-
smuad
Tady se svamalidi nic nedějě už dva dny sem nikdoic nenapsal a to K.S. ostoupila na 6.místo :)) -
-
Re: smuad
jo ted jsem chtela napsat gratuluju:D
-
-
SY
To je na houby, když sem člověk dá fotky tak se to tu neoběví... tady máte stránku s hodně dobrýma fotkama z new moon http://team-twilight.com/20091005/1 00-scans-moon-official-movie-compan ion/ *3* -
-
Re: SY
woohoo pekny -
Re: SY
Samozřejmě jako normálně u osobností cz jsou v odkazu mezery tak si je vymžte -
-
Re: Re: SY
Hodně dobrý video tam, skoro půlka filmu už *3* -
-
Re: Re: Re: SY
kde je to video jak je tam skoro pulka filmu? -
-
Re: Re: Re: Re: SY
myslim ze to zrovan uz smazalo,myslite z toho Comic Conu ze? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SY
Jak z toho muzete byt smutny...ja jsme taky hrozne moc nedockava...,ale uz to je jenom ,,par dnu'' a ja sama si chci nechat to prekvapeni to ,,vzruseni'' do kina protze tam je to nejlepsi co si budem vykladat....a ja smama bych byla rada kdybyb uz azdy videa nebyli i kdzy byhc pro to byla schopna udelat no buh vi co..ale kdybyb zadny ebyli tak bych aspon na to to tolik nemyslela...tak premyslej te!!:):) -
Re: Re: Re: Re: Re: SY
ach neeeeeee! tady bylo nějaký video kdy byla skoro půlka filmu a j ho neviděla, sama sem tam tn odkaz dala *9*
-
-
-
Re: Re: Re: SY
jaký video????
-
-
-
-
zrzka
podle všeho těd má Kristen vlasy na zrzavo...teda videla jsem jeji novi fotky a docela ji to slusi!! *14* jeste aby kdyz zrzava je tak nadherna barva! *14* -
-
Re: zrzka
jasne, posli aj ja ju chcem vidiet v zrzavých vlasoch:) -
-
Re: Re: zrzka
no ma na tech fotkach kapuci ale jasne jdou z nich videt zrzavi prameny...ja jsem ty fotky nahrala ale furt tady nejsou! to sami jako u filmu New moon tam jsem pred mesicem nahravala fotky a taky se neobjevily:o(...tak ja vam tu zrzku klido poslu na mailik:o)) *1* -
-
Re: Re: Re: zrzka
já to chci taky vidět jak tet vypadá normálně to pošli na tu stárnku až to mužou vidět všichni
*1* -
Re: Re: Re: zrzka
a na ucet na osobnostech,jako odkaz nemas?:)
-
-
-
kde si ty fotky viděla? -
blond,hnedy,cerny a ted zrz?:D ta válí no,posles odkaz na ty fotky pls?:) *3* -
-
Re: Re: zrzka
jak asi teprv to bude tak mesic ani ne kdy ji pekne osrtihali strasny cerny vlasy ,.... no posli:D
-
-
-
NECHODIA SPOLU
ahojte,
podla mna spolu nechodia, myslim len ze si to vela fanusikov zela ale skor nechodia ako chodia. Myslim si, ze ona chodi stale s Michaelom:) Napr. som čítala o Kristen Bell a Daxovi Shepardovi, že sa rozišli a nakoniec som zistila, že spolu chodia stále. Už dokonca podľa niektorých chodila s Milom Ventimigliom a to som vedela, že to je výmysel. Asi tak ako to, že Kristen chodí s Robertom. *1* *1* -
-
Re: NECHODIA SPOLU
jj mě to taky tak příde,ale Kristen se dřív nebo mozna ted podle me po něm děsně opičila,jako po těch rozcuchaných vlasech,gestech atd:)
-
-
?
ona nechodí s Robem ne? -
-
Re: ?
Ale už je tojasný.. kdo se o ně aalespon zajímá tak víjou svoje.. :) moc jim to spolu sluší.. jenom Kristen tak moc závidím :)..Rob je uzasný !! :).. Až budu mít deti.. budou to te nejdokonalejší mimcana světě!! :D -
-
Re: Re: ?
podle mě je to pořád jenom spekulace, i když by jim to spolu vážně slušelo a navíc se k sobě hodí *4* -
-
Re: Re: Re: ?
tak zrhuba souhlasim:D -
-
Re: Re: Re: Re: ?
SOU SPOLU.. :D A TA OKONA CO TU MÁŠ S TÍM JACKOBEM.. DI SE ZAKPPAT!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
to nema nic spolecnyho s jacobem ;) ale proste to neni oficialni a neni to pekny se pak o tom bavit
-
-
-
-
-
Re: ?
Jo s Robm chodi.Pisou to vsude,ale musi svou neskutecnou lasku skryvat.Maji to hold tezke. -
-
prý byli viděny na nějakým koncertě ve Vancouveru, jak se spolu líbají... a natáčení torozhodně nebylo a byli tam sami *14* -
-
Re: Re: Re: ?
nebyli tam sami a nejde to tak dobre videt ze by se zrovna libali<<
-
-
neni to od micj potvrzeny takze....<< a ano cetla jsem to z e by to meli schovavat kvuli filmu ale stejne...
-
-
-
Prosím odpovězte..:)
Ahojte Lidi.. *4*
Nevíte na ni někdo adresku..? *4*
Kdyžtak mi napište vzkazík.. *4*
Ale ráda bych byla kdyby ta adreska byla ověřená že doopravdy funguje.. Velmi moc děkuji předem.. *1*
Veroun *4* -
-
Re: Prosím odpovězte..:)
Sem se posílá o autogram:
c/o The Gersh Agencys
232 N. Canon Drive
Beverly Hills, CA 90210
USA
Zdraj: Top dívka diář *5* -
-
Re: Re: Prosím odpovězte..:)
supr ;) -
-
Re: Re: Re: Prosím odpovězte..:)
Rada bych měla její autogram ale pochybuju že by mi něco přišlo zpátky, no za pokus něco dám ( své kapesné) a proto sem to ještě nezkusila *8*
nevíte někdo kolik stojí dopis do ameriky *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Prosím odpovězte..:)
hej ty jo nevim,ale na to atuogramovani je neco jeste plus doporucuju stranku mojeautogramy.blog.cz tam najdes navod jak napsat si o autogram,doufam ze to pomuze ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prosím odpovězte..:)
Dik *3*
-
-
-
-
-
-
Charlie Bewley
Ahojky lidi, nechcete se přihlásit tady na osobnostech do fanklub Charlieho Bewleyho?
Má jenom ubohejch 29 lidí...:-(
Bude to pro dobrou věc:-)
Noo tak... *14* -
Super herečka
The Cake Eaters - Tak v tomhle filmu Kristen opravdu zazářila. Myslím, že předvedla brutálně dobrej výkon. Nechápu, jak to tak dobře zahrála a dokázala předstírat Friedrichovu chorobu. Klobouk dolů Kristen *4* -
-
Re: Super herečka
ona je dobra na ty nemoci a takovy ty zalostnejsi situace,ona proste umi << -
-
Re: Re: Super herečka
přesně *4* -
Re: Re: Super herečka
Nejvíc. Taková mladá a už tak talentovaná. Já jim to fakt závidím. A Dakota je taky mocná *4* -
-
Re: Re: Re: Super herečka
jo dakota taky upe moc
-
-
-
-
ahoj
aaahoooooooooj liidcky tak co jak se mate?..sem tady abych to tu zkontrolovalo jak to tu ,,zije'' *15* *15* achjo kdybyhc mela cas a s kym to tu rozjet tak je to hned plny žj holky?(oni ví):) tak packo aja se zase nekdy zastavim! *15* *14* -
Kristen Stewart
Jenom jsem zde chtěla napsat , že se mi opravdu líbí jak Kristen hraje. Ted není řeč moc o Stmívání. Nebyl to film kde by měla příležitost udělat super herecký výkony. Ale nebýt Stmívání není ted Kristen na špičce. Ale je tu řeč třeba o Speak nebo o Prokletí domu slunečnic. Tyto dva filmy jsou opravdu užasný. Tady kristen fakt projevila svůj talent.Ještě jsem moc nepochopila , jak se říkalo že Robert Pattinson šel na konkurz na Stmívání jen kvuli tomu že se mu líbil její výkon v Útěk do divočiny. Tam Kristen má jen menší roly , a nemyslím že je to zase taková událost. Ale uznávám že na to že Kristen není zpěvačka jí to tam opravdu šlo. -
-
Re: Kristen Stewart
hej jo souhlasim, me se teda jeste plus libila ve filmu Úkryt.tam taky moc pekne zahrala,ona na to ma talent,je fakt dobra -
Re: Kristen Stewart
Útěk do divočiny- tam hrála opravdu jen malou roli, ale kdyby tam nehrála, nedostala by roli stmívání. Pravě Catrine H. viděla její výkon, říkala že spojen í nevinosti a chtíče ji přiměla dát ji do role belly. Takže, prakticky je to malá role provelký posun v kariéře *5*
-