-
chodil s náma hrát hokej na Hvězdu. Sice neuměl vůbec bruslit, ale byla s nim dost prca.:-)
-
Láďa to měl hodně těžký, smutný dětství.
-
Tak to je moooooooooc hustej životopis :() jako nechápu? Znám ho z world classu, chodí tam boxovat.
-
Láďa možná představuje typ člověka, který nemusí být každému po chuti. To co si prožil posunulo jeho vnímání světa. Přežití je tím základním instinktem a on že měl v mládí co dělat, aby přežil.
Znám ho, potkávám ho často v okolí práce, jsme sousedi.
Mé taneční studio DAP sídlí vedle jeho pizzerie BIBITA. Díky němu už v ulici a našem dvoře nesídlí žádní feťáci, zloději, atd. Jo občas je tvrdý a já násilí neuznávám, ale vypořádal se s mnohým s větší elegancí, než naši oficiální strážci. Já ho znám jako člověka, který je upřímný za každou cenu, i když ho to někdy stojí dost. Studuje, nepije, nahrává muziku... žije ... Y -
Ahoj Ládˇo,POTŘEBOVAL BYCH STEBOU MLUVIT.Nemam na tebe tel...neviděl jsem tě dlouho,ale až ti to osvítím ,tak jsi určitě vzpomeneš..potřebuji píchnout...písni mi na e-mail.....r.hrbek@seznam.cz..kde tě mohu najít..ahoj
-
Zásluhou universal music jsem natočil album a díky tomu se mi dostávalo skvělých nabídek, například vystoupit na slavnostním koncertě v roce 2004, konaném u příležitosti vstupu české republiky do EU.To se ale nelíbilo státu, respektive politikům, státní správě, policii a dokonce i některým médiím, pro které je nepřijatelné, abych já, se svým špatným sociálním původem, vystupoval kdekoliv na veřejnosti, natož na slavnostním koncertě v roce 2004, konaném u příležitosti vstupu české republiky do EU. Aby se mi politici, veřejná správa a policie ve spolupráci s některými medii pomstili, tak rozjeli proti mě rasistickou a dezinformační kampaň, kvůli které už jsem pak nemohl nikde veřejně vystupovat.Já to ale nevzdal. A to ani přesto, že politici, veřejná správa a policie ve spolupráci s některými medii, zničili mojí pěveckou kariéru tím, že mě špinili na veřejnosti, šířili o mě lži a hanobili mojí osobnost a důstojné postavení ve společnosti a to všechno jen kvůli mému špatnému sociálnímu původu.Nastoupil jsem na vysokou školu, Veřejné a mezinárodní vztahy, na Santošce Praha 5, obor ekonomická diplomacie, kterou jsem úspěšně zakončil, ale stát (politici, státní správa a policie) opět nemohl uvěřit, že já bezdomovec a kriminálník se angažuji v politice.Nabízel jsem politikům spolupráci, že jim pomůžu s digitální transformací státu (digitalizace politiky, digitalizace daní, digitalizace zdravotnictví, digitalizace školství, digitalizace bezpečnostní a integrační politiky, atd...) i se všemi reformami, které nebyly provedeny ani po 30 letech, přitom právě na nich závisí nejen bezpečnostní, sociální, ekonomická a právní stabilita v zemi, ale i budoucnost národa v digitálním století, ale stát kvůli mému špatnému sociálnímu původu opět odmítl veškeré mé návrhy a i nadále proti mě vedl rasistickou kampaň prostřednictvím policie a veřejné správy.Můj život je od na rození totálně z... a nezbývá mi, než i nadále čelit rasistické a dezinformační kampani ze strany státu (politiků, státní aparat a policie), který mě od narození diskriminuje a hanobí mojí osobnost a postavení ve společnosti, kvůli mému špatnému sociálnímu původu.Já osobně spatřuji štěstí v maličkostech, ve sportu, ty sám víš nejlíp jak moc miluju box a šachy, muziku a mou práci (digitalizace politiky - kyberpolitika).Něco ti řeknu Martine. I když mám z...... život, tak za mým osobním štěstím nestojí žádné peníze, ani zločiny, ale pouze 3 důležité zásady. POCTIVÁ DŘINA, TRPĚLIVOST A PEVNÁ VŮLE.20 let jsem na sobě poctivě a tvrdě dřel. Celých 15 let trvala transformace mého chování do režimu bezpečné, pěstoval jsem v sobě trpělivost a morální gramotnost, přestal jsem chlastat, kouřit, fetovat (kokain) a absolvoval jsem vysokou školu veřejných a mezinárodních vztahů a projekty, které se mi podařilo vybudovat, mají dnes mezinárodní rozměr.Stát (politici, státní správa, policie) si nepřejí, abych se pohyboval na politické scéně (kvůli mému špatnému sociálnímu původu) a proto se prostřednictvím rasistické a dezinformační kampaně snažili ze mě dělat Untermenschen a kriminálníka. Jako kdybych já mohl za to, že jsem se narodil. Prošel jsem si peklem a hrabu se z něj celý život, protože jsem neměl to štěstí jako ty. Buď šťastný za to, že ses narodil milující matce a milujícímu otci. Když i městský soud ve svém usnesení napíše, že za svojí minulost opravdu nemůžu, tak co mi na to řekneš?
-
Bolďák je náhodou borrrrrec. Nenechá si prostě kálet na hlavu, já si pamatuju, jak mu policajti odtáhli auto, to byla taková mela, až toho litovali. Bolďák jim naložil randál. Přitom v autě měl psa a měl normálně kartu ma stání. Ty benga byli tak zdrzí že si to zasloužili.
Nebo jak vyfackoval úředníky, nebo jak mu zloději ukradli auto a on řekl, že když auto nedostane na zpátek, tak vyhlásí válku všem čorkařům, nebo jak prohodil toho redaktora oknem, hele, kdybyste poslouchali pořádně jeho písničky, tak tam všem říká, braňte se proti nespravedlnosti všemi prostředky. Já znám Bolďáka 20 let, je to frajer, slabejm pomáhá, pomohl i mě když jsem měl problémy se soudy a s těma hajzlama. -
Četla jsem Vaši knihu Ladislave, svět bez Putina, a musím před Vámi smeknout, nikdo nepopsal lépe budoucnost světa tak jako Vy.
NENÁVIST K TOMUHLE STÁTU CHOVÁM UŽ OD NAROZENÍ !!!
Martine, pokud tvrdíš, že se mi odjakživa daří a že jsem úspěšný, tak se šeredně mýlíš!Přečti si nejprve můj celý příběh a pak pochopíš, proč mám totálně z........ celej život!Kvůli svému špatnému sociálnímu původu čelím od narození rasismu, diskriminaci a bezpráví ze strany státu, který mě od malička zavíral do klece (pasťák - nápravný ústav), kde cíleně zavedl krutý režim, teror, strach, krvavou šikanu, násilí a brutální bezpráví.Až do 19 let, jsem vyrůstal v kleci (pasťáky - nápravné ústavy) a pak mě stát vyhnal na ulici, kde jsem žil jako bezdomovec. Kvůli svému špatnému sociálnímu původu mi stát odmítl dát razítko trvalého bydliště do občanského průkazu a já jsem nemohl nikde dostat žádnou práci, ani střechu nad hlavou.Nezbývalo mi nic jiného, než že jsem z hladu žral prošlé, nebo shnilé potraviny, spal na mokrém betoně na autobusových zastávkách, anebo ve vyloučených lokalitách, bez vody, bez tepla a bez elektriky. Policie (SNB) mě následně obvinila ze 3 trestných činů - za příživnictví, pak za to, že jsem nepracoval (bez razítka trvalého bydliště jsem nemohl nikde sehnat práci, ani střechu nad hlavou a i přesto mě odsoudili), poté jsem byl trestně stíhán za to, že jsem pracoval, ale na černo a že jsem se prokazoval falešnou neschopenkou, kterou jsem našel na ulici, jenomže moje občanka byla bez trvalého bydliště de facto neplatná, takže jsem úředně neexistoval. Kvůli svému špatnému sociálnímu původu čelím ze strany státu nejen rasismu, diskriminaci a nespravedlnosti, ale i hanobení mého osobnosti a postavení v české společnosti, ve které ze mě politici, státní správa a policie dělají prostřednictvím některých medií Untermenschen.Nejenom v pasťáku, ale i po mém propuštění jsem se snažil jen přežít a nechcípnout někde jako zatoulanej a vyhladovělej pes, i i když šance byly rok od roku menší .Víš co mi zachránilo život? Rok 1989. Konečně jsem mohl začít žít podle vlastních představ a dělat práci svých snů, která byla sice extrémně riskantní, ale zato výdělečná. Nejprve jsem pracoval jako vyhazovač a pak jsem vymáhal (nikoliv vydíral) peníze, což byla naprosto legální živnost, nelegální byl způsob mé pomsty, kterou jsem vykonal, kvůli mému kamarádovi, který byl brutálně zmlácen čtyřmi mimořádně agresivními lidmi a navíc sprostě oloupen, ale pozor, to byl taky jediný trestný čin v mém životě, za který jsem byl odsouzen na 5 let.Pokud ale někdo ublíží mě, nebo někomu z blízkých, tak půjdu do kriminálu klidně znovu a třeba i na dožití. To však ze mě nedělá zločince, ale ochránce. Od narození mě provází neštěstí na každém kroku a to jen proto, že jsem se blbě narodil a teď to se mnou (můj špatný sociální původ) táhne celý život. Víš proč jsem spáchal mnoho špatných věcí? Protože když mě stát po 19 letech pustil z klece (pasťáku - nápravného ústavu), tak mi nikdo v ničem nepomohl, nikdo mi neukázal cestu, nikdo mi nevysvětlil, co se smí a co se nesmí, nikdo mi neřekl co je dobré a co je špatné, co je legální a co je nelegální, co je zákonné a co je nezákonné .Když jsem se po pěti letech vrátil z kriminálu, tak jsem si chtěl splnit svůj dětský sen a tím bylo zpívání.
-
Bolďák je divočák, ale upřímný a velkorysý člověk. Chodil s mojí segrou asi půl roku, a naší mámě hodně pomohl. Exekuroři nám chtěli zabavit majetek, moje máma se zaručila za našeho strejdu, a on přestal splácet protože lezel v nemocnici se srdcem a pak k nám vlítli, a chovali se jako prasata. Máma dostala málem infarkt a na mě byli hodně sprostí. Láďa je donutil, aby všechno vrátili na své místo, všechno nám vrátili zpátky a ten chlap co se choval jako dobytek se musel mámě omluvit a ještě dostal od Ládi dost tvrdou výslužku. Soud dal nakonec za pravdu nám. Ségra Láďu milovala, ale to by nebyl Láďa, aby nespal se sto dalšíma. Když ho ségra načapala, tak už byl konec lásky ale i tak, mu děkuju za mojí mámu.
-
Neznam Boldyho osobne jen jeho pisne,prvne jsem je slisela asi pred 4 lety a dost se me libily,nechala jsem si je nahrat i na CD,texty jsou vazne ze zivota...ale jak se rika,100 lidi--100 nazoru.