Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokles ...

Kristen sklesla o jedno místo ... lidi vy se flákáte :D
  • your-darling

Mimčo??

Hele lidi nevíte jestli je pravda,že je těhotná??Někde sem to četla,ale nevim co si o tom mám myslet...
    Asi to bude blbost,ale nevim mno... *4* *14*
    • tere_sz_ka

Re: Mimčo??

To je určitě blbost!
    • Re: Mimčo??

jo vole má břicho jako kráva!!..já sem její doktorka víš? je těhotná =P
    • bela_swann

Re: Mimčo??

není těhotná!!! *15*
      • Re: Re: Mimčo??

ale je ty dilino!!! a když tomu nerozumíš,tak tady nic nepiš =D
    • Re: Mimčo??

nenííí =)
  • the runaways

No já se těším na the runaways a určitě půjdu do kina *3* Kristen s Dakotou budou moct ukázat svůj talent, tohle podle mě není jednoduchý zahrát
    *1*
    • bela_swann

Re: the runaways

kdy je to v kině? *3*
      • Re: Re: the runaways

To se eště neví
    • narzis

Re: the runaways

jojo,pravda.tesim se:)
  • narzis

The Runaways

co rikate na novy trailer?me docela zajima i kdyz tam hraje ona,ale je pravda ze me zajima jak to tam taky zahrali s dakotou:D
  • efggve

Tady CHCÍPL pes
    Nic se tady neděje nikdo sem nic nepíše i když je 5. nej top osobnost!!! Něco napište- každá blbost co vás o ní napadne nebo třeba když něco uvidíte dejte sem odkaz - A něco se tu bude aspoň dít!
    • narzis

Re: efggve

jn skoda klesla o jedno dolu to mi vadi:D
  • !!!!

MEGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HUSTÝ
    DLOUHO OČEKÁVANÝ TRAILER K THE RUNAWAYS JE TADY!!! http://www.youtube.com/watch?v=TlCK 8nJDvHg *14* *14*
  • zuza-nyje

Super holka

Kristen je fakt supr !! Sluší jí v podstatě všechno, ať už černý, hnědý nebo blonďatý vlasy (ale hnědý asi nejvíc) tak i styl oblíkání, ten mi příjde zvláštní ale líbí se mi že někdy je tak nezávisle oblečená jakoby ani nebyla celebrita a je jako obyčejná holka klidně s ošoupaným oblečením a pak na nějaký akci je skvěle oblečená jako dáma a vždycky jí to moc sekne !! Kris je úžasná herečka a řekla bych že bude i supr holka (jako chováním a tak) !! *3*
  • millillka

...

Je moc krásná, ale to tvrdé líčení jí moc nesluší ty vlasy taky moc ne ty dlouhé hnědé vlasy jí slušeli víc... Ale ted´ je taky pěkná, ale ne tak jako před tím... *3* *4* *4* *3*
    • Re: ...

No mě osobně se teda líbí úplně všechno =D
      Blond i hnědovlasá, černovlasá i zrzavá :D dlouhovlasá krátkovlasá ... klidně ať je i holohlavá :D Kristen bude furt Kristen a vlasy nebo líčení její charakter nijak moc neovlivní ...
      navíc mě se na ní líbí jakýkoliv líčení ... decentní, které měla na Today Show ukázka ► http://kristenstewartfan.us/photos/ displayimage.php?pid=8974&fullsize= 1 nebo i to výrazný ukáza ► http://kristenstewartfan.us/photos/ displayimage.php?pid=6519&fullsize= 1 nebo téměř žádné při focení pro Teen Vogue ukázka ► http://kristenstewartfan.us/photos/ displayimage.php?pid=11417&fullsize =1
      ona je úžasná ve všem :D i když je tak rozcuchaná že má vlasy jako by právě vylezla z postele a tváří se na paparazzi otráveně :D stejně je úžasná :D
      • Re: Re: ...

Je zajímavé kolik tváří v sobě má, na každé fotce vypadá jak člověk s úplně jiným charakterem *4*
      • narzis

Re: Re: ...

krasny fotky!:)
  • Který ?

No tady ta diskuze docela stojí ... copak neni žádné téma? Tak já nějaké nahodim.
    Hmmm ... kolik filmů s Kristen jste viděli kromě twilight filmů? A Kde se vám líbila nejvíc? a kde podle vás předvedla svuj nejlepší herecký výkon?
    • Re: Který ?

speak,prokletí domu slunečnic,twilight sága a na uzemí žen..strašně dobrý film:) a mě se líbí ve všem jak hraje...:) a na nic si nehraje..jak nekteří herci..
    • Re: Který ?

speak, prokleti domu slunecnic a twilight saga. ja ani nevim podle me ve speak to hrala dobre:) a stmivani no:D:
    • narzis

Re: Který ?

pravda,hmmm ona je dobra herecka celkove videla jsem ji ve vetsine filmu ale ne vsech,libila se mi v ukrytu a speak to bylo dost dobry:)
  • Love her

Miluju Kristen! :D Ona je fakt úžasná!
    • narzis

Re: Love her

souhlasim:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit