Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • beast

actress

me se teda nejvic libila ve filmu utek do divociny, adventureland a v ukrytu
    • Re: actress

Já o dní zase tolik filmů neviděla no.Já ji znám jen z twilight sagy a díky tomu se mi taky líbí.No ale jinak sem ji viděla už jenom v zathuře *9* *1*
  • syndynka

novinka

Ahooj Jestli chcete vědět něco o svých oblíbených celebritách koukněte na www.hollywoood-star.blog.cz jsou tam novinky o všech
    Díky !!
  • rea.12

Ahojky_nemá tady někdo emailovou adresu na Kristen Stewart_Prosím mám e-mail na Demi Lovato a Miley Cyrus!!! *1*
    • Re: E-mail

das mi prosim dej mi na miley *9* *9* *9* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* pls
    • narzis

Re: E-mail

to ani nevim,ze Miley a Demi maji mail pro fanousky,pekne x)
      jinak o Kristen a jejim mailu nic nevim a myslim ze ani nema,ona sama nema twitter jak treba Demi Lovato a jine hvezdy,ale vim ze ma myspace na kterej se asi naposled prihlasila v roce 2007 xD
  • anonim

_bellaswan_:proč by měla kecat,návod na to jak si žádat o autogram a i o dopis byl i v BRAVU!!tak si dej voraz
    • narzis

Re: anonim

a proc by se nemohla zeptat?je to upúlne normlani bezna vec ktera zajima urcite vsechny jak a kam si napsat o autogram oblibenemu herci nebo herecce ,myslim si,ze se to sem perfektne hodi! *3*
      • lejonkaas

Re: Re: anonim

ahoj potřebuju poradit .
        když chcu nekomu poslat o autogram tak co mám dělat ?
        • narzis

Re: Re: Re: anonim

ach tak je mnoho postuptu,ktere muze najit na internrtu,tady mas odkaz kde je napsany postup kde jsem to i ja pochopila,pak dej vedet jak se ti to povedlo ;)

http://sammya.blog.cz/rubrika /jak-si-napsat-o-autogram
          • narzis

Re: Re: Re: Re: anonim

nezapomen ze ten odkaz se vzdycky nejak tady poblbne takze tam jsou mezery navic ktere musis smazat ;)
  • twilightmanie

já toho mám dost tak spolu chodí??? nebo ne!!!???? *7* kristen s Edwardem mozna čeká díte a ... to je proste blazinec uz by se mohli konecne vymáčkonout tady to..čekat než to oznáměj že spolu chodej a než řeknou že se budou brát jenže problém je v tom že je ty blbí časáky , reportéři ale i novínáři nenechaj na pokoji to mě štve at si najdou vhodnou dobu než to oznaměj ale kvůli těm blbcům jim to tak trvá co jim kdo má lízt do soukromí vzdyt nám taky do soukromí nelezou jsou to normos lidi akorat jsou v TV *16* *16* *16* *16* ALE KRISTEN A ROBERT JSOU PROSTE V POHO A MYSLÍM ŽE SPOLU CHODÍÍÍÍ *14* *14* *4* *14* *14* *14*
    • lejonkaas

Re: twilightmanie

no myslim to to že spolu chodí nemůžou oficialně zveřejnit ne že spolu nemůžou chodit
      • narzis

Re: Re: twilightmanie

kdybys sis cetla ten nejvetsi komentik o tomto tematu tak zjistis ze uz jsem to jednou napsala :D *1*
        • Re: Re: Re: twilightmanie

*1* *1* jj ale je to blby orad kazdymu lhat tokovyhle kraviny
    • lejonkaas

ahoj jestly spolu chodí tak to se neví ale jestly jo tak jim to společnost která točí celou twilight sagu nedovolila aby si z toho neudělali fanouškům zmatek.Ale stejně nechápu proč. no ale já si mysllim že spolu chodí.
    • Re: twilightmanie

nwm to ze spolu cekej dite neni nic jinyho nez to ze si bulvar neco vymyslel.jak na to vubec prisli??na tohle neni zadnej dukaz jedine ze by nasli tehotenskej test na kterym by byli jeji otisky?a pochybuju ze by jim o tom kristyn neco rekla kdyz ani nerekne jestli chodi s robertem tak by urcite nikdy nerekla ze snim ceka dite to je logicky.ale taky by me to zajimalo jestli spolu chodi protoze sou naky fotky kde je to jasne videt ze asi jj ale ty sou asi stary takze... *7* *7* *7* *7* *7*
      • Re: Re: twilightmanie

jo no jak na to prisli dyt je to blbina že by spolu cekali dite je to naprostá hloupost vemte si to že kristen by tet musela denne zvracet a nemohla by nikde hrát mela by samí nevolnosti
        • narzis

Re: Re: Re: twilightmanie

legarce musi byt ;)
          • Re: Re: Re: Re: twilightmanie

JJ taky si myslim ze je vsichni spojujou jen kvuli knizkam ale čekat nez se dotoci twilight saga to urcite novinari nebudou *1* *1* ty si to proste vymejslet musi.taky ze je to jejich prace *1* *1*
            • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: twilightmanie

jo no,ja bych asi byt novinarkou jako oni nedokazala byt protoze vlastne z casti lhat a to porad,ne neni nic pro me.Je to priserny podle me. *7*
      • narzis

Re: Re: twilightmanie

ehm no dite,mam mensi dojem ze TI,co to pisou do tech casopisu si pletou skutecny zivot od te knihy,jestli jsi tedy cetla Rozbresk ;P

no a uz jsem videla hodne dobrych photo montazi s kristen a robem,ale je fakt ze nekdy je vyfotili dost jako by si davali pusu ci jinak:D(ale tak to mas stejny jak to video s kristen a nikki kde to vypada ze se libaj akorat si jen povidaj :D)ne ,tak ja si myslim ze nema cenu si nad tim lamat hlavu,podle me az skonci

nataceni twilight sagy tak to mozna reknou
        cetla jsem totiz jednou v casopise ,ze to je strasna ututlanina at spolu nejsou(verejne asi) kvuli nataceni twilight sagy kde je sice s edwardem ale kdyby byla v doopravdickym zivote tak tak by uplne zapomeli na Jacoba a to by byla chyba uz kvuli tomu mas Team Jacob,Edward a tak,aby to porste neztratilo svoje kouzlo,fandime jemu a tak....
        kolem twilight sagy samozrejme,ale nevim jestli tomu mam doopravdy verit,moc tomu neverim,je to sice dobra teorie ale pockam si az na ne,kdy to reknou nebo nereknou nikdy ;)
    • narzis

moc jsi to pomichala,kristen s edwardem chodi?:D asi tezko:D a ne zatim neni oficialne prohlasone ze kristen a Rob jsou spolu,tak ver cemu chces
      casaky jsou na nic ;)
      • Re: Re: twilightmanie

já nevm ale podle mě je dost důkazů že spolu chodí akorát to podle mě chtějí jen ututlata no ale nevím proč ale je fakt že to nemusí být pravda *5*
  • Zase 4.

Kristen už je zase čtvrtá *14*
    • Re: Zase 4.

To je supeeer *3* mam z toho velkou radost *3* jen aby nám pěkně stoupala dál *1*
      • narzis

Re: Re: Zase 4.

vsichni se zase radujem *3*
        • mileycyruska

Re: Re: Re: Zase 4.

jj moci:) *14* *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Zase 4.

jujj je to super mozna se casem dopracuje i na prvni *3* *3* *1* *1* *1*
            • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: Zase 4.

urcite ;)
  • dark.memory

Kirsten nebo Kristen?

Nekde se pise Kirsten a nekde zase Kristen..jak se teda dooprawdy jmenuje:? *7*
    • Re: Kirsten nebo Kristen?

Kristen
      • dark.memory

Re: Re: Kirsten nebo Kristen?

dix *3*
  • lindsay

A Lindsay předběhla Kristen jen proto, že se o ní teď všude psalo, že hrozně krade a jde kvuli tomu před sou - takže na ní všichni čuměli (na profil) jenom kvuli tomu... *16*
    • antidicaprio

Re: lindsay

no lindsay taky ví co to je problém se zákonem. *8* *9* *9*
      • Re: Re: lindsay

presne ja ji nemam moc rada.ale jako herecku trochu i jj libi se mi od ni docela- mezi nami devcaty
    • narzis

Re: lindsay

nehorazne me to nastvalo:D
      • Re: Re: lindsay

Mě taky *9* ale já si myslím, že Kristen teď zase půjde nahoru, protože natočila nové filmy a hlavně až konečně bude v kinech Zatmění, tak všichni zase začnou "šílet" *3* *1* *14*
        • narzis

Re: Re: Re: lindsay

jako vzdycky *1*
  • ...

má stupidní výrazy takový vypatlaný, ducha nepřítomný až zfetovaný. a má moc špičatou bradu... uznávam za to nemůže, jinak je hezká no..... a kdyby si furt jak blbka na všech fotkách neprohrabávala vlasy...
    • dark.memory

Re: ...

wlasy ma uplne skweli!!!
    • Re: ...

Každý má nějaké chyby a zlozvyky
  • ..

nevíte náhodou jestli chodí s R. Pattinsonem??xDD *1* *1* *1* *1*
    • Re: ..

no to nevím . ale jak čtu v časopisech , tak je to možný! !!!!!!! *15* *15*
    • Re: ..

Já jsem na internetu našla že spolu fakt chodí *14* objevilo se video a fotky jak se spolu líbají v bazénu, jsou z letošního roku ze začátku ledna, když spolu byli v Anglii. Měla jsem z toho šílenou radost *15* *15* *15* *1*
      • Re: Re: ..

dáš mi prosíím adresu na tu webovou stránku?? děkuju!
        *15*
        • Re: Re: Re: ..

http://a-lavigne.blog.cz/rubrika/kr isten-stewart-paparazzi

to video jsem na nějakých zahraničních stránkách objevila online, bohužel adresu už si nepamatuju a v historii už to nemám *9* *9* ale podle mě jsou i tyhle fotky sami o sobě přesvědčivé *1*
          • Re: Re: Re: Re: ..

Tak děkuju!!Řekla jsem si , že to musim zjistit za každou cenu.jsem obrovská faninka new moon , stmívání , zatmění a samozřejmně kristen stewart a robert pattinson !! kdybys zjistil/a něco o kristen tak napiš jo ?? *1* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ..

http://a-lavigne.blog.cz/1001/krist en-stewart-a-robert-pattinson-v-lov estar-unor-2010 přečti si ten článek *3* myslím si, že už je to asi téměř jasné *3* *14* a že to tají?Ani se jim nedivím *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit