)

sluší jí to =)**
  • vb

tak sem viděla runaways, přesto že mám kristen jako herečku ráda, tak jesli ju ještě někdy uvidím v takovým kostýmu takhle nalíčenou s takovýhlema krátkýma černýma vlasama tak se zbliju, pardon, vím že je tu spousta faninek co sem jim ten film líbil, a ona podle mě svou roli zshrála velmi dobře, mně to prostě nesedlo
    *9*
    • Re: vb

Ale o to právě jde...Joan Jett takové vlasy prostě měla, navíc právě to chce odvahu a talent nebát se se kvůli filmu trochu zošklivit(podle někoho, mně tam přišla svým způsobem heká, nevím proč, protože ty vlasy se mi opravdu také nelíbí)
      Jinak můj názor na The Runaways je opačný-je to jeden z mých oblíbených filmů, je úžasný a stejně tak Kristen. Ona je vždycky úžasná, dají se od ní očekávat velké věci. Ani u Stmívání nechpu jak někdo může kritizovat její výkon
    • your-darling

Re: vb

klid..sem stejnýho názoru,protože když sem viděla ty fotky z filmu...To je hrozný...a Kristen má ty vlasy divný pořád...O toho jak si je nechala ostříhat,ale ten film chci stejně vidět... *4*
  • stefanie555

....

Já kristen upe žeru...ale prej to bylo docela těžké vžít se do role belly protože není jako ona.Ale zarálo to super.. *1* *1* *1* *14* *14* *15* *15* *14* *14*
  • twilight

alice s bellou jsou nejlepsi s toho filmu.a kluci jsou fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuujjjjjjjjjjj! *3*
  • The Runaways ke stažení!

The Runaways konečně na ulozto.cz ke stažení:

http://ulozto.cz/5114 878/the-runaways-2010-dvdscr-cztitl .avi

*14*
    • narzis

Re: The Runaways ke stažení!

hej diky moc:)
      • Re: Re: The Runaways ke stažení!

Není zač, o to jsem se prostě musela podělit. Uff, úžasneeej film! *14* *14*
        • narzis

Re: Re: Re: The Runaways ke stažení!

dobre ze jsi to udelala:) tesim se o prazdninach se divat nevsechny ty ruzny filmy x))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit