Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Madonna.... královna popu Lady GaGa ....princezna popu Britney Spears ho*no popu
  • lady gaga je úžasná prostě geniální i lova you lady gaga*1* *1* *1* *2* *15* *15* *3* *3* *14* *14*
  • lady gaga je výmečná osoba, mnozí si zní dělají srandu kvůli jejímu jménu ,oblečení,účesech... je toho celkem hodně...a já upřímě nechápu proč. spousta zpěvaček a zpěváků pořád jedou na playback ale na you tube jsem viděla a poslouchala song speechless od lady gaga live. celí song byl bez playbacku a ještě k tomu hrála na klavír ... mimochodem kostýmy má skvělý. si skvělá lady gaga moc ti fandím ... *3* *3* *3* *2* *1* *15*
    • Linduska1
      Jojo máš v komentari ve vsem pravdu nezpívá vůbec na playback jen když je potřeba např.když tancuje a u toho zpívá je jasné že se musí i nadechnout žejo...je opravdu božííí
    • napsal bych to samí *5*
  • happy b-day monther monster(lady gaga) *14* *14*
  • gaginka

pre anti ga ga ona je najlepsa spevacka aku som kedy vydela tak chod do p*** ked sa ti nepaci *1*
  • lady gaga

lady je nej zpěvačka
  • danek9590

paris

ACO JINÁČ NIC NOVÍHO O LADY gaga je sem videl lady gaga in paris avo natam normalne davala jední holce make-up a nebo jinaci její v lastni šminky *3*
  • gemini32

Někdo starší 18let a z okolí Karviné nebo Ostravy?

Prosím někoho kdo by byl od Ostravy Karviné nebo někde od tud ... a starší 18 let a jel na ten koncert 100% ať mi napíše na ICQ 400-916-139 pls ... rodiče řekli že když bude někdo takový tak že mě možná pustí :) PLSSSSSS *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *1* *1* *4* *4* *14* *14*
    • Re: Někdo starší 18let a z okolí Karviné nebo Ostravy?

ja bych mozna mohla :D
      • gemini32

Re: Re: Někdo starší 18let a z okolí Karviné nebo Ostravy?

pls napis mi nato ICQ 400-916-139 :( PLSS moc ... :(
  • Miluju ji!! ♥ *14* *14*
  • celkem baba

Tak jsem prošel pár fotek a i když tam není moc těch, kde by jí byl pořádně vidět obličej a oči, tak se zdá, že je to celkem pěkná baba *14* ......jen by se možná nemusela oblékat jako"Jana Kratocvílová".....to mi k mladý holce fakt nesedí *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit