Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asopsf

neznášam TWILIGHT..fuuj ani stmívaní ani new moon!!!blééé,takisto ani kristen..ako to možete pozerať??? *7* *7* *9* *16*
    • Re: asopsf

nech toho,twilinght je super.lepší než ty vaše "Hanny Montány xD

No tak bys asi mel vedet ze twilight je stmivani a proc tady jako s tim otravujes rekla bych ze to tu nikoho nezajima ze ne?? *16*

Protože je stráááááááááááááááá šně pěkná... Chápu že new moon atd. se ti nemusí líbit, ale kristen nám NESAHEJ!!!!
    • n-abby-sciu

Re: asopsf

Jelikož se nám to líbí!
    • narzis

Re: asopsf

me se to nahodou libi:D

tak co sem vůbec lezeš?:-/...tak když ju nemáš ráda tak sem ani nelez!!!..tobě se zase líbí něco jinýho a taky ti nic neříkáme..takže klídek a bye!
  • Kristen je nej!!! *14*
  • vashley

kirs blodánka?

Kdy byla Kirsten blodýnka?Na té fotce je příšerná *1* *9* *3*
    • Re: kirs blodánka?

ji slusi vsechno! uz je to dlouho myslim.
  • anukkyss

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super 4. místo :))) To je kvůli new moon, ale i tak dobry *3*
    • narzis

Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joooo!:D
  • Kristen

Moc se mi líbí. Je neuvěřitelně proměnlivá. Někdy je taková klučičí a někdy jako krásná slečna. Opravdu jí sluší asi vše a má krááásné nohy. *3*
  • luida

Svátek

Ahojte, vyčmuchala jsem, kdy má Kristen v USA svátek! Je to 24.7. Tak jí přští rok nezapomeňte popřát k svátku!
    • narzis

Re: Svátek

uzasny!:)
  • narzis

new moon

bohuzel listky na pulnocni predpremieru nemam ani ne 23. nebo 24, ale alespon 26. kdy by to melo tak nejak vyjit mnoo stejne se tesim xD
    • 1005nc1989

Re: new moon

nepotřebuji lístky, stáhla jsem to včera z netu :)celkem jde na to koukat, Kristen je dobrá, ale už to nemá nic společného s tím kouzlem jedničky...
      • Re: Re: new moon

souhlasim 1 ma v sobe vice romantiky zda se mi lepsi...a herecky vykon v obouch filmech byl uzasny ...
      • n-abby-sciu

Re: Re: new moon

Já bych si to teda nikdy nestáhla, v kině je totiž vždy skvělá atmosféra, která filmu dává navíc, a k tomu tam můžu potkat nové lidičky. *4*
        • 1005nc1989

Re: Re: Re: new moon

no vzhledem ke chřipkové epidemii a prckovi doma bych opravdu neriskovala a nešla nyní do kina... takže jiná možnost není, než to stáhnout
    • n-abby-sciu

Re: new moon

My máme lístky až na 28.11. - to je sobota a máme s kamarádkama čas. Jinak bychom jely až někdy pozdě večer domů vlakem z Ostravy a to se nám moc nechce. *1*
      Podle ankety na jednom super americkém webu hodnotí fanoušci NM na jedničku, je to tam chvilku a už to má přes 2000 hlasů, nemůžu se dočkat!!! *15* *15* *15* *15*
      • narzis

Re: Re: new moon

jojo ja cetla ze se za jeden jedinny den prodalo asi za 25 milionu dolaru nebo tak,pste uzasny moc se tesim:) ale zase tento dil je nejsmutnejsi tak tak
        • Re: Re: Re: new moon

jo jo new moon je úúúžasnej:)dokonce sem se u toho i nasmála:D:) ale i nabrečela teda:D
          • narzis

Re: Re: Re: Re: new moon

aaaah
  • Kristen

Miluju ji♥
    • narzis

Re: Kristen

*14*
  • fůůůj

co to je za příšeru?
    • nik011

Re: fůůůj

lepsi nez ty je urcite:D:D:D:D:D:D
      • narzis

Re: Re: fůůůj

ted ji to slusi taky moc nahodou uz ;) no jo kdyz ma nekdo na hollywoodskyho kadernika proc ne ;D
    • anukkyss

No no no ! *13*
      Ale je pravda že Kristen byla mnohem hezčí s dlouhými vlasy!!!!
      *8*
      • vrtulka

to je pravda, že jí ty dlouhé vlasy slušely víc. ale co jsem teď viděla nová videa a fotky z konferencí, tak už jí zase dorůstají a už to vypadá lépe *3*
    • maeve

to fakt netuším, co jsi za příšeru a když to nepoznáš ani ty tak se radši nedívej do zrcadla...
      • narzis

baf!:D
  • narzis

E2

hej pls do kdy je ta registrace na tu evropu 2?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit