-
NAROZKY
Mno doufam ze rpijde i ta kamoska!slibila mi too!:).. *15* achjo fakt jako my jsme se nasly=D *15* jaj ja z toho nemuzu *15* -
-
Re: NAROZKY
njn je to taaaaaaaaaaaak *1* ....máááš pěknej status jako jen tak mimochodem *15* zejtra bude pařba *1* *3* -
-
Re: Re: NAROZKY
diky ja vim ze ho mam peknej...... *15* ehm jako ten status na co zase myslis Denis *15* *15* nee ja vim ty si v tom uuplne nevinne *15*
joooo jupii parba piismeneeek *15* *15* ty woeeee...pismenka budou pariiiit *15* *15* me hrabeeee -
-
Re: Re: Re: NAROZKY
jaaasny že sem v tom nevině ja vždycky *15* joo pařba pííísmenek....tak takovou tady ještě nikdo nezažil *3* to tu rozjedem *1* náám asi fakt hrablo *15*
-
-
-
-
NAROZKY
JÉÉÉÉ....zejtra má narozky *3* by sme to tu měli nějak oslavit *1* *15* Kristen je super ...mám ji ráda a líbí se mi jak hraje....hlavně Bellu *15* *14* -
-
Re: NAROZKY
Jooo souhlasim Deny...jsme neco planovali ze?..nebduem tu zitra?tady na Diskusy?..by jsme to tady trochu rozpohybovaly!.ona si to zaslouzi!nemuzu se dockat i kdyz v kvetnu to bude vic horky!!!=D...Bella pste nejlepsi!..jako z holke=D *15* Mam ji rada!.. -
-
Re: Re: NAROZKY
jj ...chtělo by to tady trochu rozpohybovat..je to tu takovy sekly *15* my to dame do pohybu *1* my 2...na to máme *15* a pořááádně to oslavííme...jooo květen *14* *14* -
-
Re: Re: Re: NAROZKY
TO si pise sze to oslavime ja proti nii vubec nic nemam!..takze zitra jasny?.. *15* *15* a kdo se chce pridat vytame ho tu v plne sve krase *15* hlavne v ty nasi *15* *15* Mno ais takhle *15* -
-
Re: Re: Re: Re: NAROZKY
jj ja ji mam taky rada *15* takže prostě zejtra tady *1* *1* roztočíme to tady *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NAROZKY
jjj my 2 tady +kristen + kámoška *15* to bude diskuse *3* TĚĚĚŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM SE *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: NAROZKY
jo TADY-zitra *15* My-dve *15* S-krtisten *15*
Joooo a mozan prijde i kamoska!...takze dalsi posila a ta nepise zrovna kratky rozhovory takze pste to tady zitra roztociiime *15*
-
-
-
-
-
-
Kristen Stewart
Je to nadějná mladá herečka.Film Jumper je opravdu dobrý.Přeju jí hodně úspěchů! -
Adventureland
AHOJKY NEVITE KDE SE DA STAHNOUT Adventureland -
Mensi dotaz
Ahooj lidi..tak me napadlo s ''kamoskama,, jsme mely napad jak nalakat fanousky ke Stmívání (k hercum) a tak nas napadlo udelat enco jako reklamu!..dalo by se to pak na youtobe!..jednalo by se o to ze by kazdej kdo chce udelal svoje video kde by neco rikal treba neco o filmu konkretne treba o Smívání a nebo o Robovy neo Kristen pste cokoliv co se tyka Stmívání pak by se vsechny ty videa daly dohromady a mazi to dali nejaky fotky a v pozadi by hrala pisnicka Roberta Pattinsona tak pisce jestli mate jeste naky napady!..diky *3* -
kris
Vim,ze vypada celkem jako normalni holka,ale...kdyz ji vidim na fotkach,vzdycky me "okouzli".Pro me je nadherna a umi dost dobre hrat! -
neeej
je to úplně super herečka *3* je taková normální mámm ji ráda a moc se mi líbí jak zahrala Bellu!!! *14* *5* -
NEJVÍC
WUAAA *14* *14* UPA NEJVIC JI ZHERUU ZENU MOJII *14* *14* *15* FAKO FAAAKT NEJVIC ZENA TOTOK *14* *14* SEM NEJVIC HAPPY ZE TO NENI ZADNY PARIS HILTON *15* PROSTE KIRSTEN LOVE FOREVER *14* *14* CO JINEHO DODAT -
renka
tu roli ve stmivani zahrala dobře!!!! -
..
Sice ji neznám osobně, ale přijde mi strašně sympatická. Ona není ta hvězda, která by rozdávala na všechny strany úsměvy, chodila denně na párty :) Ona je prostě taková, že se nerada ukazuje ..