-
...
Pokračovanie... Nasledoval ďalší horor a po ňom In The Land of Women.Krátkometrážny Cutlass bol vskutku rozkošný- blond vlasy Kristen veľmi pristanú.V The Cake Eaters som plakala. Takto stvárniť chorú osobu,ktorá si je tak vedomá toho, čo ju čaká...V Adventureland som si ju užila,bola tam okúzľujúca. Neskutočne sa teším na The Runaways a Welcome to the Rileys.A nakoniec- Twilight a the New Moon. Pre mňa je to rozhodne najlepšia Bella,akú mohli vybrať.Kristen dokáže pracovať s emóciami,slovami a pohľadmi lepšie,ako ktokoľvek iný.Je neskutočne nádherná.
Čo sa týka jej osoby v civile, ľudia jej často vyčítajú jej " belobu","zhulený výraz" a podobne. Vraj sa podobáme.Som podobne biela,mám dlhé,tmavohnedé vlasy, podobné črty tváre a často sa tvárim,akoby som žila v inej dimenzii. Som od nej o pár dní staršia a meriam o dva cm viac. Preto tieto reči beriem trocha osobne.Kto má právo súdiť ju, ako sa správa a tvári???Nik nevie,čo prežíva a prečo to tak prežíva!Všetci by mali brať ohľad viac na to,ako hrá,ako na to, čo má na sebe oblečené a ako sa usmieva do objektívov.Prosto,je to len človek a tento ich nátlak na ňu ju iba trápi a zhoršuje jej stav.
Verím,že tu sa nájdu jej skutoční fanúšikovia,ktorí ocenia moje slová.Ak vás to aspoň trocha zasiahlo,dajte mi vedieť,môžeme porovnávať naše názory.
Veľa šťastia! -
-
Re: ...
Kristen mám moc ráda, super herečka viděla jsem asi 75% jejich filmů. Ale tohle co tu vikládáš zní trochu psychopaticky *9* -
-
Re: Re: ...
mozna.. ae ma pravdu! :))
-
-
-
...
Na začiatok si hneď vyjasnime tie vlasy... Musí ich mať takéto, pretože vo filme The Runaways stvárňuje speváčku Joan Jett, ktorá v mladosti založila skupinu. Vyzerá takto-http://2.bp.blogspot.com/_iTu R32yCX8E/SOadQPzJHdI/AAAAAAAAAgM/6t TWkHXQEqk/s400/joan+jett.jpg Tak pochopte, že sa musí podobať. Po druhé, Kristen Stewart ako osoba sa nedá opísať prostými slovami. No som iba človek a preto sa o to aspoň kúsok pokúsim. Je to nádherná, nadpozemská a jedinečná bytosť s talentom, ktorý presahuje všetky hranice. Jej osobnosť je nezameniteľná, vyhýba sa všetkým konvenciám, kašle na predsudky a pretvárku. Neznáša typickú americkú pozlátku a preto chodí často na akcie v converskách a rifliach. V Úkryte( 12 rokov) ukázala svoju odvahu, bojovnosť, silné emócie- a to bola prakticky dieťa. Nasledoval horor Cold Creek Manor, ktorý som si vďaka nej užila, aj keď film za veľa nestál. Spek ma zasiahol rovno do srdca(dala som jej imaginárneho Oscara).Catch that Kid a Zathura- nič moc,ale Kristen stále skvelá!Fierce people-zaujímavý námet,aj keď distribútor zrejme ten film nevidel. Kto si čítal obsah na obale a videl film,vie,o čom hovorím.V Into the Wild moja láska(som síce čisto hetero, ale Kristen je jediná žena, ktorú milujem) k nej začala narastať do extrémnych rozmerov. Svoj príspevok musím rozdeliť, lebo vraj bol príliš dlhý... Čítajte ďalej. -
JE nejlepšííííííí
Kristen je ta nejlepší herečka jakou znám....ve stmívání byla úžasná pořád dokola se na ten film dívám....je prostě úžasná:) -
-
Re: JE nejlepšííííííí
jj to máš pravdu Kristen je úžasnáá taky se na stmívání dívám pořád dokola a ještě mě to nepřestalo bavit *15* *15* *15* *15*
-
-
poho
mižno v poho herečka ale twiling sem nevi děla ale vypadaá v poho! *1* -
Kristen=skvělá herečka
Kristen je skvělá herečka. Vypadá "obyčejně" a přitom je naprosto krásná, do Twilightu se naprosto hodí, Bellu bych si v kniháh představovala vážně nějak takhle... *4* Jsem moc ráda, že jsem se mohla stát správkyní jejího fanklubu... *14* je to skoro čest. *1*
Z mého pohledu je prostě fajn, neznám její život, ale jako herečka je vážně vynikající. *5* -
-
Re: Kristen=skvělá herečka
jak si to udělala, že ses stala správcem ? -
-
Re: Re: Kristen=skvělá herečka
Bylo mi adminy tzv. nabídnuto jestli nechci být správcem fanklubu - jakéhokoli... a tak jsem si vybrala právě Kristen Stewart, pak film Twilight a herečku Ashley Greene.
-
-
-
Kristen je nej .
Kristen je nejlepší na světě, je to muj vzor *14* *14* *14*
a super je že jí su dost podobna ... *3* *14* *14* -
píseň
Ta písnička co nazpívala je fakt skvělá asi by nemohla byt profesionální zpěvačka ale na to že zpěvačka není tak zpívá dost dobře. Sice to není můj žánr ale její hlas se mě líbí. *3* *3* *3* -
-
Re: píseň
z filmu "INTO THE WILD" -
jakou pisen? Poslete mi ji na email? prosim! -
jj jaká píseň??prosím pošleš mi ji?? *1* -
-
Re: Re: píseň
PÍSNIČKU NAJDETE ZDE:
http://www.youtube.com/watc h?v=UMVbieAWN8w&NR=1 -
Re: Re: píseň
jo, kdyžtak mi pošli vzkaz a já ti dám email. *1*
-
-
ahoj, hele jsem v šoku, prosím tě jakou píseň myslíš? Mohla bys mi ji prosím poslat? nech mi vzkazík v profilu, nebo se ukaž na seventeen4ever.blog.cz a hoď to do komentářů tam. je to můj web o twilight. moc bych ti byla za tu písničku vděčná, prosííím
-
-
caw
caw jak se mate zboznuji kristen je uzasna podte psat na diskuze aby predbehla vanessu co vy na to???? -
-
Re: caw
jo jasně....Kristen je fakt úžasná upe jí zbožnuju -
-
Re: Re: caw
Ahojky hele já si myslím že Kristen a Robert se mají rádi *14* ale nechtějíto přiznat!!! Já sem viděla stmívání 1 je to ale romantika a 26 listopada je v kynech ale né česky ale asi s titulkama ale mě jeto jedno jestli jeto s titulkama prostě já tam půjdu toho 26 listopada tak zatím a víte žemi je teprve 9 let zatím Ahojky *14* *14* -
Re: Re: caw
snad ji ty vlasy narostou ;D
-
-
-
the runaways
nevite kdy je ten film The Runaways v kine? -
Ví to někdo?
Ahojte:-)Nevíte někdo jakou nemoc má Kristen ve filmu The cake eaters a jestli umře.Dík za odpověď -
-
Re: Ví to někdo?
Georgia (Kristen) má ataxii (tuším Friedrich ataxia), je to nemoc svalů,
sice smrtelný, ale nezemře na konci. -
-
Re: Re: Ví to někdo?
teda pardon, je to nervové onemocnění s následným ochrnutím končetin
-
-