-
lady gaga
lady gaga má ty nejlepší písničky na světě to vám říká její největší fanoušek!!!!!! *3* *13* *9* *4* -
Má tak VYNIKAJÍCÍ písničky na který se dobře tancuje, že kdyby nebyla tak bych asi netancovala...Já nevím proč ji tolik lidí pomlouvá
-
-
taky na ni ráda tancuji. a byli i doby, kdy jsem uměla naspaměť všechny tanečky z jejích klipů
-
-
Nové album LADY GAGA na Česko-Slovenské Hudební Databázi:
http://cshudba.cz/interpreti/34-Lady_Gaga/3269-Joanne -
...
Co to tu pisate?! ja si myslim ze Lady Gaga je a na vzdy bude ta nejlepsi nejkrasnejsi zpevacka jaka muze byt ty jeji songy jsou proste nej a kdo si o ni mysli ze je pica nebo krava tak je v tom pripade curak nebo kunda protoze jako kdo si to z lidi mysli tak fakt bych mu nejradsi dala pres drzku protoze Lady Gaga je nej a to si zapamatujte i s Pussycatkama je nej vzdyt vidite kam se az dostala prijede s Pcd tak se tesim na ten koncert teda tesila tak si ho lidi uzijte *9* *9* a ahoj *9* *9* -
Mne sa páčia jej pesníčky,hlavne Poker face.
-
:-)
Já jí mam ráda,připadá mi taková originální =)) spousta lidí říká,že je to kopírka christiny aguilery,ale mě se to nezdá...podle mě je originální =DD =)) -
-
Re: :-)Lady Gaga -MAM JI RAD I KDYZ O NI RIKAJI ZE JE Devka!?
Re: :-)Lady Gaga je proste nejlepsi a ty jeji songy:-*poker face,love game,just dance,eh eh,money honey a spousta dalsich lofuju te Gago:-* *14* -
-
Re: Re: :-)Lady Gaga -MAM JI RAD I KDYZ O NI RIKAJI ZE JE Devka!?
mozem sa ta opytat ktory mas najradsej?
-
-
Re: :-)
Ahoj, také si to myslím ale až na jednu věc.Je ubohé si dát jméno podle písničky.
JInak je dobrá. *7* -
-
Re: Re: :-)
Kde nic není, ani Lady Gaga nebere. *1* *1* *1*
-
-
-
Moje nejoblíbenejsí zpevacky sú : Rihanna,Katy Perry,Lady Gaga,Lucie Vondrácková a Cheryl Cole.Máte pravdu Britney Spears je H*VNO a ne královna popu
-
Happy Birthday *3* *1*
-
*8* GAGA JE NEJLEPŠÍ ... the best !!! je jí jedno co si myslí ostatní a myslim že svojí práci dělá fenomnálně :* má spoustu fanoušků -.- jako nikdo Madonna a Lady Gaga sou přeci jiné osobnosti proč by jedna měla druhou kopírovat to může skutečně napsat nějakej totální .... kterej o nic nic neví *16* myslíte si to taky ?
-
-
Joo GaGa je NEJ!!!!! Nikoho nekopíruje!!!!
-
Ahoj, konečně další normál člověk ^_^ Naprosto souhlasím, Lady G. a Madonna jsou dvě naprosto rozdílné zpěvačky, každá má vlastí originální styl. *3* Jenomže vysvětluj to těm retardum tady... *6* ..kdyby demence byla rychlá, tak musej do kopce brzdit.. *1* *1*
-
-
Kdo dá víc???
ahojky, GaGa je fakt borka lidi!! mám jí moc ráda ehm teda myslim jako zpěvačku... *15* kolik máte jejích písniček???já jich mám 19 tak jestli někdo máte víc tak napiště a dyštak by sme se nějak domluvili protože bych měla ráda všechny její songy.... *3* zatim moc dík a pa :-* -
-
Re: Kdo dá víc???
tak nevim kolik jich má do hromady ale já mám cele fame (15 pis.) pak vanity, 2 remix poker face, remix lovegame, dirty ice cream,retro physical, fashion, kaboom, fancy pants, wonderful, fever -
-
Re: Re: Kdo dá víc???
ahojky!hele jak už sem napsala na začátek...sem tady hodně dlouho nebyla, ale dala by jsi mi svoje icq nebo skype?? nějaký ty songy nemám...ozvi se pls *9* *3*
-
-
já má chceš *7* ??? -
Ahoj poslala by si mi pls vsech 19 skladeb na mail?... byla bys moc hodna... kdyby ti tam nejaky chybeli,co mam ja poslala bych ti je opratem z5
-