-
in touch
nemate nekdo stranku na dneš¨ni in touch tam bylo neco o robertovi -
-
Re: in touch
Ahoj, já ho mám, oskenovala jsem ho a poslala kámošce... a ona ho dá na svůj blog: seventeen4ever.blog.cz *15* *15* -
Re: in touch
ja se vzdycky kouknu v trafice na ten casak pac nema zadny igelitovy obal takze to hezky poctu ale dnesni fakt nevim x/
-
-
co můžem dělat?
Co můžem dělat aby jsme kristen opět pomohly dostat se mezi top osobnosti? *7* -
-
Re: co můžem dělat?
na lepší místo mislím *7*
-
-
jsme z5
Jsem tu zpet po dloho dobe:):)..nekdo em tu zna nekod ne!..:)..No jo ja jsme ta co utoci kdo ji nema rad ja jsem ta co oduvodnuje lzi atd atd *15* *15* *15* no tak muj uvod!:)..moc se tu toho nedeje!:):)..ale uvidime co se s tim da delat!:)..treba naky tema do kteryho se zapoji spousta lidi!..apod.:)..co vy na to? -
Kristen je osmá
a sakra Kristen je osmá *16* *16* -
vote for ashley tisdale
mužete prosím hlasovat pro Ashley tady>
http://tweeterwall.mallpl ace.com/tw/worldwide/best-female-so lo-artist
stačí kliknout na to plusko u její fotky, je to vážně velmi důležité.. hlasovat se může po 20 minutách
děkuju všem kdo pro ní budete hlasovat -
mc
neberte to jako narážku na Miley protože mám Miley úplně stejně ráda jako Kristen obě sou nejlepší ale Miley hrála v míň filmech než Kristen. Kristen hrála v dost filmech. Ale obě mám strašně ráda sou to skvělý herečky!! -
Kristen je Těhotná???
cože Kristen je těhotná??? *7* *7*
no buďto to je další výmysl novinářů nebo je to pravda.ale já spíš věřím tý první možnosti.ale to vý jenom on dva.
ale fakt by mě to zajímalo *4* *4* -
-
Re: Kristen je Těhotná???
já si myslím že je to drb ae tky nemusí -
vis co si myslim? ze si to jaksi spletli mozna s knihou ...v rozbresku je totiz taky tehotna xD xP -
nn to je určitě jenom další kec *3*
-
-
blog
ahojte mám blog o Twilight, tak se když tak koukněte *4*
http://www.klapulinka.blog.cz/ -
oo
co je to za fotku jak tam je ve svatebni šatech?? -
-
Re: oo
celá ta fotka je fotomontáž :d -
Re: oo
Fotomontáž... *1*
-
-
etwgwe
Opravdu mě pobavilo jak někdo dokázal kritizovat kristen jako Neregistrovaný uživatel miley cyruus. Bylo by hezké kdyby si sjednotila názory. Kdyby tak udělala, pak by zjístila, že v je tam malý háček, když říká že máme rádi kristen kvůli stmívání, když ona nemůže znát tu svoji miley odnikd jinud než z hannah montana. Potom já se nestydím přiznat, že kristen znám ze stmívání. Přijde mi to normální, že člověk si oblíbí hvězdu kvůli nějakému filmu. Už jsem viděla speak, úkryt, prokletí domu slunečnic, útěk do divočiny, zathura, the cake eaters a její jedinou reklamu na auto. A můžu říct, že se mi opravdu líbil její výkon všude a proto jsem se přidala do fanklubu *5*