Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..

nevite nahodou z kterého filmu jsou ty fotky na 4 straně 2 řádek od spoda teda kromě té první fotky????
    • mkbh

Re: ..

ty fotky jsou z photoshotu pro vanity fair
  • n-abby-sciu

Reklama, spam, nadávky - NE!

Příspěvky typu - koukněte mi na blog, dejte mi hlas apod. - MAŽU! Stejně tak i příspěvky obsahující vulgárnosti, buďme slušní, nádáváním do dobytku i hůře se nedomluvíme. *13*

Děkuji všem respektující tyto pravidla
    S pozdravem Nikol, správce fanklubu. *3*
  • :-)

Tyjo, to je fakt dobra fotka s tou faninkou co se naní lepí, to je výtlem xD
  • kikines

další fotky

Viděla jsem jak to ,doopravdy, bude vypadat při natáční jak má Kris tu paruku a asi se rozbrečím je to hnusný a nesedí jí to *8*
    • narzis

Re: další fotky

ty ja jsem si asi vsimla nejvetsi zmeny ze ona ma totiz peisnku na strane teda na par fotek proto to mozna je hlavne divny
      ale jinak mas pravdu neni to moc pekny,neprirozeny x) ale ve filmu to muze vypadat jinak ze jo x)
      • Re: Re: další fotky

chtěli by ste radší čekat na eclipse až jí vlasy dorostou o takový rok víc? myslim že ne xD
        • kikines

Re: Re: Re: další fotky

Kdyby jí to aspon' prodroužili bylo by to 1 000 krát lepší víš podle mě nevím jak ty, ale mě se to nelíbí jde to hrozně moc poznat, že má ty vlasy jako paruku no porstě nepřirozený
          • anukkyss

Re: Re: Re: Re: další fotky

hm, moc chytrý řešení to není, má totiž sestřih udělanej tak že by se tam háčky s umělíma vlasama nepřichytili a ani nedrželi, musela ny je mítz delší , navíc měnit barvu a všechno kolem toho... Možná s tím střihem vlasů ještě pořád natáčí jiný film, takže by to bylo zbytečně složité
          • narzis

Re: Re: Re: Re: další fotky

uvidime <<
  • luccci

I love Kris

Kristen je vážně super osobnost, ve Stmívání byla úžasná(i Rob♥) a líbila se mi v Prokletí domu slunečnic
    New moon jsem neviděla, ale moc se těším *4* *4* *4* *4*
  • mkbh

mh

Jenom cjci napsat že se mě kristen líbila ve stmívání. Ale kdyby se někomu nelíbil její výkon ve stmívání, to znamená lidem kterým se nelíbí celý stmívání tak se podívejte třeba na speak nebo na území žen. Kristen je prostě skvělá herečka.
    • Re: mh

Speak- tam se opravdu projevil její herecký talent. souhlasím, i bez stmívání, je to skvělá herečka!
      • narzis

Re: Re: mh

naprosto!
    • lenullka

Re: mh

souhlasim Kristen je fakt dobra herečka. *4*
      • ducker

Re: Re: mh

také na sto procent souhlasí mje to suprově užasná herečka *14*
  • výmysel!!

ahojte,no ja si myslim, že je to výmysel novinárov opať, ako to že je s Robom tehotná. Tí novinári píšu same sprostosti. To je môj názor. *1*
    • Re: výmysel!!

doufam že to jsou jenom kecy :( ...protože ..já Kristen nemam ráda..( nic proti jejím fanouškům,každý má svůj názor!!!) a nechci aby s ní byl Robík...:( *9*
  • K-M=K+R

Dámy!Kristen chodí s Robertem P.,takže teď už víte důvod proč se rozešla s Michaelem A. *3*
    • Re: K-M=K+R

Fíha, ty Nostradamus, na to si ako prišla? Pokiaľ viem ja, sú to všetko iba dohady. Jedine, že by si mala dôkaz...
      • n-abby-sciu

Re: Re: K-M=K+R

No já tomu taky nechci moc věřit, asi je to zase nějaká kachna, ale myslím, že jsem v obchodě v In touch viděla něco na ten způsob, že se Kristen s Robem dali dohromady, ale nevím...
        • Re: Re: Re: K-M=K+R

když je to in-touch tak jakpak tomu můžete věřit??! *8*
        • maeve

Re: Re: Re: K-M=K+R

Ono se to omývá pořád dokola. Bůh ví, jestli je to pravda *15*
          • mylove

Re: Re: Re: Re: K-M=K+R

Hele já si myslím*7*,že to je jen reklamní tah..............prostě víc publicity.
            • maeve

Re: Re: Re: Re: Re: K-M=K+R

taky možnost *7*
  • ducker

Pravda

Je pravda že jse Kristen rozešla se svým klukem???
    • maeve

Re: Pravda

no, taky jsem to slyšela, ale netuším...je to dost možné, i když moc nevěřím bulvárním plátkům
  • Kristen

ahoj, nevíte jestli si nechala Kristen ostříhat vlasy nakrátko jak jsem to viděla na pár fotkách? (doufám že ne)
    • Re: Kristen

jo a vůbec jí to nesluší ...
    • n-abby-sciu

Re: Kristen

Jo, musela je dát dolů kvůli novému filmu. *9*
      • kikines

Re: Re: Kristen

mě to teda pěkně nasralo *10*
        • maeve

Re: Re: Re: Kristen

bylo to u ní nezvyklé, ale pak mi přišlo, že ji to sluší, akorát mě sere ta paruka, kteru bude muset mít v eclipse *10* *8*
          • kikines

Re: Re: Re: Re: Kristen

hm to jo viděla si ji už s tou parukou v zatmění ?vypadává to příšerně jako by to ani nebyla Bella *8* *8*
            • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: Kristen

ji to dela uplne jiny tvar obliceje moc ji to teda neslusi uvidime,ale myslim ze to pujde poznat
            • ducker

kde najdu některé ty fotky s tou parukou jak bude mít
            • maeve

jo viděla....je to děs, vypadá to příliš uměle, vůbec to k ní nepasuje.......myslím, že by bylo lepší, kdyby ji ty vlasy prodloužili
            • 1005nc1989

no to ano, vypadá opravdu stupidně, vůbec jí ta paruka nesedí. Snad to ve filmu bude jiné, ale fotky sou děsné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit