Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hanisek89

Kristen Stewart

Kristen Stewart je nej jak hraje v stmívání.......... *3* *3*
  • bellinka

Rozjezd

Ahoj lidi jenom jsme vam chtela rict ze u Roberta uz se planuje na tu reklamu na Stmívání!..Tak kdyztak piste tam ty napady!..at uz s tim poradne pohnem predem diky!..A ZAPOJTE SE VSECHNI KDO CHCETE!!
  • mysak.kol

gratulace

Kristen!!! gratuluji k druhému místu, nic si z toho nedělej, pro nás jsi ženská jednička. možná příště budeš i pro zbytek světa. gratuluju!
  • deniska-l

Bravo

*3* Kristen je druhá v bravu...v soutěži Zlatý Otto...jen o pár bodu ji porazila Miley...ale druhy místo je taky super *15* *5*
    • b.e.t.u.l.i

Re: Bravo

oni tam sou u toho i body? *3*
      • deniska-l

Re: Re: Bravo

nn nejsou *15* ale u Mileyina obrazku je napsany, že porazila Kristen jen o pár bodů *3* *15*
  • erikaa

kniha

Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz *1* *1*
  • bellinka

Výzva

POZOR POZOR *15* *15* o5 vyzivam fandy Twilight na nas napad pokud nekdo tady nw jaky ozvete se rada vysvetlim znovu! *1* *1* *5*
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík

http://spidercat.blog.cz/
  • anca.trhla.anca

Oslava

Ahojiky:-D Newíte plosim někdo o její oslavě 19 Narozenin???:-D Jestli vůbec byla ňáká a zřebá ňáká fotka:-///Dikec dištak napište:-DMVVMR
  • twilight0saga

Náramek

Ahojik *3* chtěla bych se zeptat on se dá ten náramek nějak objednat?? *7* Jestli jo prosím napišete mi, kde by se dal??? *4* moooooc děkuju předem
  • bella-alice

speak

čuky hele nevíte někdo nejakou stránku na netu kde ja film speak (mluv) s KRISTEN strašně moc bych ho chtěla vidět ale nemužu ho sehnat.Tak dyštak díky MOC *1* *14*
    • Re: speak

jo a myslim si ze u nas to v CR ani nevyslo...
      • bella-alice

Re: Re: speak

ježiši moc moc diky mě to vuibec nevadi s titulkama je to možna ještě lepší. TAK MI DYŠTAK NAPIŠ KDE FAKT MOC MOC DĚKUJU *1* *1*
    • Re: speak

Awoooji jak moc by ti vadil ten film Speak v aj jazyce s titulky???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit