Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • supeeer

ve stmivani se mi mi moc libila *15* *1* *3*
  • sisineszka17

Kiki...

jeto ta nej ne nej nejepčí a moe nej nej nej nejoblíbenějčí herečka in world!!!miluju ji (ale nese lezba) a doufám že se ji bude dařit i dál!!a Kiki s Robem by ste se k sobě hodili!!!!!!!!! *14* *3*
  • 1005nc1989

?

Ahoj, prosím jakou má Kristen barvu očí? na každé fotce jsou jiné??? *7*
    • n-abby-sciu

Re: ?

Ahoj, Kristen má oči zelené, pouze ve Stmívání (a teď i v Novém Měsíci) musela nosit hnědé čočky, protože Bella má v knížkách oči hnědé.
  • Kristen

Ahoj,chtela bych poprosit,jestli byste mi nemohli poslat na email filmy co mate s kristen,moc prosim,dekuju. pp
  • kristen

Ahjoky,chtela jsem se zeptat,jestli nemate na Kristen nejaky kontakt,jestli ano a poslali mi ho na email,tak byste byli moc hodni,moc prosim.. you.are.creep@seznam.cz jestli ma myspace,nebo tak,pp
  • nej

Kristen mám upe ráda..ve stmívání hraje upe úžasně..a doporučuju..horor..který natočila..:prokletí domu slunečnic..prostě nemá chybu.. *14* *14*
    • narzis

Re: nej

horor byl dinej zajimavej ale i dobrej,mozna proto ze to hezky tam zahral kristen ;)
  • piskot256

fajná holka

ona je fakt dobrá herečka!!hlavně ve stmívání...tam to dobře zahrála takzhe dávám 1+!!
    • bellinka

Re: fajná holka

spis 1* *15* *15*
  • viktoria.b

Kristen is best

kristen je proste best herecka !!! ja ji mam hrozne rada...hrozne se mi libilo jak hrala bellu swam ... :) pste best film i ona !!
    jen sem nevedela ze je i zpevacka... *14* *14*
  • jj

na ni nikdo nema --- neni jako paris hilton
  • ...

By the way, veľmi ma tu pobavil tento výrok: " Čau zlatíčka, vidím že jste zas úplně mimo!!!
    3. díl stmívání je už natočený nebo aspoň z části. Točil se zároveň s new moon. "
    Táto slečna si zrejme myslí, že je o krok vpred pred vami všetkými a ešte si dovolé povedať, že ste ZASA mimo. Tak milá ( už ani neviem tvoje meno). Predstav si, že Eclipse ešte netočia. Kristen sa momentálne venuje IBA The Runaways. Scenár k Eclipse sa už síce dokončuje, ale nič viac. David Slade, režisér, sa ešte ani poriadne nestihol stretnúť s hercami!!! Ale veľmi by ma inak zaujímalo( a ty by si mi to teda mala vedieť napísať, keďže si ÚPLNE v obraze) , ako prebieha natáčanie. Som skutočne napätá a čakám...
    • Re: ...

mas pravdu, taky to sleduju na zahranicnich strankach. jak kristen tak rob nataci sve dalsi filmy. slecna nema moc prehled
      • Re: Re: ...

Som rada, že som sa mohla podeliť o svoj názor na moju milovanú Kristen a ešte radšej, že sa našli ľudia, ktorých to oslovilo a ktorí zdieľajú, tak ako ja, moje nadšenie! :-)))
    • narzis

Re: ...

vsechny ty prspecky jsi mco hezky napsala s vetsinou souhlasima taky ji strasne obdivuju a obdivuju i jeji herecky talent malokdo dokaze tak dobre zahrat jako ona a to tak brzy jsem fakt z ni paf :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit