-
asopsf
neznášam TWILIGHT..fuuj ani stmívaní ani new moon!!!blééé,takisto ani kristen..ako to možete pozerať??? *7* *7* *9* *16* -
-
Re: asopsf
nech toho,twilinght je super.lepší než ty vaše "Hanny Montány xD -
No tak bys asi mel vedet ze twilight je stmivani a proc tady jako s tim otravujes rekla bych ze to tu nikoho nezajima ze ne?? *16* -
Protože je stráááááááááááááááá šně pěkná... Chápu že new moon atd. se ti nemusí líbit, ale kristen nám NESAHEJ!!!! -
Jelikož se nám to líbí! -
me se to nahodou libi:D -
tak co sem vůbec lezeš?:-/...tak když ju nemáš ráda tak sem ani nelez!!!..tobě se zase líbí něco jinýho a taky ti nic neříkáme..takže klídek a bye!
-
-
jé
Kristen je nej!!! *14* -
kirs blodánka?
Kdy byla Kirsten blodýnka?Na té fotce je příšerná *1* *9* *3* -
-
Re: kirs blodánka?
ji slusi vsechno! uz je to dlouho myslim.
-
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super 4. místo :))) To je kvůli new moon, ale i tak dobry *3* -
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joooo!:D
-
-
Kristen
Moc se mi líbí. Je neuvěřitelně proměnlivá. Někdy je taková klučičí a někdy jako krásná slečna. Opravdu jí sluší asi vše a má krááásné nohy. *3* -
Svátek
Ahojte, vyčmuchala jsem, kdy má Kristen v USA svátek! Je to 24.7. Tak jí přští rok nezapomeňte popřát k svátku! -
-
Re: Svátek
uzasny!:)
-
-
new moon
bohuzel listky na pulnocni predpremieru nemam ani ne 23. nebo 24, ale alespon 26. kdy by to melo tak nejak vyjit mnoo stejne se tesim xD -
-
Re: new moon
nepotřebuji lístky, stáhla jsem to včera z netu :)celkem jde na to koukat, Kristen je dobrá, ale už to nemá nic společného s tím kouzlem jedničky... -
-
Re: Re: new moon
souhlasim 1 ma v sobe vice romantiky zda se mi lepsi...a herecky vykon v obouch filmech byl uzasny ... -
Já bych si to teda nikdy nestáhla, v kině je totiž vždy skvělá atmosféra, která filmu dává navíc, a k tomu tam můžu potkat nové lidičky. *4* -
-
Re: Re: Re: new moon
no vzhledem ke chřipkové epidemii a prckovi doma bych opravdu neriskovala a nešla nyní do kina... takže jiná možnost není, než to stáhnout
-
-
-
Re: new moon
My máme lístky až na 28.11. - to je sobota a máme s kamarádkama čas. Jinak bychom jely až někdy pozdě večer domů vlakem z Ostravy a to se nám moc nechce. *1*
Podle ankety na jednom super americkém webu hodnotí fanoušci NM na jedničku, je to tam chvilku a už to má přes 2000 hlasů, nemůžu se dočkat!!! *15* *15* *15* *15* -
-
jojo ja cetla ze se za jeden jedinny den prodalo asi za 25 milionu dolaru nebo tak,pste uzasny moc se tesim:) ale zase tento dil je nejsmutnejsi tak tak -
-
Re: Re: Re: new moon
jo jo new moon je úúúžasnej:)dokonce sem se u toho i nasmála:D:) ale i nabrečela teda:D -
-
Re: Re: Re: Re: new moon
aaaah
-
-
-
-
-
Kristen
Miluju ji♥ -
-
Re: Kristen
*14*
-
-
fůůůj
co to je za příšeru? -
-
Re: fůůůj
lepsi nez ty je urcite:D:D:D:D:D:D -
-
Re: Re: fůůůj
ted ji to slusi taky moc nahodou uz ;) no jo kdyz ma nekdo na hollywoodskyho kadernika proc ne ;D
-
-
No no no ! *13*
Ale je pravda že Kristen byla mnohem hezčí s dlouhými vlasy!!!!
*8* -
-
to je pravda, že jí ty dlouhé vlasy slušely víc. ale co jsem teď viděla nová videa a fotky z konferencí, tak už jí zase dorůstají a už to vypadá lépe *3*
-
-
to fakt netuším, co jsi za příšeru a když to nepoznáš ani ty tak se radši nedívej do zrcadla... -
-
baf!:D
-
-
-
E2
hej pls do kdy je ta registrace na tu evropu 2?