Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pád :(

Kristen nám spadla v top osobnostech na 5 místo *9* *9*
    • Re: pád :(

Taky jsem si všimla... Hrůza o to větší, že ju přeskočila Linsday Lohan *16* *1*
      • Re: Re: pád :(

JJ přeně to falt nechápu
        • Re: Re: Re: pád :(

Já to taky nechápu a mrzí mě to *9* co se stalo, že je najednou Lindsay tak populární, že tam všichni chodí? *9* *9*
          • Re: Re: Re: Re: pád :(

No to bych taky ráda věděla dřív byla o dost dál
  • ....

Já bych už chtěla taky vidět Zatmění!!.. *9* *15* *15*
    • Re: ....

Jo Zatměn bude hustý bela a edward se budou brát a budou spolu se smečkou vlkodlaků ve ktere je i jacob bojovat proti victorii *3* *3*
      • kate555

Re: Re: ....

jj brát se budou až na začátku 4, ale v zatmění to bude divný jak bude Bella jezdit za Jacobem (já ho nemám ráda) ale až bude Edward ( *14* ) trhat hlavu Viktorii....wau to bude sranda :D.....těšííímmmm *3*
        • SUPER TWILIGHT

ty kokos ja som taka rada ze su spolu rob a kristen im to tak pristane spolu :) tesim sa na zatmenie a aj na USVIT :D *3*
      • Re: Re: ....

Oprava, brát se budou až ve čtyřce- Breaking Dawn, po česky v rozbřesku. Ale i já se na Zatmění hrozně těším, už aby pustili do světa aspoň trailer...
    • anka6959

Re: ....

já taky
  • ...

Ahoooooj jak se tady máte?? *15* *15* *15*
    • nikolousek1

Re: ...

docela to ujde, ale už se nemůžu dočkat třetího dílu filmu...
      *3*
    • narzis

Re: ...

dobre a ty? *3*
      • Re: Re: ...

Jo taky *4* *15*
  • _vikiska_

Autogram

Ahojky, já mám její autogram ale ne pravý, z německého Brava, prodávám ho za 40 Kč (20 Kč + 20 pošstovné) tak kdybyste měli zájem, napište mi vzkaz :o)
    • Re: Autogram

,,Mám její autogram, ale né pravý, z časopisu, prodám ho"
      ?! xD XD *1* *1* *15*
      • Re: Re: Autogram

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Autogram

*14* *14* *14* Dneska mi přišel od ní Autogram s dopisem *14* *14* *14*
    • _bellaswan_

Re: Autogram

Kacáš *13*
      • janickadp

Re: Re: Autogram

?? Cože?? Chceš poslat fotku na mail bo co? *1*
    • Re: Autogram

To je krásné, ti strašně závidim *9* *9* mohla by jsi mi prosím říct na jakou jsi to posílala adresu?? Asi to zkusím taky *3* ještě bych ráda zkusila Roberta Pattinsona a Taylora Lautnera *7*

Tady je adresa na Roberta : Robert Pattinson
        Curtis Brown Group Ltd.
        Haymarket House
        5th Floor
        28-29 Haymarket
        London SW1Y 4SP
        UK

Tady na Kellana :
        Kellan Lutz
        Innovative Artists L.A.
        1505 10th Street
        Santa Monica, CA 90401
        USA

Tady na Ashley :
        Ashley Greene
        McKeon-Myones Management
        3500 Olive Avenue
        Suite 770
        Burbank, CA 91505-5527
        USA

A tady na Nikki Reed :
        Nikki Reed
        Thruline Entertainment
        9250 Wilshire Blvd, Ground Floor
        Beverly Hills, CA 90212
        USA

Ostatní sem dám až je najdu xD *3*
        • Re: Re: Re: Autogram

Takže tady jsou ještě další... *3*

Kristen Stewart
          The Gersh Agency, Inc.
          9465 Wilshire Blvd
          6th Floor
          Beverly Hills, CA 90212
          USA

Peter Facinelli
          James/Levy/Jacobson Management, Inc.
          3500 West Olive Avenue
          Suite 1470
          Burbank, CA 91505
          USA

Paramore
          Fueled by Ramen, Inc.
          P.O. Box 1803
          Tampa, FL 33601
          USA

Rachelle Lefevre
          Pearl Hanan Management
          7775 Sunset Blvd.
          Suite 118
          Los Angeles, CA 90046
          USA

Anna Kendrick
          Online Talent Group
          9320 Wilshire Blvd.
          Suite 100
          Beverly Hills, CA 90212
          USA

Já na to čekala asi měsíc a půl než mi to přišlo takže jestli to budete posílat buďte trpěliví xD
          • Re: Re: Re: Re: Autogram

Adresu na Roberta Pattinsona sem našla i jinou, prý na té londýnské samozřejmě moc není, takže neodpovídá. Na internetu jsem bohužel našla dvě, takže nevím která bude správná *9* Robert Pattinson
            c/o Endeavor
            Talent Agency
            9601 Wilshire Blvd
            10th Floor
            Beverly Hills, CA 90212
            USA
            a ta druhá Robert Pattinson
            c/o Endeavor Agency
            Stephanie Ritz
            9601 Wilshire Blvd
            3th Floor
            Beverly Hills, CA 90210
            USA
            • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: Autogram

ne co?
            • Re: Re: Re: Re: Re: Autogram

Upříměm zamysli se bevely hills 90212, už ti to došlo? xD
            • janickadp

Mě na tu mojí odpověděl ... Na tu Londýnskou

Tak super *3* a ještě jsem se chtěla poptat, kolik stojí poštovné do USA a Velké Británie a kolik dáváte známek na tu obálku, ve které to potom oni budou posílat vám zpátky, nebo jak se to dělá?? *9* jsem otravná já vím *1*
            • janickadp

Já to posílala najdenou tak teď přesně nwm kolik to stojí... Normálně do vetší obálky která je nadepsaná adresou příjemce a na ní je známka, dáš menší ve který bude fotka a pak to odešleš.. Hele zeptej se na tu cenu na poště .....( *3* Ta cena je CCA 50 kč

Děkuju ti strašně mooc *3* jsi zlatá, se úplně nejvíc těším jestli to vyjde *3* a to jsi jim posílala předpokládám i jejich fotku kterou chceš podepsat a obálku s tvou adresou a už i se známkou že? *4*
            • janickadp

No já to tak poslala. Ddneska mi přišel ten ok Kellana ale tam sem mu noposlala fotku a když to došlo v obláce jdena byla (podepsaná) takže mi jí musel poslat on ..xD *3*
    • narzis

Re: Autogram

ach boze ja se raduju za tebe to musis byt ten nejstastnejsi clovicek na svete *14* mas dobry:) *3*

Tjn. A to ještě čakám na autogram od: Roberta Pattinsona, Ashley Greene, Taylora Lautnera, Petera Facinelliho, Nikki Reed a Kellana Lutze.. Doufám že mi to příjde.. *3*
        • efiiinka

Re: Re: Re: Autogram

Ty jo slintam jenom když to čtu. Tos na to čekala asi hodně dlouho co *1*
          • narzis

Re: Re: Re: Re: Autogram

presne *14*
  • anusqa

Už aby to bylo

Uhhh já už chci aby dávali aspoň ty Eclipse Trailery nebo rovnou film se nedá vdržet furt to čekáááníí *8*
    • Re: Už aby to bylo

eclipse ma prej vyjit v cervu
      • Re: Re: Už aby to bylo

Premiéra filmu v ČR má být 1.7. Pokud jde o trailer, tak snad je ve světě fáma, že by měl být prvně ke shlédnutí už dnes v noci při Zlatých glóbech, co je na tom pravdy se můžeme na HBO přesvědčit už za pár hodin *3*
        • narzis

Re: Re: Re: Už aby to bylo

och tak to me zaujmlo,vis kde sledovat HBO mimo telky se satelitem?:D
          • Re: Re: Re: Re: Už aby to bylo

Jako ten trailer měl být na Golden Globe Awards ... Ale asi tam nebyl nebo co? Kdyby jo tak už by byl dávno na Youtube.
            • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: Už aby to bylo

taky bych tak rekla
      • narzis

Re: Re: Už aby to bylo

jojo ale stve me to ze tak pozde teprv nekdy 15. nebo 16. to me urazilo ptz my jako ČR jsme byli z tech prvnich zemi co to tu premieru meli brzy tak snad to jeste posunou jak minule s tou akcí na Evropě 2 ;)
  • Pozdrav

Ahoj lidi,
    nevíte náhodou, kde sehnat film s Kristen- The yellow handkerchief? Případně kde nelézt titulky k Robovu filmu The bad mother´s handbook?
    A ještě dotázek, čtu tady, že Kris s nikým momentálně nechodí. Co ty řeči o ní a Robovi, jen tlachy? A s jakou jistotou je možné to tvrdit?
    • narzis

Re: Pozdrav

to o tech strankach momentalne nevim ale kdyz se podivas trochu niz pod tvym prispevkem 2 dolu tak uz se ptame jedny holciny kde vsude videla kristenčiny filmy tak se kdyztak potom podivej:)
      jinak
      ted je volna pokud vim ;) mno a s Robem neni ne alespon oficialne,ale tak nebudem si jim stourat do soukromi ze?;)
      • Re: Re: Pozdrav

Bohužel na ulož to není to, co hledám, tam jsem se dívala hned jako první.
        Do soukromí jim šťourat určitě nechci, ne že by se něco změnilo, kdyby ano, že *1* Ale chtít znát odpověď na otázku ve stylu- ano, jsme spolu; ne, nejsme spolu- mi zase až jako takový zásah do intimní sféry druhých nepřijde *3*
        • narzis

Re: Re: Re: Pozdrav

ach chapu :)
          no tak proste nekde verejne nic nerekli jestli ANO nebo NE je to takovy makovy zatim ,mozna si myslim to zjistime az skonci rozbresk a pak....-.- *3*
  • Filmy

Tak dneska jsem dokoukala všechny filmy s Kristen . A všechny byly super ..Ale stejnak Twilight Saga je nej. Se těšim na Eclispe .. Doufám že to bude hodně podle knížky protože ta je dokonalá :) Twilight forever <3 *14*
    • Re: Filmy

jestli si se koukala na netu tak i posli pls stranku
      • narzis

Re: Re: Filmy

no prave,me totiz strasne zajimalo kde najit dobrou strankou s dobrou kavlitou,tedy vcestine nebo s titulkama alespon,mno nic nenachazim:)
        • olcheeseburger

Re: Re: Re: Filmy

filmy najdeš na uloz.to (piš to bez www nebo .cz prsotě uloz.to) xD
          • Re: Re: Re: Re: Filmy

Já jsem to hledala tak že jsem na google napsala jméno toho filmu jako a za to CZ a vždycky to tam bylo... Jinak jak sem říkala většinu mám na DVD, a dneska jsem musela přeinstalovat PC protože mi nešel načíst profil takže nemám historii...Kdyžtak se potom ještě kouknu a kdybych nějakej ten film znova našla tak vám dám vědět... *3*
            • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: Filmy

jeee dekuji:) moc dik;)
        • Re: Re: Re: Filmy

Nějaký mám na DVD no spíš většinu. A jinak jsem to hledala na netu tak různě jo a ani jeden nebyl jenom anglicky většinou česky nebo z titulkama.. :) ted nejsemn doma ale až budu tak vám to sem hodin ty stránky *3*
          • narzis

Re: Re: Re: Re: Filmy

diky:)
          • Re: Re: Re: Re: Filmy

dik *4*
    • narzis

Re: Filmy

ty mas vsechny filmy doma?:) s titulkama na netu? nebo rozumis?:P
      nene super nahodou ;)
  • simca2

nej

kristen je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej *14* *14*
    • anule34

Re: nej

ssuper je krisen
    • narzis

Re: nej

souhlasim:)
  • Prosba

Ahojky možná jsem pozadu ale mohl by mi někdo prosím říct s kym tedy Kristen chodí???Díky =)
    • narzis

Re: Prosba

ted s nikym:)
      • Re: Re: Prosba

díky...já jen že sem viděla nějaký titulek ža chodí s tim jak hraje Jackoba tak nevim.... *3*
        • narzis

Re: Re: Re: Prosba

nene to jsou jen kecy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit