-
..
nevite nahodou z kterého filmu jsou ty fotky na 4 straně 2 řádek od spoda teda kromě té první fotky???? -
-
Re: ..
ty fotky jsou z photoshotu pro vanity fair
-
-
Reklama, spam, nadávky - NE!
Příspěvky typu - koukněte mi na blog, dejte mi hlas apod. - MAŽU! Stejně tak i příspěvky obsahující vulgárnosti, buďme slušní, nádáváním do dobytku i hůře se nedomluvíme. *13*
Děkuji všem respektující tyto pravidla
S pozdravem Nikol, správce fanklubu. *3* -
:-)
Tyjo, to je fakt dobra fotka s tou faninkou co se naní lepí, to je výtlem xD -
další fotky
Viděla jsem jak to ,doopravdy, bude vypadat při natáční jak má Kris tu paruku a asi se rozbrečím je to hnusný a nesedí jí to *8* -
-
Re: další fotky
ty ja jsem si asi vsimla nejvetsi zmeny ze ona ma totiz peisnku na strane teda na par fotek proto to mozna je hlavne divny
ale jinak mas pravdu neni to moc pekny,neprirozeny x) ale ve filmu to muze vypadat jinak ze jo x) -
-
Re: Re: další fotky
chtěli by ste radší čekat na eclipse až jí vlasy dorostou o takový rok víc? myslim že ne xD -
-
Re: Re: Re: další fotky
Kdyby jí to aspon' prodroužili bylo by to 1 000 krát lepší víš podle mě nevím jak ty, ale mě se to nelíbí jde to hrozně moc poznat, že má ty vlasy jako paruku no porstě nepřirozený -
-
Re: Re: Re: Re: další fotky
hm, moc chytrý řešení to není, má totiž sestřih udělanej tak že by se tam háčky s umělíma vlasama nepřichytili a ani nedrželi, musela ny je mítz delší , navíc měnit barvu a všechno kolem toho... Možná s tím střihem vlasů ještě pořád natáčí jiný film, takže by to bylo zbytečně složité -
Re: Re: Re: Re: další fotky
uvidime <<
-
-
-
-
-
I love Kris
Kristen je vážně super osobnost, ve Stmívání byla úžasná(i Rob♥) a líbila se mi v Prokletí domu slunečnic
New moon jsem neviděla, ale moc se těším *4* *4* *4* *4* -
mh
Jenom cjci napsat že se mě kristen líbila ve stmívání. Ale kdyby se někomu nelíbil její výkon ve stmívání, to znamená lidem kterým se nelíbí celý stmívání tak se podívejte třeba na speak nebo na území žen. Kristen je prostě skvělá herečka. -
-
Re: mh
Speak- tam se opravdu projevil její herecký talent. souhlasím, i bez stmívání, je to skvělá herečka! -
-
Re: Re: mh
naprosto!
-
-
Re: mh
souhlasim Kristen je fakt dobra herečka. *4* -
-
Re: Re: mh
také na sto procent souhlasí mje to suprově užasná herečka *14*
-
-
-
výmysel!!
ahojte,no ja si myslim, že je to výmysel novinárov opať, ako to že je s Robom tehotná. Tí novinári píšu same sprostosti. To je môj názor. *1* -
-
Re: výmysel!!
doufam že to jsou jenom kecy :( ...protože ..já Kristen nemam ráda..( nic proti jejím fanouškům,každý má svůj názor!!!) a nechci aby s ní byl Robík...:( *9*
-
-
K-M=K+R
Dámy!Kristen chodí s Robertem P.,takže teď už víte důvod proč se rozešla s Michaelem A. *3* -
-
Re: K-M=K+R
Fíha, ty Nostradamus, na to si ako prišla? Pokiaľ viem ja, sú to všetko iba dohady. Jedine, že by si mala dôkaz... -
-
Re: Re: K-M=K+R
No já tomu taky nechci moc věřit, asi je to zase nějaká kachna, ale myslím, že jsem v obchodě v In touch viděla něco na ten způsob, že se Kristen s Robem dali dohromady, ale nevím... -
-
Re: Re: Re: K-M=K+R
když je to in-touch tak jakpak tomu můžete věřit??! *8* -
Re: Re: Re: K-M=K+R
Ono se to omývá pořád dokola. Bůh ví, jestli je to pravda *15* -
-
Re: Re: Re: Re: K-M=K+R
Hele já si myslím*7*,že to je jen reklamní tah..............prostě víc publicity. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: K-M=K+R
taky možnost *7*
-
-
-
-
-
-
Pravda
Je pravda že jse Kristen rozešla se svým klukem??? -
-
Re: Pravda
no, taky jsem to slyšela, ale netuším...je to dost možné, i když moc nevěřím bulvárním plátkům
-
-
Kristen
ahoj, nevíte jestli si nechala Kristen ostříhat vlasy nakrátko jak jsem to viděla na pár fotkách? (doufám že ne) -
-
Re: Kristen
jo a vůbec jí to nesluší ... -
Re: Kristen
Jo, musela je dát dolů kvůli novému filmu. *9* -
-
Re: Re: Kristen
mě to teda pěkně nasralo *10* -
-
Re: Re: Re: Kristen
bylo to u ní nezvyklé, ale pak mi přišlo, že ji to sluší, akorát mě sere ta paruka, kteru bude muset mít v eclipse *10* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Kristen
hm to jo viděla si ji už s tou parukou v zatmění ?vypadává to příšerně jako by to ani nebyla Bella *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kristen
ji to dela uplne jiny tvar obliceje moc ji to teda neslusi uvidime,ale myslim ze to pujde poznat -
kde najdu některé ty fotky s tou parukou jak bude mít -
jo viděla....je to děs, vypadá to příliš uměle, vůbec to k ní nepasuje.......myslím, že by bylo lepší, kdyby ji ty vlasy prodloužili -
no to ano, vypadá opravdu stupidně, vůbec jí ta paruka nesedí. Snad to ve filmu bude jiné, ale fotky sou děsné
-
-
-
-
-