Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky ji miluji ;)
  • miluju lady gaga

MILUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU LADY GAGA!!!!!!MILUJU JEJI ZPIVANI,TANCOVANI A PROSTE JEJI STIL!!!!!!A TY JEJI MODELY JSOU VAZNE BOZIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *3* *14* *14* *4* *3* *15* *4* *5*
  • HLASUJTE

DOUFÁM že hlasujete pro LADY GAGA na EMA Mtv .
  • I Love Lady Gaga ♥ *14*
  • je opravdu extravagantní ale písničky má dobrý!
  • hannahmiley

Tip

Mám dobrej tip: stáhněte si od ní písničku s názvem ,,Love Game".Ta je fakt božská a moc hezká. *3*
    • veronnyka

Re: Tip

lepší je si koupit rovnou celý CD (pro ty bez peněz stáhnout)
      • Re: Re: Tip

Úplně nejlepší je mít od Lady GaGa i její první album - jmenuje se Red & Blue a je od Stefani Germanotta (Lady GaGa). Je tam asi jenom 6 nebo 7 písniček, ale je to naprosto úžasné album a co je nejvíc super - Lady GaGa hrála ROCK !^^
        *3*
        • gemini32

Re: Re: Re: Tip

ahoj hele nemohla bys mi poslat i nazvy pisnicek?? z toho jejiho alba Red & Blue
          • Re: Re: Re: Re: Tip

Promiň že tak pozdě, nicméně :
            1. Red and Blue
            2. Something Crazy
            3. Wish You were Here
            4. Words
            5. No Floods /skvělá/

Jinak pokud to chceš hledat na YouTube, tak u všeho kromě No Floods musíš zadat Stefani Germanotta.
            :)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Tip

ty písničky se mi moc nepáčí kromě something crazy
        • veronnyka

Re: Re: Re: Tip

ona rock? mazec
  • HLASUJME!!!!

Ahoj lidičky, prosím hlasujte pro Lady Gagu na mtv ema a jinde..Děkuji! =))♥
    • Re: HLASUJME!!!!

lady gagu jsem si zalibila mnohem vic než ewu farnou spiva nadherně hlasujte pro ni tak ahojky *14* *5*
      • Re: Re: HLASUJME!!!!

lady gaga je prostě SUPER *1*
  • Ceny

Doufám že dnes nějakou tu CENU dostane!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Já Lady Gaga Miluju..má svůj styl (extravaganci) a to je na ní originál..je pravda že to přežene a ne jednou ale tak..už to k ní bereme.. :) ale vystoupení SXSW k písničce Swine bylo hnus..jako nechat se pozvracet nechápu ale doufám že to bylo poprvé a naposledy *1*
    • Text Vašeho příspěvku *1* ale beztak to nebyly opravdový zvratky. *1*
  • humanic

předskokan

Předskokana na koncertě bude nejspíš dělat Jason Derulo..bere ho s sebou na 1. část konertu, tak ho prej možná veme i sem. *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit