Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • narzis

na uzemi zen

tak jsem si ho stahla na uloz.to tak doufam ze ho brzy shlednu ;)
  • miss.stars

...!!...:)

ahoojky,..jk se dneska máte,..? jo a mimochodem ten trailer Zatmění je suepr..!! *3*
    • Re: ...!!...:)

JJ je super už sem ho taky viděla i s titulkama
  • narzis

eclipse trailer

aaaah videli jste uz trailer ze Zatmění? dokonalost !:D
    libi se mi o moc nez novyho mesice trailer fakt ze jo:)
    tesim se
    http://www.youtube.com/watch?v= S2HIda5wSVU *14*
    • your-darling

Re: eclipse trailer

jo je suprovej,ale mrzí mě,že je tam toho tak málo...
      new moon i twilight měli aspon 2 minuty,myslim..tady je toho málo,ale stejně se nemůžu dočkat filmu... *14* *14*
      • eva.h

Re: Re: eclipse trailer

Máš pravdu...Ale k New Moon jsem našla ty trailery 3 skoro po 3 minutách.. a Eclipse jen 1:33 :(
      • narzis

Re: Re: eclipse trailer

me to ani nevadilo,to bylo akorat *4*
    • Re: eclipse trailer

To je nádhera, konečně je na světě, jupííííííííííí *15* *15* *14*
  • janickadp

!!!!

Jak může být Justin Bieber nad Kristen? No co dlouho tam nebude!
    • narzis

Re: !!!!

nejradeji byvh tady nedavala,ale to bylo jasny
      to je naprosta komercni ikona
      krasny sladky kluk ted uz mu je 16 s krasnym usemevem,vypada na min takze ho miluji vsechny naivni maly holcicky 11-14 let a nevim kolik min ci vic let zpiva zamilovany pisnicky,v klipech jakoby ti ji zazpival primo tobe
      no omg to bylo preci jasny,jeste nezapomen,
      chudak kdysi dal par videii na youtube to je taky plus rikam,dokonala komercni ikonka
      jeste jak na twitter porad blaboli kupte si moje CD bla bla bla dekuji....
      mno ale 5 misto je taky dobry,vsak se blizi Zatmeni to se snad diskuze tady rozvine ;)
      • janickadp

Re: Re: !!!!

Tjn *4*
  • baruska.b

pro fandy KRISTEN

pro fandy Kristen potřebuju tady http://monininigueee.blog.cz/1003/f inale-soncelebrita#komentare hlasnou je to totiž finále a já chci aby Kristen vyhrála♥♥jsem tam jako barusheEnka a všem budu mocmoc vděčná *14*
  • narzis

film

me by strasne zajimalo jestli jak by vypadal kdyby si doopravdy zahrala v romaticke komedii *3*
    • Re: film

Vždyť hrála v "na územá žen" to bylo romantická komedie, stejně jako "adventureland" *4*
      • narzis

Re: Re: film

ach ano!:D ale nevim nejak o tom se bavila:D
  • Hlásek

Ahojky lidičky všechny vás zdravím! Chtěla bych vás všechny, kdo si tohle přečte, moc moc poprosit o hlásek tady http://ashley-vanesa.blog.cz/1002/s onc-10-finale#pridat-komentar jsem tam jako Kazuka Inuzuka samozřejmě s Kristen Stewart...tak prosím moc všechny dobré duše, které si to přečtou, aby za mě hlásli...no hlavně fanoušci Kristen, aby vyhrála *4* *3* Všem moc předem děkuji! *4*
    • Re: Hlásek

jo promiňte lidi ona se tam zase nějak objevila mezera ta adresa je takhle http://ashley-vanesa.blog.cz/1002/s onc-10-finale a jestli se tam zase objeví mezera, tak ji prostě pak smažte...prosím lidi pomozte mi už jsem totiž ve finále tak je to důležité
  • Blond

Musím říct,že Kristen to víc sluší,když je na blond než bruneta!!Kdyby ve Stmívání měla blond vlasy,tak myslím,že by to bylo mnohem lepší a navíc by vypadala mnohem líp,tam k tomu jejímu bledýmu obličeji tak tmavý vlasy prostě neseděj,to je můj názor!! *15*
    • maeve

Re: Blond

A podle mě ji nejvíc sluší ty černé, ostříhané vlasy podle Joan Jett. Už se na ten film nemůžu dočkat, musí to být fakt dobrý film *3*
    • Re: Blond

ale to je ůčel a by to takhle vypadalo,aby vypadala bledě..........a vůbec nechápu lidi kterým se líbí Kristen na blond,vůbec jí to nesluší kdyý je na blond *10*
      • Re: Re: Blond

A já zase nechápu proč sem dáváš rozzuřeného smajlíka, každej snad může můt svůj názor na to co je hezké ne...
        • narzis

Re: Re: Re: Blond

v pohode ne! *16* *8* *10* *5* xP chaapes ne?se ji zrovna zalibil ten smajlik ;P
    • narzis

Re: Blond

me se libi v hnede v blond vypadala dost dospele a to ji nesluselo si myslim:)

Já si taky myslim že v tech blond vlasech vypada lip ale ve stmivani se ty tmavy vlasy vic hodi k jeji roly si myslim *3*

to bude asi tím, že hnědé vlasy musí mít, jelikož v knížce hlavní hrdinka Bella má prostě hnědé vlasy...to je jak když musí mít i hnědé kontaktní čočky...no mě se zase více líbí s hnědými vlasy a na nějakých fotkách ji fakt moc sekne hnědá a na některých zase ne...ale prostě jsem si na ni zvykla s hnědými vlasy...a taky nevím proč se skoro všechny celebrity musí nechávat obarvit na blond...taky zpěvačka z Paramore, která zpívala první písničku ke Stmívání...rozhodně ji víc slušela červená a musela se nechat obarvit na blond...to mě zamrzelo...jinak je to samozřejmě můj názor a tvůj ti neberu, tak aby nedošlo k nějakému omylu a nezačala si na mě třeba nadávat...nerada bych se s tebou hádala...to nemám ráda
      • Re: Re: Blond

Noo tak Hayley z Paramore se obarvila na blond kvůli klipu ,,Brick by boring brick"už víš *4* ae myslím si že Kristen stejně sluší hnědé delší vlasy..a taky se my moc nelíbí že Joan musí hrát zrovna Kristen.. *9*
  • blog

Ahoj tohle sice s Kristen nesouvisí ,ale to neva.Jestli máte rádi twilight sagu navštivte můj blog

newmoonpage.blog.cz

twilka
  • gabi5111

Affs

Ahoj hladame nove SB mame blog o Pussycat Dolls tak ak ma niekto blog tak sa pridte zapisať a možno spriatelime na www.nikii-lovepcd.blog.cz
    a zapisať sa možte tu http://nikii-lovepcd.blog.cz/1002/a pply
    • narzis

Re: Affs

to moc ale nesouvisi s Kristen nebo snad jo?:))
      • Re: Re: Affs

Moje řeč. Jdi si to psát na profil k Pussycat Dolls... *7*
        • Re: Re: Re: Affs

JJ ale nic proti no *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit