Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kristen

je uplně supr *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • ouu

Nádhera, včera jsem narazil na film Prokletí domu slunečnic a rovnou na héérečku Kristen Stewart *1* .Ten film a její hercký výkon se mi zalíbil, tím pádem i ona *5* .Dnes jsem stáhl její další fil twilight a je to málo luxus no *5* .Prostě je to peckovní herečka a doufám, že bude ještě hafec filmů jako Twilight nebo The messengers.
  • anukkyss

supr!

supr že kristen posílila, už na pátem místě!!! *4*
  • kikines

please

Pleasky podívejte se na můj blog http://www.kristenstewart1527.blog. cz/ jo a napište něco do komentíků předem díky
    Jo a ta kristen pořád v osobnostech stoupá *1*
  • waaaaa

npoo tak aj ja dufam ze su spolu bo sa k sebe akt hodia oni dvaja waaaa....uz aj v casakoch to pisu a to vsetko...kks moc sa k sebe hodia aaaaaaa
  • kikines

please

Podívejte se please na můj blogísek mám malou návštěvnost http://www.kristenstewart1527.blog. cz
    předem díky
  • avrilka.14

Fakt?

heej jako fakt sou spolu s Robem??Nebo to je zase nějakej internetovej kec??Já sem totiž taky někde četla,že Kirsten to asi táhně s Robem,prej si s Michaelem dala pauzu,ale moc se mi tomu neche věřit
    • efiiinka

Re: Fakt?

Ahojky holky, já jsem četla v InTouch že si dala pauzu s tím svým a že Rob pozval Kris na své narozky. Ona pozvání přijala a slavilo se pouze v rodiném kruhu. Dokonce jsem četla, že prej se od sebe moc nehnou. A jejího přítele to celkem štve. Doufám, že jim to vyjde. Jsou to zlatíčka. *4*
      • kikines

Re: Re: Fakt?

JJ je to pravda, já jim taky držím moc moc palce . *3*
        • avrilka.14

Re: Re: Re: Fakt?

jj byl by nebo je z nich kráásnej páreček *4* fakt se k sobě hodí(vzhledově,povadově,...)pros tě doufám,že je to pravda *15* *15*
          • kikines

Re: Re: Re: Re: Fakt?

BUDEME ASPONˇ doufat *1* *1*
            • avrilka.14

Re: Re: Re: Re: Re: Fakt?

v tom s tebou souhlasím *15*
    • kikines

Re: Fakt?

Táhnou to spolu, teda asponˇ to mi říká net, takže nevím to jistě, ale věřím tomu na 70% určitě *1*
  • nikola126

co ?

newim jestli to je pravda,ale videla sem fotku na ktere ma kristen kratké vlasy??je to tak nebo se mi to jenom zdálo...mno popravdě kdyby měla krátký vlasy vypadala by hrooozně:-(
    • lidus5

Re: co ?

Ahoj, ale ona je má krátké... Ostříhala se kvůli nový filmový roli...
      • nikola126

Re: Re: co ?

neee...ale na stmívání je musí mít zase dlouhé
        teda na 3. díl stmívání.....
        jak to udelá?????nechá si je prodloužit?
        • efiiinka

Re: Re: Re: co ?

Do tý doby jí ty vlasy narostou *4*
  • ???:O

heej chodi kirsten s robem alebo s michaelom??alebo ma s michaelom pauzu alebo je single??hmm?ozvite sa ked nekto vie plsky *8*
  • miss.ady

Fan stránky

Pokud byste se chtěli dozvédět co jevíc o této ladé herečce koukněte na český web kristen-stewart.er.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit