-
kristen
je uplně supr *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
ouu
Nádhera, včera jsem narazil na film Prokletí domu slunečnic a rovnou na héérečku Kristen Stewart *1* .Ten film a její hercký výkon se mi zalíbil, tím pádem i ona *5* .Dnes jsem stáhl její další fil twilight a je to málo luxus no *5* .Prostě je to peckovní herečka a doufám, že bude ještě hafec filmů jako Twilight nebo The messengers. -
supr!
supr že kristen posílila, už na pátem místě!!! *4* -
please
Pleasky podívejte se na můj blog http://www.kristenstewart1527.blog. cz/ jo a napište něco do komentíků předem díky
Jo a ta kristen pořád v osobnostech stoupá *1* -
waaaaa
npoo tak aj ja dufam ze su spolu bo sa k sebe akt hodia oni dvaja waaaa....uz aj v casakoch to pisu a to vsetko...kks moc sa k sebe hodia aaaaaaa -
please
Podívejte se please na můj blogísek mám malou návštěvnost http://www.kristenstewart1527.blog. cz
předem díky -
Fakt?
heej jako fakt sou spolu s Robem??Nebo to je zase nějakej internetovej kec??Já sem totiž taky někde četla,že Kirsten to asi táhně s Robem,prej si s Michaelem dala pauzu,ale moc se mi tomu neche věřit -
-
Re: Fakt?
Ahojky holky, já jsem četla v InTouch že si dala pauzu s tím svým a že Rob pozval Kris na své narozky. Ona pozvání přijala a slavilo se pouze v rodiném kruhu. Dokonce jsem četla, že prej se od sebe moc nehnou. A jejího přítele to celkem štve. Doufám, že jim to vyjde. Jsou to zlatíčka. *4* -
-
Re: Re: Fakt?
JJ je to pravda, já jim taky držím moc moc palce . *3* -
-
Re: Re: Re: Fakt?
jj byl by nebo je z nich kráásnej páreček *4* fakt se k sobě hodí(vzhledově,povadově,...)pros tě doufám,že je to pravda *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Fakt?
BUDEME ASPONˇ doufat *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fakt?
v tom s tebou souhlasím *15*
-
-
-
-
-
Re: Fakt?
Táhnou to spolu, teda asponˇ to mi říká net, takže nevím to jistě, ale věřím tomu na 70% určitě *1*
-
-
co ?
newim jestli to je pravda,ale videla sem fotku na ktere ma kristen kratké vlasy??je to tak nebo se mi to jenom zdálo...mno popravdě kdyby měla krátký vlasy vypadala by hrooozně:-( -
-
Re: co ?
Ahoj, ale ona je má krátké... Ostříhala se kvůli nový filmový roli... -
-
Re: Re: co ?
neee...ale na stmívání je musí mít zase dlouhé
teda na 3. díl stmívání.....
jak to udelá?????nechá si je prodloužit? -
-
Re: Re: Re: co ?
Do tý doby jí ty vlasy narostou *4*
-
-
-
-
???:O
heej chodi kirsten s robem alebo s michaelom??alebo ma s michaelom pauzu alebo je single??hmm?ozvite sa ked nekto vie plsky *8* -
Fan stránky
Pokud byste se chtěli dozvédět co jevíc o této ladé herečce koukněte na český web kristen-stewart.er.cz