Přejít na výpis diskuzí

Ladislav Boldy

OSOBNOST 24.5.2007 
95 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Clovek, kdo zije na ulici, tezko muze prednaset poezii a chovat se ke vsem mirumilovne?
    Na ulici jde o zivot, tak nechapu ten prihlouply prispevek?
    Boldy o tom vsem zpiva, znam jeho pisnicky na zpamet.
  • Láďo ozvi se !!!!

Ahoj Ládine ozvi se mi na telefon 775 878 971 zajdeme konečně na to kafe. Díky a čau. Rád tě uvidím.
  • Můj kamarád

Láďa je můj velmi dobrý kamrád, a hodně mi v životě pomohl.
    Dnes, když poslouchám jeho písničky, a pročítám zdejší příspěvky, tak mám radost, kam až to dotáhl.
    Jeho písničky poslouchá celá moje rodina, a nejvíc máma. Láďa nikdy nikomu nic nedával za vinu. Nikdy neřekl, jako že za to může tahle podělaná společnost, že mu nedokázala pomoc, když se ho zbavili vlastní rodiče.
    Láďovi vzali úplně všechno a musel hrát s těmi nejhoršími kartami, jaký mu rozdal osud, a o tom taky zpívá, (vsadil jsem všechno, jenom na jednu kartu) Umět žít v civilním prostředí, když od malička žijete v nějaké kleci se zvířaty, mutanty, vrahy, násilníky a zločinci, to je nad lidský úkol. Můj Brácha měl skvělou milující rodinu, táta mu zajistil všechno, a dneska prodává drogy a krade. A naši jsou z toho nešťastní.
    Láďo, ty už nemusíš nikomu nic dokazovat, ustál jsi ty nejhorší rány, jaký kdy život může rozdat.
  • Láďa Kobeš

Snad si na mě vzpomeneš, bylo mi tehdy 18let a ty jsi tenkrát dělal Escape, já dneska žiju v USA v MIAMI a přijel jsem na návštěvu k rodičům. Ty bláho už je to 10 let? to to utíká? Byl jsem se podívat v klubu, ale prej už tam nejsi, rád bych tě viděl? Prej jsi v kontaktu s Markétou Otšenáškovou, tak ona má na mě kontakt, tak se určitě ozvy nebo přijeď na dovču za mnou na jak dlouho chceš. Moc rád tě uvidím. Mám tvoje cedéčko a tady ho posloucháme pořád dokola. Prej chceš jít do politiky, řikala mi to Markéta a prej jsi na vysoké škole, ty bláho, tak to klloubouk dolů, Laďa a premier? tak počítej semnou (ha ha ha) Pamatuju si, jak jsi nám vždycky říkal že být poctivej není ostuda ale výsada. Tohle já dnes říkám po tobě. Přeju ti hodně štěstí. Kobi.
  • Nazdar Ladislave

Jestli pak si na mě ještě pamatuješ brachu?
    To sem já pelda, jezdili jsme spolu na trhovky, byl tam i ten miky nebo tak nějak. Tak si tady pročítám ty vzkazky a koukám koukám celej udivenej? Ale jo, některý co tady píšou mají pravdu, tvoje písníčky jsou o životě akorát jsem něvěděl, že máš za sebou takhle hustej život že tě máma odložila do paťáku?
    To je hodně těžký se z toho vyhrábávat.
    Já teď makám v Budějicích, a jeden kluk tě zná, tak jsme o tobě kecali, a vyprávěl mi fakt hustý story. Jak si rozbil hubu policajtovi v kriminále, nebo jak ti ukradli auto rusáci a pak ti ho raději přistavili, protože si jim vyhlásil válku. Nevěděl jsem že máš takový jméno, myslím teda v dobrém slova smyslu já myslel že jsi jen nafoukanej snobák? Tak čau Laďo a doufám že uděláš další cd.
  • Umíííííííí

S Láďikem jsme trénovali ve stejné boxérně, v Žitný. Já jsem po roce a půl skončil s boxem, ale vždy jsme byli velcí kámoši. Taky bych ho rád viděl, protože jeho písničky mě dostaly.
    Můj otec prodělal rakovinu prostaty, a Ládík nazpíval písničku o rakovině, no to je ale přesně tak jak to otec prožíval?
    Umí se vžít do těžké situace těch druhých, když si člověk poslechne jeho texty, tak si uvědomí, jak jsou silné a pravdivé?
    Já i moje družka máme cedéčko Ládi v autě a taky ho posloucháme stále dokola.
    Já znám příběh Ládi velmi dobře, ta jeho matka se zachovala fakt nehezky, a nechala ho v ústavu hned po narození. Tak vlastně strávil 19 let, což je otřesný zážitek. Pak vyrůstal na ulici, a co já si pamatuji tak vymáhal peníze od dlužníku.(tenkrát žádný exekutoři ještě neexistovali)Taky si pamatuji, že si pak pronajal nějaký sklep na Praze 5, a udělal z toho docela dobrou diskotéku kam jsem za ním občas chodil. Je velmi složité posuzovat jeho život, když prožil tolik nezdarů už od samého narození?
    Mě se osobně se vždy zdál v pohodě, jako solidní kluk a dodnes bych křivého slova na něj neřekl. Nevím jak ostatní, ale Ládík se zkrátka prosazoval jak jen to šlo a co mu síly stačily?
    Takhle se to musí brát. A hlavně umííííí.
  • Studoval jsem na VŠE a Láďu Boldiho znám přes Jirku Ambrozka. Vřele doporučuji, prečíst si životopis Ladislava Boldiho.
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Ladislav_Boldi
  • Jako by mi Jirka mluvil z duše? Boldík mě taky uháněl, abych se učil, že prý vysoká škola je důležitá.
    Já s ním chodil boxovat a posilovat, ale pak už mě to dost štvalo, že mě nutil do učení, já jsem nechtěl, a on to do mě cpal horem dolem. Boldík je blázen, když si něco umane, tak je jako buldok a nepustí se. Já jsem kvůli němu nastoupil na vejšku, Boldík mi první rok zaplatil školné, ale pak jsme se pohádali a už se mi neozval ani nezavolal, ale moje máti mě podpořila, protože byla učitelka a pomohla mi dokončit vejšku. Práci stejně nemám.
    Mám ho rád, ale když není po jeho, tak je to špatně. Tohle jediné mu trochu vyčítám.
  • Přečetl jsem si šokují zpověď L. Boldiho.

Určitě je to věc, která se jen ak nevidí a všem doporučuji si tex přečíst. Smekám před Vámi pane Boldi.

https://www.facebook.com/ladislav.boldi.7

I. část

SMRTELNOU NENÁVIST K TOMUHLE STÁTU CHOVÁM UŽ OD NAROZENÍ !!!Ten, kdo mi nejvíc v životě ublížil je tenhle stát, kterej mě od narození trestá za to, že ze mě vychovával zločince a kriminálníka. A ty se divíš Martine? Přečti si nejprve můj příběh a garantuji ti, že na jeho konci ti spadne sanice, protože ti dokážu, že skutečný zločinec nejsem já, ale sát. Od narození, až do 19 let, jsem vyrůstal po pasťácích, kde vládl zločin, teror a násilí a pak mě stát vyhnal na ulici, kde jsem strávil část svého života, jako bezdomovec. Stát zakázal úřadům udělit mi trvalé bydliště a protože jsem kvůli chybějícímu razítku v občanském průkazu nemohl nikde dostat práci ani bydlení, tak jsem z hladu žral prošlé potraviny, vyhozené u popelnic a spal na autobusových zastávkách, nebo ve vyloučených lokalitách. SNB (policie) mě zanedlouho obvinila ze tří trestných činů: potulka, příživnictví a práce na černo, za což mě odsoudili na dva roky podmíněně (za falešnou neschopenku, se kterou jsem se prokazoval místo občanky) a pana Ing Řeháka (ředitele provozovny) podmíněně na 5 měsíců. Lidé se mě báli zaměstnat když se dozvěděli mojí minulost, za kterou paradoxně nemůžu, ale přesto mě stát odsoudil za to, že jsem pracoval na černo, pak zase za to, že jsem nepracoval, pak zase za to, že spal na zastávkách, byť jsem neměl kde bydlet. Stále jsem se snažil alespoň nějak přežít a hlavně nechcípnout někde jako zatoulaný a vyhladovělý pes, i když šance na přežití byly rok od roku menší. Po roce 1989 jsem konečně našel práci svých snů, dělal vyhazovače, pak vymáhal (nikoliv vydíral) peníze, což bylo naprosto legální, nelegální byla krvavá pomsta, kterou jsem vykonal, kvůli svému kamarády, který byl, zmlácen a oloupen a to byl taky jediný trestný čin v mém životě, za který jsem šel do kriminálu.

• Ahoj,hledám a hledám a nenecházím,kde prosím najdu všechny písničky,nemůžu je nikde najít,jen dvě a víc ani ťuk,kam se všechny ztratily?????? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší