-
Zathura
Dívejte se Kristen Stewart hraje ve filmu Zathura a to bude na Markíze v neděli 16:30 nebo nějakou takovou dobu, takže dívejte se *13* *13* -
-
Re: Zathura
Zathuru:vesmírné dobrodružství mám doma :-) *14* -
-
Re: Re: Zathura
Viděla si Prokletí domu slunečnic ?Je to good ?Já to neviděla *10*
-
-
-
*UUha*
aj ja dufam ze spolu chodia vazne by boli zlatucky *4* ale nechodi kirsten s tim michaelom??..dufam ze nie..Rob je lepsi *3* uzasny je celyy tesim sa uz na New Moon *4* -
-
Re: *UUha*
Ale Michael je taky super...hlavně ve SPEAK... *3* *15*
-
-
Love
Já si myslím, že to spolu táhnou, protože ty fotky atd. i videa už na MTW šlo poznat, že to měli domluvené .Jinak by se tomu Rob asi moc nesmál, ne ? *7* -
konečně splu
Tak už je to venku,už jsou konečně spolu!!!!!Píše se to všude na google a tak rúzně!!!Doufám že se brzy budou pěkný fotečky tohoto krásného páru!!!Robik jí pozval k sobě do NY tak snad jim to brzy výjde!! -
Wow !!
Kristen stoupla z sedmého místa ve zpěvačkách na páté místo supper *1* *1* *1* -
-
Re: Wow !!
jj, a v TOP osobnostech je na 6. ! -
-
Re: Re: Wow !!
Ona je prostě hvězda !Vsadém se, že až budou všechny díly ságy Stmívání tak bude oblíbenější než Vanessa Hudgens a Miley Cyrus *1* -
-
Re: Re: Re: Wow !!
to doufám....nechápu jak může bejt miley cyrus na 1 . místě *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Wow !!
Tak to já taky nechápu Miley je s prominutím pí*a první třídy, nemyslíš ?Cestu ke slávě měla lehoučkou jako nic a to si říká hvězda ! *16* Třeba takovej Rob to měl 100 krát těžší .Jeho rodiče nejsou vůbec slavní a Miley už jako malá hrála v reklamch takový malý prcek .Připadá mi, že by si na takovou velkou kariéru měla počkat má teprve 15 a dělá jako by jí bylo 100 a celý svět jí leží u nohou, ale to se teda velmi velmi plete hodně lidí ji totiž nenávidí *13* Třeba já ...Máš icq ?Já jenom bychom mohly třeba pokecat ... *1* Kdyžtak mi napiš to moje je 499-732-907
-
-
-
-
Re: Wow !!
jj taky sem koukala *14* nejvííc super
-
-
možná trochu přeceňovaná...
kirsten je mi simpatická, akorát nechápu proč se oblíká pořád jako bezdéčko? A jak říkám je simpatická, ale neřekla bych o ní rozhodně že je krásná...Taková trošku protlačená hvězdička. (omlouvám s všem, jejím fandům, pouze můj názor *1* ) -
-
Re: možná trochu přeceňovaná...
je sice fakt,že nechod nijak obzvlášt oblíkaná,ale rozhodně jí to slušíí...a řekla bych,že krásná je a to MOC *14* -
-
Re: Re: možná trochu přeceňovaná...
a souhlasim s tebou, že je krásná...takhle vypadat tak mi to vůbec nevadí *1* -
Re: Re: možná trochu přeceňovaná...
mě se hrozně líbí jak chodí oblíkaná, neni to žádná barbína ani komerční typ je prostě svá a jestli by se u nás v obchodech prodávali taký hadry tak je mám na sobě okamžitě *1*
-
-
-
Je nej
A taky chci napsat, že je nej,protože ona nej je já ji lowuju *14* ne, že bych byla lesba -
jn
Celkem jí to, ale sluší,ale zase nevím jak budou natáčet, páč oni v Zatmění potřebou dlouhý vlasy nebo snad ne ? -
vlasy!
WOW...ty vlasy me dost prekvapily,ja myslim ze mela hezky dlouhy,zavidela sem ji je :)...a kdyz ted nataci new moon,to jako nebude vadit???jsem zmatena *9* *9* *9* -
-
Re: vlasy!
Tak já myslím, že Nový měsíc je už dotočený... jinak by ani nemohla se stříhat, ne? Ale jako nechápu to, já si to ted nechávám dorůst podle ní *15* *15* a ona se ostříhá... tss *1* -
-
Re: Re: vlasy!
hej to je sranda,ja taky!...mam vlasy trochu kratsi nez mela ona.puvodne sem mela v planu,ze si necham udelam mikado,jenze pak sem si rikala,jaky ma krasny dlouhy vlasy kristen,tak sem si to nakonec nenechala udelat xD...rikala sem si,ze sem blazen,kdyz to delam podle ni,ale ted mam radost,kdyz vidim,ze nejsem jedina *15* -
-
Re: Re: Re: vlasy!
Už dotočila New Moon,ten účes je k jejímu dalšímu filmu Runways.... -
*15* *15* *15* Jn, jsme blázni... *1* No já mám do její délky ještě daleko,ale dýlku vpředu už skoro mám *1* Plánuju si to dát ještě víc na tmavo... No, ale nevím jak to dopadne, asi mi to nebude pasovat jako Kristen ten střih *1* -
-
Re: Re: Re: Re: vlasy!
no tak to jo ja uplne nejvic si delam vlasy podle ni'..protze ty se mi na ni lbi ze vseho prvni a ona si je ostriha? *7* to neni fer kdo etd bude muj vlasovej vzor? *1* *9*
-
-
Já si taky chci nechat ty vlasy jako Kristen, ale mám blond *16* -
-
Re: Re: Re: Re: vlasy!
nápodobně *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vlasy!
:D Njn každýmu to nevyjde . *5*
-
-
-
-
-
-
blog
Hoj hoj hoj chtěla jsem říct všem fandům twilight sagy at se mrknou na blog www.twilight-saga-lol.blog.cz je fakt božííí...neni můj aby jste si nemysleli že si tam chci přitáhnout lidi to ne ale prostě je fakt dobrej...