-
pád :(
Kristen nám spadla v top osobnostech na 5 místo *9* *9* -
-
Re: pád :(
Taky jsem si všimla... Hrůza o to větší, že ju přeskočila Linsday Lohan *16* *1* -
-
Re: Re: pád :(
JJ přeně to falt nechápu -
-
Re: Re: Re: pád :(
Já to taky nechápu a mrzí mě to *9* co se stalo, že je najednou Lindsay tak populární, že tam všichni chodí? *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: pád :(
No to bych taky ráda věděla dřív byla o dost dál
-
-
-
-
-
....
Já bych už chtěla taky vidět Zatmění!!.. *9* *15* *15* -
-
Re: ....
Jo Zatměn bude hustý bela a edward se budou brát a budou spolu se smečkou vlkodlaků ve ktere je i jacob bojovat proti victorii *3* *3* -
-
Re: Re: ....
jj brát se budou až na začátku 4, ale v zatmění to bude divný jak bude Bella jezdit za Jacobem (já ho nemám ráda) ale až bude Edward ( *14* ) trhat hlavu Viktorii....wau to bude sranda :D.....těšííímmmm *3* -
-
SUPER TWILIGHT
ty kokos ja som taka rada ze su spolu rob a kristen im to tak pristane spolu :) tesim sa na zatmenie a aj na USVIT :D *3*
-
-
Re: Re: ....
Oprava, brát se budou až ve čtyřce- Breaking Dawn, po česky v rozbřesku. Ale i já se na Zatmění hrozně těším, už aby pustili do světa aspoň trailer...
-
-
Re: ....
já taky
-
-
...
Ahoooooj jak se tady máte?? *15* *15* *15* -
-
Re: ...
docela to ujde, ale už se nemůžu dočkat třetího dílu filmu...
*3* -
Re: ...
dobre a ty? *3* -
-
Re: Re: ...
Jo taky *4* *15*
-
-
-
Autogram
Ahojky, já mám její autogram ale ne pravý, z německého Brava, prodávám ho za 40 Kč (20 Kč + 20 pošstovné) tak kdybyste měli zájem, napište mi vzkaz :o) -
-
Re: Autogram
,,Mám její autogram, ale né pravý, z časopisu, prodám ho"
?! xD XD *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Autogram
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Autogram
*14* *14* *14* Dneska mi přišel od ní Autogram s dopisem *14* *14* *14* -
-
Kacáš *13* -
-
?? Cože?? Chceš poslat fotku na mail bo co? *1*
-
-
To je krásné, ti strašně závidim *9* *9* mohla by jsi mi prosím říct na jakou jsi to posílala adresu?? Asi to zkusím taky *3* ještě bych ráda zkusila Roberta Pattinsona a Taylora Lautnera *7* -
-
Tady je adresa na Roberta : Robert Pattinson
Curtis Brown Group Ltd.
Haymarket House
5th Floor
28-29 Haymarket
London SW1Y 4SP
UK
Tady na Kellana :
Kellan Lutz
Innovative Artists L.A.
1505 10th Street
Santa Monica, CA 90401
USA
Tady na Ashley :
Ashley Greene
McKeon-Myones Management
3500 Olive Avenue
Suite 770
Burbank, CA 91505-5527
USA
A tady na Nikki Reed :
Nikki Reed
Thruline Entertainment
9250 Wilshire Blvd, Ground Floor
Beverly Hills, CA 90212
USA
Ostatní sem dám až je najdu xD *3* -
-
Re: Re: Re: Autogram
Takže tady jsou ještě další... *3*
Kristen Stewart
The Gersh Agency, Inc.
9465 Wilshire Blvd
6th Floor
Beverly Hills, CA 90212
USA
Peter Facinelli
James/Levy/Jacobson Management, Inc.
3500 West Olive Avenue
Suite 1470
Burbank, CA 91505
USA
Paramore
Fueled by Ramen, Inc.
P.O. Box 1803
Tampa, FL 33601
USA
Rachelle Lefevre
Pearl Hanan Management
7775 Sunset Blvd.
Suite 118
Los Angeles, CA 90046
USA
Anna Kendrick
Online Talent Group
9320 Wilshire Blvd.
Suite 100
Beverly Hills, CA 90212
USA
Já na to čekala asi měsíc a půl než mi to přišlo takže jestli to budete posílat buďte trpěliví xD -
-
Re: Re: Re: Re: Autogram
Adresu na Roberta Pattinsona sem našla i jinou, prý na té londýnské samozřejmě moc není, takže neodpovídá. Na internetu jsem bohužel našla dvě, takže nevím která bude správná *9* Robert Pattinson
c/o Endeavor
Talent Agency
9601 Wilshire Blvd
10th Floor
Beverly Hills, CA 90212
USA
a ta druhá Robert Pattinson
c/o Endeavor Agency
Stephanie Ritz
9601 Wilshire Blvd
3th Floor
Beverly Hills, CA 90210
USA -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Autogram
ne co? -
Upříměm zamysli se bevely hills 90212, už ti to došlo? xD -
Mě na tu mojí odpověděl ... Na tu Londýnskou
-
-
Tak super *3* a ještě jsem se chtěla poptat, kolik stojí poštovné do USA a Velké Británie a kolik dáváte známek na tu obálku, ve které to potom oni budou posílat vám zpátky, nebo jak se to dělá?? *9* jsem otravná já vím *1* -
-
Já to posílala najdenou tak teď přesně nwm kolik to stojí... Normálně do vetší obálky která je nadepsaná adresou příjemce a na ní je známka, dáš menší ve který bude fotka a pak to odešleš.. Hele zeptej se na tu cenu na poště .....( *3* Ta cena je CCA 50 kč
-
-
Děkuju ti strašně mooc *3* jsi zlatá, se úplně nejvíc těším jestli to vyjde *3* a to jsi jim posílala předpokládám i jejich fotku kterou chceš podepsat a obálku s tvou adresou a už i se známkou že? *4* -
-
No já to tak poslala. Ddneska mi přišel ten ok Kellana ale tam sem mu noposlala fotku a když to došlo v obláce jdena byla (podepsaná) takže mi jí musel poslat on ..xD *3*
-
-
-
-
-
ach boze ja se raduju za tebe to musis byt ten nejstastnejsi clovicek na svete *14* mas dobry:) *3* -
-
Tjn. A to ještě čakám na autogram od: Roberta Pattinsona, Ashley Greene, Taylora Lautnera, Petera Facinelliho, Nikki Reed a Kellana Lutze.. Doufám že mi to příjde.. *3* -
-
Re: Re: Re: Autogram
Ty jo slintam jenom když to čtu. Tos na to čekala asi hodně dlouho co *1* -
-
presne *14*
-
-
-
-
-
Už aby to bylo
Uhhh já už chci aby dávali aspoň ty Eclipse Trailery nebo rovnou film se nedá vdržet furt to čekáááníí *8* -
-
Re: Už aby to bylo
eclipse ma prej vyjit v cervu -
-
Re: Re: Už aby to bylo
Premiéra filmu v ČR má být 1.7. Pokud jde o trailer, tak snad je ve světě fáma, že by měl být prvně ke shlédnutí už dnes v noci při Zlatých glóbech, co je na tom pravdy se můžeme na HBO přesvědčit už za pár hodin *3* -
-
Re: Re: Re: Už aby to bylo
och tak to me zaujmlo,vis kde sledovat HBO mimo telky se satelitem?:D -
-
Re: Re: Re: Re: Už aby to bylo
Jako ten trailer měl být na Golden Globe Awards ... Ale asi tam nebyl nebo co? Kdyby jo tak už by byl dávno na Youtube. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Už aby to bylo
taky bych tak rekla
-
-
-
-
Re: Re: Už aby to bylo
jojo ale stve me to ze tak pozde teprv nekdy 15. nebo 16. to me urazilo ptz my jako ČR jsme byli z tech prvnich zemi co to tu premieru meli brzy tak snad to jeste posunou jak minule s tou akcí na Evropě 2 ;)
-
-
-
Pozdrav
Ahoj lidi,
nevíte náhodou, kde sehnat film s Kristen- The yellow handkerchief? Případně kde nelézt titulky k Robovu filmu The bad mother´s handbook?
A ještě dotázek, čtu tady, že Kris s nikým momentálně nechodí. Co ty řeči o ní a Robovi, jen tlachy? A s jakou jistotou je možné to tvrdit? -
-
Re: Pozdrav
to o tech strankach momentalne nevim ale kdyz se podivas trochu niz pod tvym prispevkem 2 dolu tak uz se ptame jedny holciny kde vsude videla kristenčiny filmy tak se kdyztak potom podivej:)
jinak
ted je volna pokud vim ;) mno a s Robem neni ne alespon oficialne,ale tak nebudem si jim stourat do soukromi ze?;) -
-
Re: Re: Pozdrav
Bohužel na ulož to není to, co hledám, tam jsem se dívala hned jako první.
Do soukromí jim šťourat určitě nechci, ne že by se něco změnilo, kdyby ano, že *1* Ale chtít znát odpověď na otázku ve stylu- ano, jsme spolu; ne, nejsme spolu- mi zase až jako takový zásah do intimní sféry druhých nepřijde *3* -
-
Re: Re: Re: Pozdrav
ach chapu :)
no tak proste nekde verejne nic nerekli jestli ANO nebo NE je to takovy makovy zatim ,mozna si myslim to zjistime az skonci rozbresk a pak....-.- *3*
-
-
-
-
Filmy
Tak dneska jsem dokoukala všechny filmy s Kristen . A všechny byly super ..Ale stejnak Twilight Saga je nej. Se těšim na Eclispe .. Doufám že to bude hodně podle knížky protože ta je dokonalá :) Twilight forever <3 *14* -
-
Re: Filmy
jestli si se koukala na netu tak i posli pls stranku -
-
Re: Re: Filmy
no prave,me totiz strasne zajimalo kde najit dobrou strankou s dobrou kavlitou,tedy vcestine nebo s titulkama alespon,mno nic nenachazim:) -
-
Re: Re: Re: Filmy
filmy najdeš na uloz.to (piš to bez www nebo .cz prsotě uloz.to) xD -
-
Re: Re: Re: Re: Filmy
Já jsem to hledala tak že jsem na google napsala jméno toho filmu jako a za to CZ a vždycky to tam bylo... Jinak jak sem říkala většinu mám na DVD, a dneska jsem musela přeinstalovat PC protože mi nešel načíst profil takže nemám historii...Kdyžtak se potom ještě kouknu a kdybych nějakej ten film znova našla tak vám dám vědět... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Filmy
jeee dekuji:) moc dik;)
-
-
-
Re: Re: Re: Filmy
Nějaký mám na DVD no spíš většinu. A jinak jsem to hledala na netu tak různě jo a ani jeden nebyl jenom anglicky většinou česky nebo z titulkama.. :) ted nejsemn doma ale až budu tak vám to sem hodin ty stránky *3* -
-
diky:) -
dik *4*
-
-
-
-
Re: Filmy
ty mas vsechny filmy doma?:) s titulkama na netu? nebo rozumis?:P
nene super nahodou ;)
-
-
nej
kristen je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej *14* *14* -
-
Re: nej
ssuper je krisen -
Re: nej
souhlasim:)
-
-
Prosba
Ahojky možná jsem pozadu ale mohl by mi někdo prosím říct s kym tedy Kristen chodí???Díky =) -
-
Re: Prosba
ted s nikym:) -
-
Re: Re: Prosba
díky...já jen že sem viděla nějaký titulek ža chodí s tim jak hraje Jackoba tak nevim.... *3* -
-
Re: Re: Re: Prosba
nene to jsou jen kecy
-
-
-