-
*!!!nej!!!*
je to upe nejlepší herečka!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* -
-
Re: *!!!nej!!!*
JN to je .
-
-
iwca
ahoj lidi,nevite nekdo z jakyho filmu je ta fotka,jak je na ni Kris,Blake lively,Amanda Seyfried a jeste naka holka? jestli nekdo vite,jak se ten film jmenuje,prosim napiste...teda jestli je to vubec z nakyho filmu xD *15* *15* *15* -
-
Re: iwca
to neni z filmu...je to photoshot od Vanity Fair...new face in hollywood... tak se to myslím jmenuje, ale nejsem si jistá
-
-
Mluv(Speak)
Ahojky,hele newíte někdo kde by se dal stáhnout film Mluv(Speak),kde hraje Kirsten?? -
-
Re: Mluv(Speak)
zkus http://www.ulozto.cz/
možná to tam najdeš *14* -
-
Re: Re: Mluv(Speak)
joo??Dík zkusím a uvidím *1*
-
-
-
díky!!!
LIDUS5 JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: díky!!!
Proč jsem nejlepší??? *15* *15* -
-
Re: Re: díky!!!
za stmívání co mám v notásku, přeci. *3* *3* *3* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: díky!!!
Aha!!!... No ale to je nejlepší Verunka, která mi ho poskytla!! Miluju ji!! *14*
-
-
-
-
prokletí domu slunečnic
ted sem se na prokleti domu slunečnic divala,samozrejme prootze tam hraje kristenxD a osobne horory moc nemusim ale tento je zatim nejlepsi co sem videla,je to fakt skvele:)kristen je skvela herecka a ma tam skvelou roli:)urcite se na to podivejte je to super...psycho:D:D:) -
-
Re: prokletí domu slunečnic
A kde jsi se na to koukala ja to vsude hledam a nemuzu to najit!
a nebo ty jsi to asi mea na DVd co?:(:( -
-
Re: Re: prokletí domu slunečnic
si dej- ulozto.cz a nazev filmu.. nejlip avi -
-
Re: Re: Re: prokletí domu slunečnic
Já jsem si to stahovala přes http://uloz.to/1349502/Prokleti Domu Slunecnic - DVDRip.XviD.CZ – upload_by_mirong.avi *3* Jako bylo to fakt super až na to že Kirsten tam dabovala taková kráva,že to snad ani možný není *1* ale jinak supa film -
-
Re: Re: Re: Re: prokletí domu slunečnic
Díky vsem!:)..
To ja si to asi dam s titulkama!:)..v aj je to lepsi!:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: prokletí domu slunečnic
No tak jsme se na to koukla v cj mate pravdu ma tam divnej hlas kristen ale jinak ted aodbry ale je to dcl strasidelny je to ten tip filmu jako kd ejsou ty necekany pohyby to je hrozny\!:)..ale jinak supr horor!:)
-
-
-
-
-
-
Hlasujte!
Ahojte, včera jsem se dívala na soutěž kniha mého srdce... A mezi stovkou nej se objevilo Stmívání a Rozbřesk!!! *14* Takže na www.knihasrdce.cz hlasujte!!! Je, ale těžký rozhodnout pro kterou, no já budu hlasovat pro stmívání! *14* *14* Protože kapitola Doznání je fakt dokonalá!! *14* *14* Tak šup hlasovat... *3* -
kristen
...Kristen je hezká,úžasná,ale hlawně moc přirozená *4* ...a we stmíwání se mi líbí nejwíc,protože se na Bellu strašně hodí *1* ...oukej... *1* je dobrá.... *14* *14* -
myspace
AHOJKY lidičky nenašli jste kristen na myspace???????????????????????????? ??????????????????????????????????? ? *9* *9* *9* -
-
Re: myspace
Ahoj..Já mam Kristen na myspace v přátelích *4* -
-
Re: Re: myspace
je to její jméno kristen_stewart1990 ??? prosim odpovezte nekdoooo -
opravdu???????!!prosim prosim dej nam ho vsem...plossssiiiiiiimmmmm ploosiiiiiiiimmmmm to by byla bombicka!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE KRISTEN SO MUCH!!!! -
WHAT??????????????????????????????? ??? *7* *7* *7* *8* *8* *8* *8* já chci taky, pls pls pls pls.. *8* *8* *8* *8* *8* *15* *15* *15* jak? Kde? Kdy?? pls pls pls *15* *15* *15* *15* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: myspace
nwt jestlli ma i Facebook?..ma ho nedko prooosiim *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *4* *4* *4*
-
-
-
-
prirozena krasa
ja mam kristen moc rada alibi se mi hlavne proto,ze je fakt moc hezka a pritom takova normalni.vite co myslim-kdyz se rekne,ze je nejaka krasna holka,kazdej si hned predstavi blondynu s dlouhejma nohama,extreme plnyma rtama a s maxi ocima...kristen je ale proste takova prirozena a ja ji beru jako vzor.uz jen proto,ze ji to nestouplo do hlavy *4* -
Zheruu
áááá upa mooc jí zheruu!!!Nejvíc bestová herečka!!Ta role Belly ve Stmívání je na ní jak vyšitá!! *14* Prostě faakt skvělá herečka,ale jen doufám,že není pravda co psali v jednom časáku,že to nezvládá!!Kirsten drž se!!Za nás za všechny!! *1* *14* *14* *14* -
-
Re: Zheruu
Je Bestova Miluju jii *15* *15* Jo to jsia si cetla v In-Touch noo ja viim ale ona to zvladne ja to vim!:).. *15* *15* -
-
Re: Re: Zheruu
neasi..prostě MUSÍ!!! *15* *15* *14* *14* *14* protože to by pak bylo o ničen kdyby v dalších dílech Stmívání nehrála *9* *15* *15* tam proste musi bejt
-
-