Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikines

kristen

Neexistuje lepší herečka !!! *3* *3* *4* *4* *1*
  • GG

Já jsem se pustila do všech těch knížek a měla je přečtený za 8 dní.. Každej den četla a četla.... každej en chodila obden po škole koupit další dáíl XD
    • narzis

Re: GG

ja taky cetla o sto sest nevim ale jinak to nejde a myslim ze to jde skoro u vsech takhle,nikdy jsem nedokazala tak rychle precist tak tlustou knizku ale proste Steph je ta nej ^^
  • GG

Čau chtěla jsem se přidat do toho dlouhýho řetězce rozhovorů dole, ale nějak se nedal najít konec XD Tak se ptám, kterej díl se vám nejvíc líbil Stmívání - new moon- eclipse - nebo rozbřesk? Já bych řekla že new moon protože to bylo děsně romanticky krásný, ale upřímě kdo se uprostřed knížky nezačal nudit a nečekal kdy tam ten edward zas konečně bude XD
    • Re: GG

na new moon mi vadil přesně ten prostředek kde nebyl edward,přišlo mi že se nic neděje ale vydržela sem to a byla odměněna,každopádně se mi nejvíc líbí eclipse,ten je nejvíc napínavej a i ten romantickej trojúhelník tam dostává pěkně zabrat asi začnu zase číst od začátku *3*
    • n-abby-sciu

Re: GG

Jestli se chceš bavit o knihách, měla by jsi jít na diskusi k autorce, tj. Stephenie Meyer. *3*
      • Re: Re: GG

jj
  • Krs

Všimly jste si někdy jak si kristen prohrabává vlasy, Moje video o tom *3* *5* ::::::::::.. http://www.youtube.com/watch?v=YmOGza_Pjs4
    • narzis

Re: Krs

dobry video ;)
    • kikines

dělá to i Rob a ten ještě víc *1*
      • maeve

Re: Re: Krs

a proč ne, taky to občas dělám, celkem to uklidňuje *15*
        • kikines

Re: Re: Re: Krs

jj já to dělám taky :)řekla bych, že asi každej *15*
    • nik011

jo vsimla,dela to skoro furt
  • xxx_smiley_xxx

Kristen shoots

Hey můžu říct že Kristen fotí pě božský shooty xD jaxe thaQ dívám.. xD
    • nelmo

Re: Kristen shoots

jj to jo
  • nelmo

Ahooj

Ahojky......Kristen je úúúžasná herečka=)
  • bellinka

achjo

Achjo lidicku zase je tu mrtvo!..a ja tu nemuzu byt takhle kazdej den aby to tu bylo nejka oziveny!:(:(... *9*
    • narzis

Re: achjo

nejhrosi na tom je,ze se ti to neukazuje na prrofilu jestli ti nekdo nedodepsal na tvuj prispevek tak je to docela blby -.-
    • mysak.kol

Re: achjo

nevymlouvej se holka. *15* *15* *15*
      • bellinka

Re: Re: achjo

hele neprovokuj holka jooo *16* *16* *15* *15* *15*
  • 99.christina

ahojky

Ahojky lidi =) Jo hraje úplně super, jo a zrovna si čtu že v REÁLU teďka je asi těhotna s Robem ... teda nevím no, spíš myslím co si ten bulvár ještě nevymyslí ...
    • bellinka

Re: ahojky

presne tak ja byhc rekla ze neceka dite!..a mozna by to bylo i lepsi no!... *9* *9* protoze by to mohlo prekazit pokracovani twilight sagy jako z filmovani a to byhc ais neprezila *9* *9*
      • 99.christina

Re: Re: ahojky

Přesně mOje slova =)
        • bellinka

Re: Re: Re: ahojky

Ja ty vado nw co bych delal jasny amm knizky!..ale to pste nejni ono§..a kdybyb tam treba daly nekoho jinyho za ni?!..to by snasd bylo ejste horsi nez kdybyb to nenatocili vubec! *8* *8* *9* *9*
          • Re: Re: Re: Re: ahojky

Já vám všem uplně moc závidím...knížky sem četla včechny ale z filmů sem viděla jen ukázky.Chtěla bych si ho stáhnout ale nějak se mi seká pc a DVD nikdo z mích kámošů nemá že bych si to půjčila protože nikoho osobně neznám kdo to to měl rád.Všichni mí kamarádi říkají že je to uplná blbost...nechápu je..tak bych si chtěla to DVD koupit ale rodiče mi to nedovolí že si nemám kupovat blbosti.. *9* *7*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

Ja to mam doma na DVD sice ne origos obal ale je to jako original no!:):).)..hudba vsechno tam je§:):)..krome BOnusu no!:(
            • Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

čau *5*
              Vidět to můžeš online. ALE doporučuju stahnout protoře je to blbá kvalita... No já se dívám na amerických stránkách online, protože překlad znám na zpaměť a je to lepší kvalita
            • bellinka

No tak to u me nidko necetl!=D=D...jj v ajine je to nejelpsi ale cestina je zase vtipna!=D=D=D *15* *15*
            • n-abby-sciu

Blbosti?? Má mamka například všechny knihy četla, ale film neviděla celý - a navíc ve špatně kvalitě, ale blbost tomu říkat nesmí, to teda ne. *1* Koukni na různý servery s online filmama, je jich hodně. Popřípadě stačí kolikrát zadat jen Twilight/Stmívání online do vyhledávače... ale nekoukej na to v češtině! Mnohem, mnohem lepší je to v aj s titulky. *3*
          • 99.christina

Re: Re: Re: Re: ahojky

Vidím, že jsi do toho stejně zažraná jak já =) ale pro mě by to bylo horší bez Edwarda, bez ní taky =(
            • kikines

já bych si nedokázala představit Twilight ságu s jinýma hercema třeba i bez Ashley, Nikki,Kellana by to nebylo ončo *5*
            • bellinka

Tys to fakt jeste nevidela?! *8* *8* Tak to cumim ja ais neznam nikoho kdo to nevidel...krom rodicu *15* *15*
            • bellinka

a kam?..na Stmívání?
            • 99.christina

Alééé néé , Bellinko , pojd k nám =) =)
            • n-abby-sciu

Pojď se přidat na diskuzi k filmu. *3*
            • bellinka

A ja vam jaksi nestiham ani jedny odepisovat ale jak vidim vystacite si *15* *15* *15*
            • bellinka

Vidim ze jste se hezky zapojily!:):) *15* *15*
            • 99.christina

Dobře, tak se přesuneme na film STMÍVÁNÍ =)
            • n-abby-sciu

Myslím, že by jsme měli přesunout tuhle diskuzi k filmu, aby jsme to tady neplenili. *4*
            • 99.christina

Tak to máte super =) =)
            • n-abby-sciu

99.christina: Jak tak koukám jsi z Karviné, nepojedeš náhodou na premiéru New Moon do CineStaru v Ostravě? Už teď máme domluvený takový sraz a chceme jít (všichni fanoušci) na premiéru společně.
            • 99.christina

Přesně, přesně =) =)
            • n-abby-sciu

To jsou jen amatérské trailery, ale kdyby byli už právé trailery tak jsem v sedmém nebi, i když to čekání by bylo ještě horší... zřejmě bych trpěla absťákem. *1* Naštěstí si můžu (opět a zas) kdykoli přečíst všechny knížky. Ach svatá Twilight sága. *4*
            • 99.christina

Znám super stránku, o Stmívánbí a všech dílech, jsou tam knížky online a vše možné =) Jestli chcete pošlu odkaz =) http://zrada.pise.cz/
            • bellinka

99.christina
              No tak jako jestli chces a kdybyb si ty samam chtela s ejenom tak lehce dozvedet co bude tak muzem klikne pres icq *15* *15* *15* ale nerada byhc ti to rekla cely *15* *15* *15*
            • bellinka

Presne tak to se jinak neda *15* *15* *15*
            • 99.christina

Bellinko: Tak to bych si s tebou vážně ráda pokecala naživo, před pár dny jsem dočetla dvéojku, mám i už jedničku ... ale nemám ještě 3 a 4 , a sem úplně zmatená z trailerů, které natočili ke 3 a 4 ... vůbec newím co se tam bude dít *1* těším se až si to celé přečtu *4* takže bych tě klidně celé hodiny poslouchala *1*
            • n-abby-sciu

To nás teda je - MNOHEM VÍC... A stále rozšuřujeme své řady. *1* Mě už taky snad každej říká, že jsme blázen, ale když ono to je prostě TWILIGHT, to se jinač nedá! *4*
            • bellinka

jasny no ,,kolegove''..ale bylo by to lepsi kdbyby bylo pste jenom kolegove *15*
            • bellinka

Ver mi ze je nas vic!:)..mnohe vic *15* *15* ale tak kdyz sjem to zrovna ja *15* *15* me bavi nejvic to nekomiu vypravet tyknihy treba kamos se koukal jako na Stmivani a atak se me ptal co bdue *15* *15* *15* a ja mu to vsechno vypravela a on ty wo ty ses do toho zazrana *15* *15* ale jako byhcom za to mohly to on to oni to ty knizky *15* *15*
            • n-abby-sciu

Twilight je úžasný a souhlasím s tebou, ono by to bez Roberta nebylo ono, i když bez Kristen taky... ti dva jsou spolu vážně skvělí "kolegové". *4*
            • 99.christina

Je fajn bavit se sněkým koho Stmívání SÁGA baví tak jako mě =) =)
            • bellinka

No ja se toho nemuzu ani dockat *15* *15* *15* *3* *3* A knihy?..ty jsou neco dokonalyho!..nidky jsme nic tak dokonalyho necetla!..-sice otho ctu malo ale stejne-su dokonale *14* *14* *14*
            • 99.christina

JJ, knížky jsou perfektně napsané =) Už se těším na premiéru New Moon =)
            • bellinka

No jako jsem!:(.. *9* *9* az bych rekla prehane *9* *9* Jenomze za to mmuzou ty kniiizky *9* *9*
              No tak me by zase tak nejak Edward nevadil noo..ale zase s jinym Edwardem by to nebylo ono!:(..takze ono tezko rict no! *9* *9* uz jsme jenom zvedava jaky to bude s nobvou Victorii! *7* *7*
  • tr.bella

kristen

kristen je v pohode :Dje super herečka a ten film dům prokletých slunečnic je fakt dobrej aj ve stmivani hraje dobre *3*
    • Re: kristen

jo já sem sice ten dům prokletých slunečnic neviděla ale kámoška to viděla a říkala že je to uplně nejlepší *3*
    • deniska-l

Re: kristen

jj souhlasim *3*
      • bellinka

Re: Re: kristen

To jsi to nemohla vic rozepsat *15* *15* *15* *15* hlavne ze je tu nuda jako ud a aty z toho udelas jeste vetsi nudu jako nudu!! *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: kristen

:D:D ...okis no *15* sem chtěla bejt stručna:D *15* tak znovu, oprava: kristen je fakt boží...se všim souhlasim, naprosto ji miluju,...je prostě maximálně úžasna *14* ...!!! stačííí??? *15* *15* *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: kristen

no to uz vypada dlcl slibne!:).... *15* *15* *15* *15* je 22:22
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: kristen

diky za pochvalu *15* *15* to teda ne, je 22:26 *15* *15* *15*
    • bellinka

Re: kristen

ona snad vusde hraje dokonale!..ejste jsme nevidela takl edobrou a mladou herecku!:)..ktera se takhle vzije do role!:). *7* *7* taky byhc chtela jakoo!:)
      • tr.bella

Re: Re: kristen

to je pravda je super ale i ostatni sou dobri *14*
        • bellinka

Re: Re: Re: kristen

Jako napriklad kdo?!.. *15* *15*
  • bellinka

ahoj

ahoooj holciny!:):)..Tak obcazim moje oblibene herce/herecky!:):)..a Kristen patri do mejch nejoblibenejsi vlastne ona je ta nejoblibenejsi!:):)..
    Tak se ptaaaaam jak se dneska mame ?!?!?!:):):)
    • petlluska

Re: ahoj

cau bejbizové tak sem tady!!..Evča mi psal ze je tady nuda....to se ale ovsem musi rychle spravit!!... *15* *5*
      • bellinka

Re: Re: ahoj

tady doleeeeeeeeeeeeeeeeee *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* No rpomin Peti ja jsem slepa a tak dolu nechodim...zatim *15* *15* *15* *15* No jako je tu nudaa! *15* *15* *15* ale zatim tu nejni nuda jako nuda ale nuda jako nuda *15* *15* *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: ahoj

*15* *15* *15* *15* no ja bych ani neřekla že je tady nuda jako nuda a ani nuda jako nuda *15* *15* je tady prostě nehorázná nuda ....áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá *9* *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: ahoj

no ale je tady nuda jako nuda ale kdybyb tu byla nuda jaklo nuda tak uz by tu nebyla nuda jako nuda ale nuda jako nuda *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* .....
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

No ja je mam tak nak delsi nez poramena!...no skoro stejne dlouhe jako mela ona!:):)..a taky jsme mela takovou podobmou barvu no!:):)..
              Presne dlouhy by byly ale ne husty!:(:( *8* *8* ...Achjo mit je jakom tak z poloviny hezky jako je MELA ona!:( *9* *9*
            • n-abby-sciu

Taky bych ho brala, mám celkem dost dlouhé vlasy, ale za to je nemám husté... jako Bella má Kristen ty vlasy vážně parádní.
            • bellinka

tyyy wogo!..ja chci taky pricesek *15* *15* *15*
            • n-abby-sciu

Jojo, vážně, z pravých vlasů... z jakého filmu nevím, mám to totiž z Ilustrovaného průvodce filmem - Stmíváním - a tam píšou jen o té paruce.
            • bellinka

hh *15* treba si o nekdy upravy no *15*
              ..
              Fakt mela pricesek?to jsme nevedela a ja si poard rikala jakto ze to ma tak husty *15* *15* V jakym filmu???
            • n-abby-sciu

Je pravda, že má hezké vlasy - teda pokud má ty dlouhé - ale například v Twilightu měla příčesek, aby měla ty vlasu hustší, a nabarvené, jelikož v předchozím filmu měla vlasy černé s červenou.
            • deniska-l

jj *9* no třeba to tak mit prostě musi *15*
            • bellinka

presne taaaak!..treba trochu ucisnou!..nalakovat!..a trochu min se malovat!..s tou cernou to trosiscku prehani i kyz jd epste nekam tak je tak namalovana jako do toho filmu!:( *9* *9*
            • deniska-l

no práve *15* třeba kdyby s tim něco uděllala bylo by to oki *15*
            • bellinka

ona to nosi tak nejak uplne rozcepejreny *15* *15* *15* a nekdy to vypada jako dybyb to nemela ani ucesany *15* *15*
            • deniska-l

prostě za čas dorostou *15* mě by se libila v kratkejch ale ona tohle nosi tak neupraveny *15* *15* *5*
            • bellinka

No ja vim no ale stejne vlasy jsou vlasy....jo prave ja si to chtela nechat dorust jako to mela ona!:(:(.. *9* *9* jo ale kdzy si to necha prodlouzit tak nebudou jeji! *15* *9* *9* *15*
            • deniska-l

jednou je herečka tak se musi obětovat *15* *15* *15* ne ale je fakt že měla úžasny vlasy *14* ono to doroste *15* a může si je nechat prodloužit *3* ...
            • bellinka

no tak ja byh cto neudelala jako!..tak parukane?!. *10* *10* kdyz ji ty vlasy delalay krasnou! *7* *7* *9* *9*
            • deniska-l

jj *15* to ja taky doufam....tyhle vlasy fakt nicmoc *15* *15* ale je to kvuli filmu no tak budiž *15* *15* *15*
            • bellinka

jj ted teda si nedalal zrovna dobrej uces ale snad si to necha narust a odbarvi to hezky zase na tu jei krasnou hendou barvu!..presne vypadsala jak bohyne(ja nejsme lezba) *15* *15* *15* *15* *15*
            • deniska-l

přesně taaak *15* *15* *15* kristen je bezvadna...jen teda ted se mi ty jeji kratky vlasy moc nelběj no *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* prej nahoru dolu *15* *15* *15*
            • bellinka

Ja ti rikam Peto ty smajly me rozsekavaj *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* vsichni nastejno jednou *15* *15* *15* *15* nahoru dolu nahoru dolu nahoru dolu........ *15* *15* *15* *15*
            • bellinka

Tak jo Kristen je ta nejhezci,nejtalentovanejsi,nejsexy, nej...dyskutatelnejsi/asi nak tak to ma byt) herecka jakou znam *15* *15* *15* *15*
            • petlluska

hele ty nudo...nech toho s tou nudou a nwebavme s eo nude bo tu bbude este vetsi nuda!!! *15* *15* *15* *15* *15* hej ty smajlové sou vtipny co?! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • n-abby-sciu

Tady je ale diskuze o Kristen. Takže holky kldiněte.
    • deniska-l

Re: ahoj

čusky *15* ....kristen je taky moe nej herečka *15* a co sem konečně zkoukla Prokletí domu slunečnic, tak ještě mnooohem vic....v tom filmu je fakt bezvadna *4* ...
      • bellinka

Re: Re: ahoj

hhh!: *15* *15* *15* ja si nemuzu pomo ale je to vtiony jak prelejzame z herce na herecku *15* *15* *15* *15* a jak nwme ani co psat ale pisem protze to tu je mrtvy *15* *15* *15* ..Jo a jinank Prokleti domu slunecnic nejlepsi! *14* *14* brrrrrr *15* *15* *9*
        • deniska-l

Re: Re: Re: ahoj

*15* *15* *15* přesny no *15* *15* fut vysmaty *15* *15* *15* no nevadiii *15* ten film je bezvadnej:D ...chudak kristen jak ji tam zatahnou ty ruce do toho sklepa ááááá *9* *9* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: ahoj

ty woe no podivej se nekdy jak se vsechny ty smajly nastejno tlemej! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* To je vtipny ja se tu vaaalim z tebe i z tech smajlu!..prej uz jsme hotova *15* *15* *15* Ja nemuzu!
            Jo tak byhc nechtela aby me to tahlo!!!! *13* *13*
            • bellinka

presne tak nejaky duchovee!..a nakonec obycejnej smrtelnik *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • deniska-l

no to ja taky nečekala *15* *15* *15* sem myslela že to bude něco nadpřirozenyho *15* *15* *15* znáš to né??? *15*
            • bellinka

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ja tayk ne *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Jo to ma akorat etda ze to nakonec bude delat ten John nebo jak se jmenuje to jsme teda fakt necekala *8* *8* *8* *8*
            • deniska-l

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ...maler xD ja nwm co psat *15* *15* *15* ....bylo to strašidelny:D sem se u toho děsně lekala...ale mělo to dobrej děj *5*
            • bellinka

prave ja jich tayk delam vzdycky hroudu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* i kdzy tam treba vuebc nejsou zapotrebi *15* *15* *15* ty woe ja jsem dement *15* *15* *15* No le takja za to nemuzu kdzy ty jsi to na me tak vyhodila *15* *15* *15* achjo au au au *15* *15*
              To ne no a jeste tak hnusny!!..nejdirv sjem si poprvy hlaven enmohla vzpomenou na jji hlas ale pak podruhy uz to bylo v cajku a hodi se to kni!:) *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • deniska-l

*15* *15* *15* *15* toe hezky jak se smejou *15* *15* *15* *15* a proto jich udělam co nejvic *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* sem mentalníííí *15* *15* ....tak sem hotova no co? *15* *15* fakt sis to vyložila ale úúúplně jinak *3* *4* ...no kdo by chtěl? *9* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit