Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mrs_jackson
    ..tvl, koukám že se tu nic nezměnilo od včera. furt Dianu urážíte (tak se jmenuje LoverOfGaga) mimochodem psala sem si s ní ve zprávách a je to moooc fajn ženská a dokonce napsala i pár smajlíků *1* *4* ale normálních jako třeba :-) nebo :-( fakt nepíše nesmysly jako :DDDDDDDDDDDDDDDD *2* *1*
    a nezačala si!!!!! celý to tu začal ten ilja1996 tim že napsal že gaga kopčí madonnu a pak ještě něco s tou nicki minaj a jessie j! *2* mno a pro vaši informaci ona mi to neřekla já si to četla tu.. a je snad normální když se někomu nelíbí když někdo nadává jeho oblíbený star *6* rozum v pořádku maj asi jedině lidi co s ní souhlasí!! tim vás nechci tady urazit jo ale řikám vám že je to fajn ženská! vždyt ste to museli i vidět když tu odepsala lidem co se ptali na normální věci odhedně gagy..... =))
    to jen vy máte smůlu když ste se s ní začali hádat *1* já teda bejt váma tak už nevim co jí odepisovat protože ona má ve všem skoro pravdu *15* *15*
    no nic mějte se tu lidi my už si ted píšem ve zprávách protože tady se to změnilo v diskusi anti-fanoušků co navíc nadávaj lidem co gagu maj rádi.. *9*
    • Tarzimaaania
      Až na to že dneska jsme(nebo aspoň já) nic nenapsali trochu omyl ... mimochodem my si taky píšeme a necpeme ti to ;) už nemáme na co odepsat protože už nic nepíše víš? ;) ani už nechci ať si de někam musím taky dělat užitečnější věci než tady sedět ne jak vy :) a pište si kde chcete nás to vááážně nezajímá ;) to je moje poslední slovo už sem nejdu takže reagovat na to můžete ale máte smůlu protože si to nepřečtu nazdar ;)
  • Lady Gaga zpívá vážně dobře a je i hezká,no byla by kdyby ze sebe nadělala krávu,navyslíkala se kde jí napadne a tak...Když jsem viděla její klip písničky EH EH.. myslela jsem si,že už přišla k rozumu,ale pok jsem se koukla na její nejnovější klip a usoudila jsem,že ta se prostě nezmění!!!
  • jeri

konzert

Už se nemůžu dočkat až jí dnes uvidím zpívat už jen 4hod a 46 min!!!!! *14* *4*
    • Re: konzert

JÁ JI POSLOUCHAL ALESPON NA RÁDIU,KDE DALI ZÁZNAM TOHO KONCERTU. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • ms.jackson

Dotaz..:)

Ahojky mám dotaz..chtěla bych jí požádat o autogram..newíte někdo její adresu?:O nebo aspon stranky kde bych jí našla..?:) *7* *4*
  • samoska

LOVE LADY GAGA

je to ta nej nej zpevacka na svete miluju ji I LOVE LADY GAGA *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14*
  • wendy92

Lejdy...??

Nevíte jak se čte "lejdy gaga" v angličtině??? "lejdy dží"???
    • dianna114

Re: Lejdy...??

čte se to lejdy gaga i v angličtině *1*
      • Re: Re: Lejdy...??

úpně správně - s americkým přízvukem - je to "lejdy gágá" *1*
        • vanessa.montez

Re: Re: Re: Lejdy...??

zachvíli to bude kaká
          • veronnyka

Re: Re: Re: Re: Lejdy...??

hmm jasně. Kaká je fotbalista.. docela dost dobrej fotbalista a nikdo se mu kvůli jeho jménu nesměje (teda aspoň o nikom nvm) tak tady nemel kraviny
  • Kristka_Littlemonster
    Happy Birthday Mother Monster! ♥♥♥♥
  • sem!!!

Lady Gaga je nejlepší !...... kdo souhlasí??
    • gemini32

Re: sem!!!

Souhlas velký souhlas ... ale tohle mě dostalo prostě ... http://www.youtube.com/watch?v=niqr rmev4mA
      čekala jsem nato dlouho a jsem tak šťastná ... ♥♥♥ *14* *14* *14* Ona je fakt suprová ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      Alejandro.
      Alejandro.
      Ale-ale-jandro.
      Ale-ale-jandro *3* *3* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: sem!!!

Na tohle sme čekali všichni *3* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • gemini32

Re: Re: sem!!!

*http://www.youtube.com/watch?v=niq rrmev4mA
        dala jsem blbý odkaz *14* *14* *14* *1* *1*
        • sarda

Re: Re: Re: sem!!!

pěkná písnička, ale štve mě na ní jediná věc: neslyšíte náhodou v tom videoklipu někdy alechandro a někdy alejandro???? Zvlášť v té části ale-ale-jandro... Nebo když se podíváte na text, je tam část En su bosillo bosillo se vlastně čte bosiďjo a ona říká normálně bosilo jak to slyší... Bylo by mi to jedno, ale jelikož jsem se učila španělsky,tohle mě dost udivuje...!!!
    • Re: sem!!!

mas pravdu.lady gaga je nejlepsi !!! *4* a.....za to ze chodi inac oblecena ju predsa preslavilo ...vdaka tomu ...taze....nevim jak vy ale ja si myslim ze je svojstylova !!! *3* -co vy nato ??? vzdyt clip telephone je uzasny , jak mala klobuk telefon,plechovky vo vlasoch......je proste super !!! neviem jak vy....ale...... *3*
      • Re: Re: sem!!!

Souhlasim jak s Peace Girl tak s tebou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • 12mileynka12

proc zpiva

jako pisnicky ma good ale kdyz zpiva zive je to hrozne hrozne falesny
    • dianna114

Re: proc zpiva

nn,právěže naživo zpívá taky dobře!!!!! *16* *16* *16*
  • Lady GaGa je opravdu skvělá. Milujum její písničky a kostými. Cokoliv udělá se jí povede. Já snad ani neznám písničku, která by se jí nepovedla. A navíc fakt hezky tancuje. Když byla v Praze, byla fakt dobrá. A písničkou You and I dokázala lidem to, že to není jen ta, co moc nezpívá a jen tancuje a provokuje. Jo a Madonně se nepodobá. Lady je přece lepší!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit