-
Můj názor
No podle mě se Kirsten - Bella na Edwarda moc nesmála proto, že v tom filmu se není čemu smát :) Zahrála to podle mě fakt hezky, tak, jako kdyby to tak fakt cítila. A podle mě jí ty hnědý vlasy slušej víc. :)) Muj názor. -
-
Re: Můj názor
jj zahrala to dobře *4* to souhlasim ..oboum jim to mooooc slušíí...Kristen mi příde taková přirozená...NORMáLNí *1* *1* -
-
Re: Re: Můj názor
oboum!?!???!?!?!?!!?jak tě takové slovo vůbec napadlo!? -
-
Re: Re: Re: Můj názor
njn to víš mě toho napada *15* proč si nevymyslet nějaký slovo,že?? *15* *15* oboum je přece pěkny:-D:-D *1* *1* ne to bylo asi v rychlosti *15* nějak jsem si toho nevšimla*lol*... *1* *1* *5*
-
-
Re: Re: Můj názor
ona je pěkná, milá a sympatická, ale myslím, že se na tu roli nehodila...v knížce je popisovaná jako stydlivka a kristen má takovej hrubej hlas a je to spíš rockerka *15* myslím, že petří do prokletí domu slunečnic a ne do stmívání, ale to je jen můj názor *5*
-
-
-
výška
Nevíte někdo kolik Kristen měří ? -
-
Re: výška
Něco mezi 165 a 169 cm...
-
-
KRisTEn
Tahle herečka se hodí na roli Belli pouze vzhledově...jinak vůbec neumí zahrát tu lásku...ve filmu se na Edwarda skoro nesměje *9* *9* *9* škoda...spíš se hodí na vážnější role..a je mi třošku nesympatická...a to máš pravdu je taková ztrhaná.. *9* *14* -
Kristen
Věřím, že je milá a dobrá herečka, ale vypadá hrozně ztrhaně a vyhuble... *9* *9* -
-
Re: Kristen
v jednom časopise píše že se nerada smeje na fotografy a dela ze sebe vysmátou holčičku taklhe to rekla...muj nazor: je to super herecka umi to vsechno vyjadrit pohledem...jo a ma peknyho pritele:D<3 -
Re: Kristen
A ty blond co nosívala by jí slušely víc, než ty hnědý. V tý blons vypadá svěžeji a né tak vybledle..... *5*
-
-
spěvačka
Ahoj zajímalo by mě jestly kristin ma nějake písničky?je tam napsane že je i spěvačka a ja neumím nic najít neposlal by mi někdo na muj email prosím !budu velmi rada zatím díky! *3* *3* -
Speak
Ahojky, nemáte někdo prosím film Speak, kde hraje Kristen? Už dlouho tento film sháním a stále neúspěšně..můj mail je: Isabel87@seznam.cz -
-
Re: Speak
No, ja mám Speak, ale neviem, či ho ešte zháňaš. Môj názor- tento film sa nedá ani slovami opísať, aký je neskutočný. Kristen- vtedy len 14- ročná, predviedla taký excelentný výkon, až mi to vyrazilo dych. Toľko potláčaných emócií, toľko smútku, trpkosti... Absolútny top!
-
-
kniha
celkom sa dal.. ale neni ani s polovice taky dobry ako kniha.. *3* -
fotky
zajimalo by me kde berou lidi vsechny ty fotky...zvlast kdyz jsem objevila jednu o ktery si myslim ze patri tak do zatmeni a ne do stmivani...ale mozna se pletu a jen si tu fotku spatne vykladam -
Kristeen:o)
*3* Ona je hrozně milá a hodná..občas si sni píšu na myspace..cool Lady *14* -
-
Re: Kristeen:o)
Jak se munuje na my space??? *3* *3* -
no ty jsi velice inteligentni clovek, take kecy rikej nekomu jinemu
*1* -
-
Re: Re: Kristeen:o)
Ty nevěříš? *15* tvoje věc.. -
-
Re: Re: Re: Kristeen:o)
hele promiň, ale nemyslím, že má čas si psát z nějakou praštěnou fanynkou. a navíc šance že si s tebe někdo jenom nedělá prdel je 100%....ony hvězdy za sebe taky někdy nechaj odpovídat svý agenty...jeslti už je to pravda že si s ní píšeš,jakože není....ale dobrý...kdyžtak ji pozdravuj *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Kristeen:o)
Nic proti,a le jakože já ji věřím že si sní píše.. porotže na MYSPACE si můžeš psát z celebritama.. když jim napíšeš vzkaz tak ti odepíšou po nějaký době!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kristeen:o)
jo? a víš na 100%, že ti odepíšouoni a ne někdo koho si na to najali? *7* nikdy nevíš,jestli se třeba i a holka jen nechlubí...i když nemá čím
-
-
-
-
-
anoo..? mozes mi powedat jak sa dostanemna to myspace..? *1* *1* *1* juuj nodiky napis pls vzkaz ak ces... -
a jak viš že je to ona? -
ty si sni pišeš??drsnyy
-
-
No
Zdravím
Jsem známy spíše ve fanklubu britské herečky Emmy Watson. Jsem sem se dostal tak, že jsem si pustil upoutávku na STMÍVÁNÍ a zalíbila se mi tam ta herečka, a tak zkoumám zkoumám až narazím na Kristen.Má stejně roků jako Em. Ano je taky nádherná ale né tak ako Em, která i v běžném životě je pěkná holka. Kristen je dobrá herečka ale nelze říct, že nejlepší v současnosti *4* .S Em bych ji nesrovnával neb Em je podle mne zkušenější a neni horší než Kristen.Je pravda, že obě jsou super, možna však, že Kristen je len ochotna zahrát trochu ostřejší scény *4* *4* *4*
Tolik MEW-C4