-
Taky ji miluji ;)
-
miluju lady gaga
MILUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU LADY GAGA!!!!!!MILUJU JEJI ZPIVANI,TANCOVANI A PROSTE JEJI STIL!!!!!!A TY JEJI MODELY JSOU VAZNE BOZIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *3* *14* *14* *4* *3* *15* *4* *5* -
HLASUJTE
DOUFÁM že hlasujete pro LADY GAGA na EMA Mtv . -
I Love Lady Gaga ♥ *14*
-
je opravdu extravagantní ale písničky má dobrý!
-
Tip
Mám dobrej tip: stáhněte si od ní písničku s názvem ,,Love Game".Ta je fakt božská a moc hezká. *3* -
-
Re: Tip
lepší je si koupit rovnou celý CD (pro ty bez peněz stáhnout) -
-
Re: Re: Tip
Úplně nejlepší je mít od Lady GaGa i její první album - jmenuje se Red & Blue a je od Stefani Germanotta (Lady GaGa). Je tam asi jenom 6 nebo 7 písniček, ale je to naprosto úžasné album a co je nejvíc super - Lady GaGa hrála ROCK !^^
*3* -
-
Re: Re: Re: Tip
ahoj hele nemohla bys mi poslat i nazvy pisnicek?? z toho jejiho alba Red & Blue -
-
Re: Re: Re: Re: Tip
Promiň že tak pozdě, nicméně :
1. Red and Blue
2. Something Crazy
3. Wish You were Here
4. Words
5. No Floods /skvělá/
Jinak pokud to chceš hledat na YouTube, tak u všeho kromě No Floods musíš zadat Stefani Germanotta.
:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tip
ty písničky se mi moc nepáčí kromě something crazy
-
-
-
Re: Re: Re: Tip
ona rock? mazec
-
-
-
-
HLASUJME!!!!
Ahoj lidičky, prosím hlasujte pro Lady Gagu na mtv ema a jinde..Děkuji! =))♥ -
-
Re: HLASUJME!!!!
lady gagu jsem si zalibila mnohem vic než ewu farnou spiva nadherně hlasujte pro ni tak ahojky *14* *5* -
-
Re: Re: HLASUJME!!!!
lady gaga je prostě SUPER *1*
-
-
-
Ceny
Doufám že dnes nějakou tu CENU dostane!!!!!!!!!!!!!!!! -
Já Lady Gaga Miluju..má svůj styl (extravaganci) a to je na ní originál..je pravda že to přežene a ne jednou ale tak..už to k ní bereme.. :) ale vystoupení SXSW k písničce Swine bylo hnus..jako nechat se pozvracet nechápu ale doufám že to bylo poprvé a naposledy *1*
-
-
Text Vašeho příspěvku *1* ale beztak to nebyly opravdový zvratky. *1*
-
-
předskokan
Předskokana na koncertě bude nejspíš dělat Jason Derulo..bere ho s sebou na 1. část konertu, tak ho prej možná veme i sem. *4* *3*