-
na uzemi zen
tak jsem si ho stahla na uloz.to tak doufam ze ho brzy shlednu ;) -
...!!...:)
ahoojky,..jk se dneska máte,..? jo a mimochodem ten trailer Zatmění je suepr..!! *3* -
-
Re: ...!!...:)
JJ je super už sem ho taky viděla i s titulkama
-
-
eclipse trailer
aaaah videli jste uz trailer ze Zatmění? dokonalost !:D
libi se mi o moc nez novyho mesice trailer fakt ze jo:)
tesim se
http://www.youtube.com/watch?v= S2HIda5wSVU *14* -
-
Re: eclipse trailer
jo je suprovej,ale mrzí mě,že je tam toho tak málo...
new moon i twilight měli aspon 2 minuty,myslim..tady je toho málo,ale stejně se nemůžu dočkat filmu... *14* *14* -
-
Re: Re: eclipse trailer
Máš pravdu...Ale k New Moon jsem našla ty trailery 3 skoro po 3 minutách.. a Eclipse jen 1:33 :( -
Re: Re: eclipse trailer
me to ani nevadilo,to bylo akorat *4*
-
-
Re: eclipse trailer
To je nádhera, konečně je na světě, jupííííííííííí *15* *15* *14*
-
-
!!!!
Jak může být Justin Bieber nad Kristen? No co dlouho tam nebude! -
-
Re: !!!!
nejradeji byvh tady nedavala,ale to bylo jasny
to je naprosta komercni ikona
krasny sladky kluk ted uz mu je 16 s krasnym usemevem,vypada na min takze ho miluji vsechny naivni maly holcicky 11-14 let a nevim kolik min ci vic let zpiva zamilovany pisnicky,v klipech jakoby ti ji zazpival primo tobe
no omg to bylo preci jasny,jeste nezapomen,
chudak kdysi dal par videii na youtube to je taky plus rikam,dokonala komercni ikonka
jeste jak na twitter porad blaboli kupte si moje CD bla bla bla dekuji....
mno ale 5 misto je taky dobry,vsak se blizi Zatmeni to se snad diskuze tady rozvine ;) -
-
Re: Re: !!!!
Tjn *4*
-
-
-
pro fandy KRISTEN
pro fandy Kristen potřebuju tady http://monininigueee.blog.cz/1003/f inale-soncelebrita#komentare hlasnou je to totiž finále a já chci aby Kristen vyhrála♥♥jsem tam jako barusheEnka a všem budu mocmoc vděčná *14* -
film
me by strasne zajimalo jestli jak by vypadal kdyby si doopravdy zahrala v romaticke komedii *3* -
-
Re: film
Vždyť hrála v "na územá žen" to bylo romantická komedie, stejně jako "adventureland" *4* -
-
Re: Re: film
ach ano!:D ale nevim nejak o tom se bavila:D
-
-
-
Hlásek
Ahojky lidičky všechny vás zdravím! Chtěla bych vás všechny, kdo si tohle přečte, moc moc poprosit o hlásek tady http://ashley-vanesa.blog.cz/1002/s onc-10-finale#pridat-komentar jsem tam jako Kazuka Inuzuka samozřejmě s Kristen Stewart...tak prosím moc všechny dobré duše, které si to přečtou, aby za mě hlásli...no hlavně fanoušci Kristen, aby vyhrála *4* *3* Všem moc předem děkuji! *4* -
-
Re: Hlásek
jo promiňte lidi ona se tam zase nějak objevila mezera ta adresa je takhle http://ashley-vanesa.blog.cz/1002/s onc-10-finale a jestli se tam zase objeví mezera, tak ji prostě pak smažte...prosím lidi pomozte mi už jsem totiž ve finále tak je to důležité
-
-
Blond
Musím říct,že Kristen to víc sluší,když je na blond než bruneta!!Kdyby ve Stmívání měla blond vlasy,tak myslím,že by to bylo mnohem lepší a navíc by vypadala mnohem líp,tam k tomu jejímu bledýmu obličeji tak tmavý vlasy prostě neseděj,to je můj názor!! *15* -
-
Re: Blond
A podle mě ji nejvíc sluší ty černé, ostříhané vlasy podle Joan Jett. Už se na ten film nemůžu dočkat, musí to být fakt dobrý film *3* -
ale to je ůčel a by to takhle vypadalo,aby vypadala bledě..........a vůbec nechápu lidi kterým se líbí Kristen na blond,vůbec jí to nesluší kdyý je na blond *10* -
-
Re: Re: Blond
A já zase nechápu proč sem dáváš rozzuřeného smajlíka, každej snad může můt svůj názor na to co je hezké ne... -
-
Re: Re: Re: Blond
v pohode ne! *16* *8* *10* *5* xP chaapes ne?se ji zrovna zalibil ten smajlik ;P
-
-
-
me se libi v hnede v blond vypadala dost dospele a to ji nesluselo si myslim:) -
Já si taky myslim že v tech blond vlasech vypada lip ale ve stmivani se ty tmavy vlasy vic hodi k jeji roly si myslim *3* -
to bude asi tím, že hnědé vlasy musí mít, jelikož v knížce hlavní hrdinka Bella má prostě hnědé vlasy...to je jak když musí mít i hnědé kontaktní čočky...no mě se zase více líbí s hnědými vlasy a na nějakých fotkách ji fakt moc sekne hnědá a na některých zase ne...ale prostě jsem si na ni zvykla s hnědými vlasy...a taky nevím proč se skoro všechny celebrity musí nechávat obarvit na blond...taky zpěvačka z Paramore, která zpívala první písničku ke Stmívání...rozhodně ji víc slušela červená a musela se nechat obarvit na blond...to mě zamrzelo...jinak je to samozřejmě můj názor a tvůj ti neberu, tak aby nedošlo k nějakému omylu a nezačala si na mě třeba nadávat...nerada bych se s tebou hádala...to nemám ráda -
-
Re: Re: Blond
Noo tak Hayley z Paramore se obarvila na blond kvůli klipu ,,Brick by boring brick"už víš *4* ae myslím si že Kristen stejně sluší hnědé delší vlasy..a taky se my moc nelíbí že Joan musí hrát zrovna Kristen.. *9*
-
-
-
blog
Ahoj tohle sice s Kristen nesouvisí ,ale to neva.Jestli máte rádi twilight sagu navštivte můj blog
newmoonpage.blog.cz
twilka -
Affs
Ahoj hladame nove SB mame blog o Pussycat Dolls tak ak ma niekto blog tak sa pridte zapisať a možno spriatelime na www.nikii-lovepcd.blog.cz
a zapisať sa možte tu http://nikii-lovepcd.blog.cz/1002/a pply -
-
Re: Affs
to moc ale nesouvisi s Kristen nebo snad jo?:)) -
-
Re: Re: Affs
Moje řeč. Jdi si to psát na profil k Pussycat Dolls... *7* -
-
Re: Re: Re: Affs
JJ ale nic proti no *15* *15* *15* *15*
-
-