-
zpatky
Cau holkyyyyy
jsem z pet v cele sve nekrase *15* *15* Mno asi to tu moc dneska nerozjedu *15* *15* ale tak aspon jsem pozdravila zejo=D *15* *15* To je zaklad *15* A hlavne hlaste novinky porsiim ohledne naramkuu! *15* *15* Chci si ho tayk obednat ale cekam co se z toho vyklube! *15* Predem diky!...A pisteeeee *15* -
pravda nebo ne,..?
ahojky..viděla sem kristen na jedné fotce..a držela cigaretu..to je hrozný..všichni kouří....ale viděla sem aji rosalie....tak nwm..:)...je to jejich věc..že jj..ale do kristen bych to možná neřekla..:) -
-
Re: pravda nebo ne,..?
njn ale ted uz kourej uplne vsichni *5* a kristen mela prej i hašiš tak nevim mno *7*
-
-
Novy zacatek
Ahoj takze jsem zpet *15* a enjsem tu sama!..sice nemam nejlepsi naladu *7* ale tak snad se to zlepsi !...A teda doufam v to *15* a Deis jako Kristen?...uz *15* *15* a dal uz raci No coment!... *15* konecne se to tu rozjelo asúpon trosicku! *15* diky bohu! *15* -
-
Re: Novy zacatek
jaaa sem tu taky znova *15* je fajn jak se to tu na jeji narrozky rozjelo....a nebooj bude lííp...snad v sobotu ...zejtra nwm co budu dělat *15* *15* pstě bez tebe *9* -
-
Re: Re: Novy zacatek
jj je to fajn ranoo kousek nad stovkou a ted uz 141!!..sem rada a hlavne protoze moje videni zase bylo spravne nebo ne?rikala jsem ze tu bude nejmin 120? *7* rikaal!.. *15* a tak se i stalo! *15* To teda doufam ze aspon v sobotu kdyz uz zitra asi nee!..nwm neic to zakriknout! *9* *9* Ja taky nwm co budu delat!..ty wado *9* uz ses pro me jak droga *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Novy zacatek
jj ja věděla že nezklameš a tvoje viděni je pravdivý *15* je to super jak se to rozjelo...a to i u roba *15* *15* ja to taky neci zakřiknout...to fakt ne pak bych byla moooooc smutna... *9* přes den to nějak přežiju ale co večer:(...seš taky moe droga *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Novy zacatek
Jo moje videni pste nezklame jako ja!. *15* i kdyz teda doudfam ze nezkalmu a pridju aspon zitra vecer aspon zitra *9* *9* jjj u Roberta se to tayk rozjelo a to diky Tobe,b.e.t.u.l.i a i mee *15* ale i diky jinejm ostatnim supr holkaaam *15* drogaaaaaaaaaaaaa *15*
-
-
-
-
-
Hodně Štěstí a Zdraví
Tak a už je ti 19 let,všechno nejlepší k narozkám přeju ti ať seš zdravá,krásná a jako ted *4* *4* *4* *4* . -
:)
tak Kristen uz je devtenact? *3* super :) je to skvela herecka *15* -
...
Vše nej Kristenko a mnoho uspechu ve svete filmu *3* -
happy birtday
Všechno nejlepší Kristínko.. ješkovi voči my (já a Zuzík) se chceme podívat na video s Miley a nejednou kdo slaví a ona Krisťa tak to sry ale v Bravo diáři nejsi zapsaná tak to ani nevím.. ale VŠE NEJLEPŠÍ K TVÍM 19 NAROZENINÁM PŘEJÍ B+Z.
*3* *15* -
jsi super
všechno nej Kristen MTR *1* -
Happy Birthday
Všecko nejlepší k narozeninám ♥ -
náhoda
:D ču takhle nnáhodou její životopis a hele ona má dneska narozeniny.... tak šecko nej *3*