Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anusqa

Jakej je nej pár??

Ja nevim myslim že nej pár z Twilightu je Edward a Bella *15* a potom Alice a Jasper a potom Emmet a Rosalie ale Bella a Jackob je promě nepředstavitelný prostě nemám Jackoba ráda *10* ale nic proti těm co po něm šílej celkem je chápu *1* ....heh to je dlouhá řeč
    • maeve

Re: Jakej je nej pár??

Samozřejmě, že jsou nejlepší pár, vždyť k sobě neodmyslitelně patří *15*
    • narzis

Re: Jakej je nej pár??

jo to je tak neuvertielne dlouha red ze se to neda:D
  • TWILIGHT

Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
    Dík ;-)
    Je to o zem která má nejradši twilight.
    • Re: TWILIGHT

Nechce mě to nechat přidat hlas, jak to?!!! *16*
    • narzis

Re: TWILIGHT

jasny:)
  • Kristen zpívá??

Kámoška si stáhla ňákej song od Kris a pak ještě ft. Rob, ale já ho nikde nemůžu najít, nwm ani jak se jmenuje.. Na Youtube.com je jediný video kde zpívá a to s tou kytarou v filmu ňákym... *7* *9* *9* *9* *9*
    • narzis

Re: Kristen zpívá??

ve filmu into the wild
      ale nevim ft rob?tak se zeptej kamosky kde to nasla
  • b.e.t.u.l.i

Film

Pred par chvilema sem dokoukala film utek do divociny :) moc krasnej ale celou dobu sem cekala kdy se tam kristen konecne ukaze a ono furt nic a kdyz tam byla tak jen na par chvil :) ale i tak moc hezkej film :)
    • narzis

Re: Film

ja jsem porad nedokazala shlednout,uvidim kdy se k tomu dopracuju *3*
  • narzis

Jumper

nedavno jsem videla ten film,znovu.Mam ho moc rada,Kristen si tam sice zahrala malou roli,napoprvy jsem myslela ze bude hrat nejakou vetsi ale bylo poteseni ji tam videt. *3*
  • eva.h

Kristen a Rob

Nevíte jak to mezi nimi je?? Oni všude píšou něco jiného tak nwm, ale oni se k sobě hodí...
    • xcornelia14

Re: Kristen a Rob

Netuším.. a i kdyby ano je to jejich věc. Přece nemůžeme vědet všechno... taky musejí mít soukromí;)
    • nikolousek1

Re: Kristen a Rob

no já četla, že jsou spolu, ale v dalším článku, to zase on popřel, takže fakt nevím, každopádně by se mi mooooc líbilo, kdyby spolu vážně byli, strašně se mi spolu líbí *3*
      • narzis

Re: Re: Kristen a Rob

neni to potvrzeny takze oficialne nejsou nevim do soukromi se jim nehrabu x)
        • maeve

Re: Re: Re: Kristen a Rob

myslím, že bude nejlepší, když zůstane jen u těch dokadů. Je to jejich věc a každý má právo na své soukromí
          • Re: Re: Re: Re: Kristen a Rob

to říkáte o hollywoodských hvězdách na žebříčku TOP osobnosti? Né že by na soukromí neměli právo, ale asi v téhle situaci ho maj dost těžko
            • Re: Re: Re: Re: Re: Kristen a Rob

Kdy a kde to přiznali? Ještě nedávno jsem četla rozhovor s R. a v něm hlásal, jak je sám. Docela šok. Je ale fakt, že stejný plátek asi tak čtrnáct dní před tím psal, že si psolu hledají bydlení, takže ... *1* Tahle důvěryhodnost je všude asi stejná *3* . Uvěřím jakékolo verzi až tehdy, kdy to od jendoho z nich uslyším třeba na videu na youtube, ale oni to doznání podle mě nedají, takže zůstane na dosmrti u dohad.
            • arejinka

Re: Re: Re: Re: Re: Kristen a Rob

Jsou spolu už to přiznali... *3*
  • miminkooo

Vona je TĚHOTNÁ??? A S KÝM??
    • nikolousek1

Re: miminkooo

to je naprostá blbost, psali to v nějakým bulváru a otec měl údajně být Robert Patisson
      • arejinka

Re: Re: miminkooo

Pochybuju že by to byla pravda ale kdyby jo věřím že by byl otec Robert, al evšichni utčo víme že tohle neí pravda, přece by se teda nehnala do tolika projektů
    • n-abby-sciu

Re: miminkooo

Není... kdy pochopíte, že takovéto informace jsou jen kachny a objevují se jen v bulváru?? Myslíte si, že začínající hvězda, která má jen 19 let, by si tím nechala zkazit život? (Tím nemyslím nic špatného, snad mě pochopíte...)
      • Re: Re: miminkooo

Presne je to kravina to si zase bulvar neco vymyslel
  • ksdf

Drsněěěěěě pudete taky do kina až budou dávat ten film s dakotou?? Ja jo! *4*
  • =)

Na Nově s ní budou dávat ZATHURU =)
    • mishaloremi

Re: =)

Dívala jsem se a musim říct, že Kristen byla v Zathuře naprosto skvělá, jen ten dabing mi trošku vadil.
      • Re: Re: =)

a ona mela stejnej jako ve stmivani nebo jinej? *7*
    • Re: =)

Ted sem se na to divala..ze zacatku sem si myslela ze to vypnu ale pak sem se zakoukala a fakt mě to chytlo.Film je fakt hezkej a podle mě to neni zadnej propadak *13* *13* .Nejlepsi na tom byla kristen kvuli ni sem se nato taky koukala ale nelituju toho *3* *3* *14* *14* dala bych 5 hvezdicek *8* fakt peknej film a kristen je uzasna herecka!!! *14*
    • Re: =)

Já sem ten film ještě neviděla ale určitě se budu koukat kdyz tam hraje kristen *3* *3*
    • narzis

Re: =)

ta film mám ráda:) ale jimanji je taky dobrý,nevím líbílo se mi to možná i víc...:)
      • Re: Re: =)

Jimanji se mi líbilo víc, ale Zathura v ang znění je úplně <3
        --> tady máte příklad, přepněte si to video na
        8:00 a potom ještě na 9:00
        http://www.youtube.com/watch? v=ChyPsShxTF8
        Kristen je tam super! *14*
        • narzis

Re: Re: Re: =)

jojo :)
  • !!gg

No to je divný, jak je ten film the runaways tak u nás ho mají pod jménem NEON ANGELS , aspoň to tak maj na sms.cz, takže až někde uvidíte NEON ANGELS Tak je to the runaways , divný *7*
    • narzis

Re: !!gg

no bude to asi hlavne tím,že jena jejich píseň se tak jmenuje možná se proslavila v česku a tak pojmenovali film,aby to lidi podle toho líp poznali?nevím ale má to souvislost:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit