Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

JSOU DEBILNÍ????

lidi, prosím vás, mohl by mi někdo vysvětlit, proč se ti debílci neustále vtírají do fan klubů, když jim nefandí? Proč nám cpou své debilní názory, když o ně nikdo nestojí? Musí přeci vědět, že je pošleme do pdele, ne? to je to natolik baví? dnes jsem narazila už na 3. intelektuála, který vnucuje své názory. první byl na Novém měsíci, druhý na Robertovi a třetí tady! Bojím se podívat dál, aby tam nebyl další to už bych fakt vypěnila. jsou tak debilní opravdu, nebo to jen dělají? Kdo mi odpoví? Nejde jim vstup nějak zakázat?????????? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *7*
    • destiny-hope.cyrus

Re: JSOU DEBILNÍ????

nejlepsi je neřešit to pstě nech je aby se vykecali a až potom co si uleví je komentovat pak se budou opakovat a pak je to přestane bavit *1* což u některejch hováádůů je vyjímka no *15* ty si nedaj říct asi jim to přináší pocit blaženosti *15* ...vždycky se najde nikdo kdo se za twilight atd..bude bít *3* *15*
      • bellinka

Re: Re: JSOU DEBILNÍ????

Noooo hele ty co nemaj twilight radi je urcite miiin nez etch co ho zboznujou takze....
        *15* *15* *15*
        Ale ja je nechapu proc nam to vnucuju ty jejich nazory vzdyt me sou jejich nazory uprdele..ja mam rada positivni nazory a ne ty jejich sracky *16* *16*
    • bellinka

Re: JSOU DEBILNÍ????

Hele ja vim jak se cejtis ty woe a ja mam vzdycky takovy stesti ze na to vzdycky narazim jako prvni a ja se neudrzim a vzdycky je nak jako to slovne zmlatim *15* vysvetluju jim aby sem nechodili jako vsim moznym fakt skousim vsechno ale oni to porad ne a ne pochopit!fakt jako ja je nechapu!....my jim tayk nelezem na jejich oblibeny herci a zpevaky atd atd..a nenadavame jim!..
      Jkao to fakt nwm myslim ze ne hele ze se to nak zakazat neda tohle je jako otevreny pro vsechny!:( *9*
  • Kristen

Za prvé je krásná,svým způsobem každého okouzlí,mě teda ano!Za druhé umí VELMI dobře hrát,jestli to ve filmu nepoznáte,přečtěte si kritiky,kteří ji nemouhou vynachválit!A za třetí je v její generaci hereček jedna z nejlepších,není to jen z mé hlavy
    • bellinka

Re: Kristen

No konecne to nekdo taky rekne!..
      Jako ja si ymslim ze je krasna ta by klidne mohla delat modelink i kdyz vsichni rikaji ze je mala,nikdo nejsem maly *15* *15* a krasna je dost jako co byhc dala za to abyhc takhle vypadala ty woe *15* mno a o tom ostatnim to uz se neda ani mluvit o tom to je jasny ty woe! *15* a kdo pochybuje bo ma naky namitky tak si vemte lupu!protze jinak fakt uz nwm jak to nemuzete videt! *15* *7*
  • bellinka

negativy

Prosim vas kdo ma nejaky negativni komentare at ke Kristen Stmívání bo k Robovy tak to sem nepiste protoze NAS nebo aspon ME to fakt nezajima me zajima komu se to libi a ne opak!...Takze si to prosim odpuste vim kazdej ma svuj nazor ale negativni nazory tu nevitame!! *13* *5*
  • avrilka.14

Prokletí domu slunečnic

Newíte někdo kde bych se na netu mohla kouknout na Prokletí domu slunečnic???
    • bellinka

Re: Prokletí domu slunečnic

Taky se na to chci kouknout ale porad nak nemam moznost!:(..az budes vedet kde tak dej prosim vedet..napodobne!
      • Re: Re: Prokletí domu slunečnic

Já to mám doma na DVD Tak až to budu mít na PC tak to budu moc vám poslat kdo chce tak ať mi Písne na web:-D
        Někam ke Kristen do Komentíku http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
        Na webu sou i fotky z Prokletí Domu Slunečnic tak jukni a jestli ten filmek budeš chtít tak písní do komentíkůů!!!!!! *3* *3* *3*
        • avrilka.14

Re: Re: Re: Prokletí domu slunečnic

jéé to by si myla strašbě moc hodná.Já to furt hledám a nemůžu to najít...Tak až to budeš mít v PC tak se mi prosím ozvi na lucik.27@seznam.cz nebo na ICQ 410957302...moooc díík
        • bellinka

Re: Re: Re: Prokletí domu slunečnic

Hey DIKY TO BUDE PRIMA NO HELE JA TI DAM ICQ 452976128 a pak se nak domluvime jako kam bys mi to poslala jo?.. *4*
  • efiiinka

Kristen na zhroucení v časopise InTouch

Ahojky, já sem četla, že Kristen je na zhroucení, že je toho na ní moc. Tak doufam, že to neni pravda. Byla by škoda kdyby to nezvládla a film se nedotočil. Takže bychom mohli držet palce všichni ať to dobře dopadne ne ;-)
    • twilightgirl

Re: Kristen na zhroucení v časopise InTouch

mozna ji pude lip zahrat tu roli...kdyz hraje bellu po edwardove odchodu,tak je bella taky v dost blbym stavu.....treba ji to pude...ale doufam ze se z toho dostane...
    • Re: Kristen na zhroucení v časopise InTouch

Nesmíte věřit všemu, co píší naši novináři ! Je to většinou úplně mimo a navíc dost staré. Když kouknete zde, tak uvidíte Kris se svým přítelem Michaelem Arangano a vypadá docela super!.
      http://www.laineygossip.co m/Kristen_Stewart_and_Michael_Arang ano_spend_time_together_in_Vancouve r_despite_objections_from_Summit.as px?CatID=0&CelID=0
    • bellinka

Re: Kristen na zhroucení v časopise InTouch

Joo ja viim ale ona to zvladne!..
      a uz pocitam s tim ze Zatmeni nebude tak ,,BRZO'' jako New Moon ale myslim ze je to i dobre aby to nebylo nejak odbity i dkyz to snad ani nejde v podani takovejch vinikajicich hercu!! *15*
      • petlluska

Re: Re: Kristen na zhroucení v časopise InTouch

jee ahoj eviku:Dzrovna ted po aisku rozebirame bellu co??:D *1* *15*
        • bellinka

Re: Re: Re: Kristen na zhroucení v časopise InTouch

jj rozebirame *15* rozebirame jak je dokonala *15* *15* krasna *15* *15* a jaky ma stesti a jak ji zboznuje *15* *15* ale pozor mi lezby nejsme!! *15* *15*
          • petlluska

Re: Re: Re: Re: Kristen na zhroucení v časopise InTouch

jj presne!!!hej!!slovo lezby mi ani nepripominej...vis o co de ne??? *15*
  • bellinka

příchod

Ahoj lidicky tak jsemsem zase zavitala *15* *15* ale co to tu vidim?ze by nic? *15* *15* jakto ze tu nikdo neni?? *7* *9* Trochu to tu rozpohubujme nee??
    *15* *15* a co to vidim? *15* *7* Kristen je zpevacka co? *7* *7* Je to pravda nebo zase nakej zert? *7* *7*
  • ona je zpěvačka ??

kristen je i zpěvačka , ???????
  • jane

nevite nekdo kde sa da podivat na Adventureland přes net??plsss??
  • mysak.kol

panika!

začínám panikařit, protože mi asi půl hodiny nejdou otevřít mé fan filmy. ani jeden. má s tím někdo z vás taky problém, nebo to je mnou? *9* *9* *8* *8*
  • antiks

JE NEJLEPŠÍ

KRISTEN JE PROSTĚ NEJLEPŠÍ HEREČKA NA SVĚTĚ MÁM JÍ MOC RÁDA JE NEJ. ŽEJO?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit